Ufa – Magnitogorsk 4:3 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:3 (-:-, -:-, -:-)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 24.03.2011, 15:00 • Ufa Aréna • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:53
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A je tu hattrick využitých přesilových her v dnešním zápase! Šťastná branka JEVGENIJE VARLAMOVA znamená snížení na 4:3! Nahození od modré čáry tohoto borce k údivu všech skončilo v síťce. Asistence: Stanislav Čistov a Sergej Fjodorov.
     
    38:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    A Ufa přesilovku bez okolků využívá! Chvilku domácí pětice svíralal hosty v pásmu, poté se puk dostal na modrou, kde ho český reprezentant MIROSLAV BLAŤÁK napálil na branku a mohl se radovat - 4:2! Asistence: Igor Grigorjenko.
     
    36:55
    Ufa právě vstřelila branku!
    A branka platí! Nechci sahat do svědomí videorozhodčímu, ale podle mého názoru puk byl jasně v držení brankáře Gelašviliho. No ale na to se nehraje, branka byla uznána! Gól připsán PATRIKU THORESENOVI. Bez asistence.
     
    16:43
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa srovnává stav zápasu! PETR SČASTLIVIJ si našel osamocený puk a přesnou střelou do růžku opět vyrovnal stav vah v dnešním zápase. Asistence: Viktor Kozlov.
     
    13:33
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i svou druhou přesilovou hru v zápase! Ersberg střelu z bezprostřední blízkosti neviděl, puk mu ležel mezi betony, kam hrábl hokejkou GLEB KLIMENKO a poslal tím hosty do vedení - 1:2! Asistence: Vitalij Aťjušov a Petri Kontiola.
     
    08:44
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ale to již neplatí! Do třetice všeho dobrého! To si nyní mohl říci SERGEJ FJODOROV, který se dostal k odraženému puku a z první puk napálil přesně do šibenice Ersbergovy branky - 1:1! Asistence: Vitalij Aťjušov a Jevgenij Varlamov.
     
    00:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek! Střelu Kolcova vyrazil Gelašvili pouze před sebe, kde si vzal puk IGOR GRIGORJENKO a zasunul do sítě. Asistence: Domácí Ufa tedy vede 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 1. Grigorjenko (Kolcov Kir., Thoresen), 17. Sčastlivij (Kozlov Vik.), 37. Thoresen, 39. Blaťák (Grigorjenko) - 9. Fjodorov (Aťjušov, Varlamov), 14. Klimenko (Aťjušov, Kontiola), 41. Varlamov (Čistov, Fjodorov)


    Salavat Julajev Ufa: Ersberg (Kolesnik) – Kolcov Kir., Blaťák, Kondratěv, Proškin, Kutějkin, Grigorjev, Pankov – Thoresen, Grigorjenko, Radulov – Kozlov Vja., Zinovjev, Antipov – Nilsson, Sčastlivij, Kozlov Vik. - Saprykin, Svitov, Taraťuchin
    Metallurg Magnitogorsk: Gelašvili (Lisutin) - Aťušov, Varlamov, Birjiukov, Mišarin, Malenkich, Niskala, Potěchin, Čurlajev - Fedorov, Čistov, Chlystov - Kontiola, Aaltonen, Klimenko - Lisin, Kajgorodov, Platonov - Kvaša, Zdunov, Abdullin

    Rozhodčí: Antonov, Semjonov - Sivov, Šeljanin

    Diváci: 7950
    bahis siteleri