K. Vary – Sparta 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Písek 5:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Pardubice 6:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:2 (2:1, 1:0, 3:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 27.03.2011, 14:30 • Hala Rondo • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    50:39
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tak to je přestřelka! RICHARD GARČIC dostal na levé křídlo výbornyý pas od Boltvana, nic nevymýšlel a střelou zápěstím opět zvyšuje skóre pro Kometu. Asistence: Jakub Boltvan, Hynek Grunwald.
     
    50:27
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté ještě neřekli poslední slovo. VOJTĚCH HÁZE se protáhl mezi dvěma domácimi beky, udělal Jekelovi kličku do bekhendu a mazácky zavěsil. Asistence: Ondřej Polák, Jiří Kysela.
     
    49:25
    Kometa právě vstřelila branku!

    A už je asi hotovo. ADAM KOZEL jel po levém křídle, naznačil střelu, obránce před ním spadl, Kozel ho objel udělal kličku gólmanovi a v pádu zasunul. Bez asistence.
     
    47:31
    Kometa právě vstřelila branku!

    Vypadá to, že Kometa míří za výhrou. Venclík mohl střílet z pravého kruhu, ale ještě vyšperkoval akci přihrávkou doleva na TOMÁŠE RAČICKÉHO, který krásnou střelou z voleje rozvlnil pardubickou síť. Asistence: Michal Venclík, Tadeáš Král.
     
    30:59
    Kometa právě vstřelila branku!

    A je tu první branka druhé třetiny. PAVEL JENYŠ dostal od Račického pas mezi kruhy a ostrou ranou švihem propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Račický.
     
    15:43
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A i Pardubice si připisují úspěch v přesilovce. DANIEL VOŽENÍLEK našlápl, protáhl se kolem brněnského obránce Vlčka a bekhendovou střelou trefil mezírku mezi Jekelovými betony. Asistence: Tomáš Pipek.
     
    14:14
    Kometa právě vstřelila branku!

    Náskok domácích je již dvoubrankový. Kapitán JAKUB BOLTVAN se elegantně protáhl kolem pravého mantinelu, sjel si do prostoru kruhu a střelou na vzdálenější tyč překonal Stibůrka. Asistence: Hynek Grunwald.
     
    12:13
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kometa využívá přesilovku. Po Kozlově střele se brankář Stibůrek domíval, že má puk pod kontrolou. Jenomže ten ležel u jeho pravého betonu, kde si jej našel HYNEK GRUNWALD a prošťoural jej až za brankovou čáru. Asistence: Adam Kozel, Jakub Boltvan.

    David Nekvinda

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 13. Grunwald (Kozel, Boltvan), 15. Boltvan (Grunwald), 31. Jenyš (Račický, Král), 48. Račický (Venclík, Král), 50. Kozel, 51. Garčic (Boltvan, Grunwald) - 16. Voženílek (Pipek), 51. Háze (Polák, Kysela)


    HC Kometa Brno: Jekel (Slezák) - Zbořil J., Štancl, Vlček, Koch, Porzer - Zajíc, Zbořil A., Jenyš, Kozel, Král, Račický, Garčic, Boltvan (C), Grunwald, Venclík, Weiss
    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (Husár) - Kalous, Divecký, Kabelka, Procházka, Skála, Kracík - Chvojka, Pipek, Žilák, Polák (C), Bohuněk, Kysela, Panna, Voženílek, Háze, Havrda, Barkoci, Bažant, Velinský
    bahis siteleri