Žilina – Slovan Bratislava 0:0 (pře.)
přerušeno
MŠK Žilina
0:0 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Pátek 01.04.2011, 17:30Niké liga
     
    70
    Tak to je teraz vážne na žilinských tribúnach po možno jednom z najvážnejších rozhodnutí rozhodcu Chmuru v stretnutí. Momodou Ceesay sa po jednom zo súbojov v šestnástke súpera ocitol na zemi. Hlavný arbiter však jeho počin ocenil ako filmovanie a udelil vysokému ofenzívnemu hráčovi domácich druhú žltú a vzápätí červenú kartu. Domáci budú dohrávať s desiatimi hráčmi.
     
    66
    Rozhodca Chmura teraz po prvýkrát v druhom polčase, ale už po piatykrát v stretnutí siaha do svojej kapsičky a vyťahuje žltú kartu. Tentoraz ju vidí z jeho rúk po nešetrnom zákroku vysoký gambijský reprezentant Momodou Ceesay. Ten si bude musieť vo zvyšku súboja dávať pozor rovnako ako jeho spoluhráč Šourek či hosťujúci futbalisti Guédé a Kiss.
     
    44
    V závere prvého polčasu veľmi nádejná príležitosť domácich hráčov, keď sa v šestnástke v spleti hráčov dostal k lopte Ceesay, uvoľnil sa a vystrelil. Putnocký po jeho pokuse zasahovať nemusel, pretože pred ním ho zblokoval jeden z jeho spoluhráčov. Pri následnej opätovnej snahe domácich o útok fauloval Filip Kiss a rovnako ako jeho kolega pred malou chvíľou dostáva žltú kartu.
     
    42
    Slovanisti opäť na útočnej polovici, ale tentoraz bez ohrozenia Dúbravkovej brány. Po outovom vhadzovaní priťukol Milinkovič loptu Kordičovi, ktorý ju však centroval veľmi nepresne a lopta skončila mimo ihriska. Po okamžitom protiútoku Žilinčanov musel zaťahovať ručnú brzdu Karim Guédé, ktorý dostáva žltú kartu a pridáva sa k dvojici domácich Šourek, Zjuzins.
     
    32
    Momentálne je zápas na niekoľko desiatok sekúnd znovu prerušený. Po jednom zo súbojov sa ocitol na zemi kapitán Igor Žofčák. Na trávnik ho poslal Arturts Zjuzins, ktorý za svoj zákrok vidí žltú kartu. Kapitán hostí zostáva ležať, ale mimo postrannú čiaru odchádza po svojich a vyzerá to tak, že po menšom ošetrení bude v hre pokračovať.
     
    8
    Žilinčania majú loptu na svojich kopačkách, ale zatiaľ si ju len posúvajú ako horúci zemiak a smerom dopredu nevedia nič vymyslieť. Sústredia sa predovšetkým na bezchybnú hru v obrane a trpezlivo čakajú na svoju šancu smerom dopredu. Pri jednom z pokusov o tesné bránenie futbalistov Slovana sa však previnil Ondřej Šourek a za svoj zákrok uvidel žltú kartu.

    Andrej Kuzmány

    Branky:

    Karty:   8. Šourek (ZIL), 32. Zjuzins (ZIL), 66. Ceesay (ZIL) - 42. Guédé (SBA), 44. Kiss (SBA)   70. Ceesay (ZIL)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Stanislav Angelovič, Zdeno Štrba (K), Ondřej Šourek, Patrik Mráz - Ľubomír Guldan - Momodou Ceesay, Babatounde Issiaka Bello, Arturs Zjuzins, Tomáš Majtán - Ivan Lietava
    ŠK Slovan Bratislava: Matúš Putnocký - Lukáš Pauschek, Martin Dobrotka, Kristián Kolčák, Tomáš Hrdlička - Karim Guédé - Marko Milinkovič, Filip Kiss, Igor Žofčák (K) - Krešimir Kordič, Filip Šebo

    Rozhodčí: Pavol Chmura - Roman Slyško, Dušan Kubačka

    Diváci: 6540
    bahis siteleri