Norsko – Česko 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
HC Slavia Praha
Pátek 01.04.2011, 18:10Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ ENDÁL byl posledním, kdo se v nepřehledné mele před Hamerlíkem dotknul kotouče. Slavia tak šest minut před koncem třetí třetiny vykřesala jiskru naděje. Asistence: Jakub Krejčík.
     
    50:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    To byla paráda! Třinečtí v přesilovce předvedli neskutečnou akci na jeden dotek, na jejímž konci stál LADISLAV KOHN. Asistence: Martin Růžička, David Květoň.
     
    42:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je tu drama! Slávie využívá přesilovou hru, konkrétně se o to postaral MICHAL VONDRKA, který beklhendem doklepnul Hamerlíkem vyražený kotouč. Asistence: Tomáš Pospíšil.
     
    30:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ ZÍB znovu napřáhl od modré a rázem se stal v dnešním zápase dvougólovým, protože nicnevidící Kopřiva propustil kotouč podél pravého betonu. Asistence: Václav Varaďa, Radek Bonk.
     
    27:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ KRAJÍČEK se nejlépe zorientoval na levém kruhu a z otočky neskutečně vymetl pavouky v pravém horním růžku. Asistence: Ladislav Kohn, David Květoň.
     
    26:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinecká přesilovka zprvu vypadala všelijak, ale vše vyřešil LUKÁŠ ZÍB, který puk zřejmě jen nahazoval, ale te skončil za brankovou čarou. Asistence: Radek Bonk, Josef Hrabal.
     
    00:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    DAVID KVĚTOŇ si vybruslil na pravý kruh a vyslal střelu švihem, která Kopřivovi prošla mezi betony. Asistence: Ladislav Kohn.

    Tomáš Vacho

    Branky a nahrávky: 1. Květoň (Kohn), 27. Zíb (Bonk, Hrabal), 28. Krajíček (Kohn, Květoň), 31. Zíb (Varaďa, Bonk), 51. Kohn (Růžička, Květoň) - 43. Vondrka (Pospíšil), 54. Endál (Krejčík)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík - Richter, Hudec, Seman, Zíb, Lojek, Krajíček, Hrabal - Varaďa, Bonk, Růžička - Polák, Polanský, Adamský - Orsava, Kohn, Květoň - Hrňa, Peterek, Koudelka - McGregor
    HC Slavia Praha: Kopřiva - Žižka, Kadlec, Kuboš, Roth, Vašíček, Kolařík, Krejčík - Tomica, Svoboda, Krenželok - Vondrka, Pospíšil, Endál - Micka, Doležal, Jelínek - Sklenář, Jaškin, Poletín - Třetina

    Rozhodčí: Hribik, Jeřábek - Gebauer, Lederer

    Diváci: 5200
    bahis siteleri