Chelsea – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | Barcelona – Šachtar 5:1 (kon.)
konec
Chelsea FC
0:1 (0:1)
Manchester United
Středa 06.04.2011, 20:45 • Stamford Bridge, Londýn. • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    Zápas končí, Manchester United vítězí nejtěsnějším možným rozdílem. O jedinou branku v duelu se postaral v prvním poločase Wayne Rooney. Chelsea měla především v závěru zápasu jasnou převahu, ale kýženého vyrovnání nedocílila. Příjemný zbytek středečního večera přeje Lukáš Šonský, u dalších online přenosů se těším na počtenou. (22:41:30)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V posledních vteřinkách zápasu hosté střídají, Park Ji-Sunga nahradí Smalling.
     
    90+3
    Torres se snažil vymodlit pokutový kop, obdržel ovšem žlutou kartu za nafilmovaný pád.
     
    90+2
    Ramires spěchal za míčem do pokutového území, nakonec ale v těsném běžeckém souboji s obráncem Evrou upadl. Penalta se nepíská, píšťalka sudího zůstává i přes protesty domácích němá.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje čtyři minuty.
     
    88
    Vlna fotbalistů v modrých dresech se stále valí na branku, kterou stráží Van der Sar. Ovšem domácím se nedaří vymyslet rychlou akci, chybí přesná střela či finální přihrávka. Kolotoč přihrávek zatím hostující fotbalisty příliš neděsí.
     
    87
    Anelka nalezl na pravé straně operujícího Maloudu, jenž ihned centroval do pokutového území. Letící míč si Van der Sar dokázal pohlídat.
     
    86
    Chelsea drží míč na svých kopačkách a obléhá soupeřovo území.
     
    84
    Ivanovič nic nevymýšlel a individuálně protancoval až do šestnáctky soupeře, odkud bez váhání pálil. Znovu však pouze do brankáře, který následně rozehrává.
     
    82
    Hra se po menší odmlce přesunula také na domácí polovinu hřiště, kde hosté pozvolna kombinují s míčem a šetří cenné vteřinky.
     
    81
    Přímý kop pro Chelsea z nadějných dvaceti metrů. Dva hráči míč přeskočili, Lampard se již vzápětí do kulatého nesmyslu opřel. Ale jeho střela mířila přesně k Van der Sarovi, jenž jí pohodlně tlumí v rukavicích.
     
    79
    Brankář Van der Sar dlouho otálel s rozehrávku, sudí nakonec uděluje hostujícímu strážci svatyně žluté napomenutí za zdržování hry.
     
    78
    Blues vybojovali přímý kop zleva, balón prosvištěl klubkem hráčů v pokutovém území hostujícího celku a doplachtil do zámezí. Manchester rozehrává od vlastní brány.
     
    77
    Hernández odchází z bitevního pole, nahrazen je Berbatovem.
     
    75
    Ramiresův centr blokuje Giggs, jenž vzápětí bez rozmyslu odkopává balón na polovinu hřiště.
     
    74
    Parádní zákrok Van der Sara, který pohotovým skokem likviduje velkou příležitost Torrese! Blues rázem ožili, domácí zahajují útok na vyrovnávací trefou.
     
    72
    Vidič zastavil odhodlaný průnik Maloudy a obdržel žluté napomenutí.
     
    70
    Dvojité střídání v domácím dresu, místo Drogby si zahraje Anelka a Zhirkov připustí své místo na trávníku Maloudovi.
     
    69
    Essienova střela mohla mít gólovou příchuť! To by ale domácí hráč musel mířit zhruba o metr níže. Svoji prudkou střelu totiž namířil těsně nad břevno.

    Lukáš Šonský

    Branky: 23. Roonye

    Karty:   35. Zhirkov (CHE), 59. Ramires (CHE), 65. Essien (CHE), 90+3. Torres (CHE) - 72. Vidič (MAN), 79. Van der Sar (MAN)


    Chelsea FC: Čech - Bosingwa, Ivanovič, Terry, A. Cole - Ramires, Essien, Lampard, Zhirkov (70.Malouda) - Torres, Drogba (70.Anelka)

    Manchester United: Van der Sar - Evra, Vidič, Ferdinand, Rafael (51.Nani)- Giggs, Park Ji-Sung (90.Smalling), Carrick, Valencia - Hernández (77.Berbatov), Rooney.

    Rozhodčí: Mallenco - Ibanez, Jiménez
    bahis siteleri