Žilina – Slovan Bratislava 0:0 (pře.)
přerušeno
MŠK Žilina
0:0 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Pátek 01.04.2011, 17:30Niké liga
     
    86
    Štyri minúty pred koncom riadneho hracieho času dochádza ku striedaniu na oboch stranách. Pavel Hapal posilňuje defenzívu a namiesto útočne ladeného Tomáša Majtána posiela na trávnik obrancu Ernesta Mabouku. Karel Jarolím na druhej strane sťahuje tvorcu hry Filipa Kissa a na záver duelu posiela na ihrisko Erika Grendela.
     
    74
    Niečo viac ako štvrťhodinu pred koncom riadneho hracieho času striedajú druhýkrát aj hostia. Tréner Karel Jarolím posiela čerstvé sily do ofenzívy, keď z ihriska sťahuje Krešimira Kordiča, ktorý sa dnes nedokázal výraznejšie presadiť a nedostal sa ani do väčšej šance, na rozdiel od útočného partnera Šeba. Na jeho miesto nastupuje Ákos Szarka.
     
    54
    Po deviatich minútach druhého polčasu dochádza k prvému striedaniu aj v tíme hostí. Tentoraz sa však zrejme jedná o vynútené striedanie, pretože odchádzajúci Lukáš Pauschek len dokrivkal ku lavičke domácich. Na jeho miesto nastupuje Peter Jánošík a bude sa zo svojej strany snažiť podporovať ofenzívu svojho mužstva, ktoré dnes má na to, aby získalo všetky tri body.
     
    46
    Cez polčasovú prestávku došlo k jedinému striedaniu v tíme domácich. Tréner Pavel Hapal sa rozhodol z hry stiahnuť mladého lotyšského záložníka Artursa Zjuzinsa, ktorý pravdepodobne zaostal za jeho očakávaniami. Na trávnik nastupuje Roman Gergel, ktorý sa posúva na kraj zálohy. K Lietavovi do útoku sa posunie Momodou Ceesay.

    Andrej Kuzmány

    Branky:

    Karty:   8. Šourek (ZIL), 32. Zjuzins (ZIL), 66. Ceesay (ZIL) - 42. Guédé (SBA), 44. Kiss (SBA)   70. Ceesay (ZIL)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Stanislav Angelovič, Zdeno Štrba (K), Ondřej Šourek, Patrik Mráz - Ľubomír Guldan - Momodou Ceesay, Babatounde Issiaka Bello, Arturs Zjuzins, Tomáš Majtán - Ivan Lietava
    ŠK Slovan Bratislava: Matúš Putnocký - Lukáš Pauschek, Martin Dobrotka, Kristián Kolčák, Tomáš Hrdlička - Karim Guédé - Marko Milinkovič, Filip Kiss, Igor Žofčák (K) - Krešimir Kordič, Filip Šebo

    Rozhodčí: Pavol Chmura - Roman Slyško, Dušan Kubačka

    Diváci: 6540
    bahis siteleri