Chelsea – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | Barcelona – Šachtar 5:1 (kon.)
konec
Chelsea FC
0:1 (0:1)
Manchester United
Středa 06.04.2011, 20:45 • Stamford Bridge, Londýn. • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    V posledních vteřinkách zápasu hosté střídají, Park Ji-Sunga nahradí Smalling.
     
    90+3
    Torres se snažil vymodlit pokutový kop, obdržel ovšem žlutou kartu za nafilmovaný pád.
     
    79
    Brankář Van der Sar dlouho otálel s rozehrávku, sudí nakonec uděluje hostujícímu strážci svatyně žluté napomenutí za zdržování hry.
     
    77
    Hernández odchází z bitevního pole, nahrazen je Berbatovem.
     
    74
    Parádní zákrok Van der Sara, který pohotovým skokem likviduje velkou příležitost Torrese! Blues rázem ožili, domácí zahajují útok na vyrovnávací trefou.
     
    72
    Vidič zastavil odhodlaný průnik Maloudy a obdržel žluté napomenutí.
     
    70
    Dvojité střídání v domácím dresu, místo Drogby si zahraje Anelka a Zhirkov připustí své místo na trávníku Maloudovi.
     
    69
    Essienova střela mohla mít gólovou příchuť! To by ale domácí hráč musel mířit zhruba o metr níže. Svoji prudkou střelu totiž namířil těsně nad břevno.
     
    66
    Nani centroval do pokutového území a v hledišti to jen zahučelo! Hernández totiž pouze o malý kousek nezasáhl hlavou spoluhráčovu nabídku.
     
    65
    Manchester ale brání pečlivě, Essien před malým okamžikem nedovoleně zastavil Carricka vidí žluté napomenutí.
     
    59
    Ramires podsekl protihráče - žlutá karta.
     
    51
    Hosté střídají, zahraje si Nani. Na trávníku vystřídá Rafaela, který se znovu skácel k zemi, tentokrát ve vlastním pokutovém území. Zranění mu již nedovolí v duelu pokračovat.
     
    50
    Na plachtící míč si v hostujícím území naskakoval Ramires, avšak míč svoji hlavou v nadějné pozici před malým vápnem nezasáhl podle představ.
     
    45
    Mohlo být vyrovnáno! Blues rychle přenesli hru na opačnou stranu, Torresova nevydařená střela skončila na tyči, vzápětí v obrovské šanci z bezprostřední blízkosti neuspěl Lampard. Svoji dorážku namířil jen do stojícího obránce hostujícího celku, jenž na poslední chvíli zasáhl na brankové čáře.
     
    41
    Zato hosté se mohli pyšnit již dvoubrankovým vedením! Na centr Rooneyho si naskočil Hernández, jeho hlavička skončila zhruba půl metru vedle.
     
    35
    Zhirkov v důrazném souboji zasáhl kopačkou hruď protihráče a vidí žlutou kartu.
     
    23
    Manchester právě vstřelil branku!
    United se dostávají do vedení! Carrick skvěle přenesl hru na levou stranu hrací plochy, kde jej zpracoval Giggs a prohnal se až do velkého vápna. Jeho následný pas doputoval až ke kopačkám WAYENA ROONYEHO, který z dobré palebné pozice trefil přesně! Svoji střelu otřel o tyčku, od které míč zaplul do sítě - 0:1.
     
    19
    Registrujeme první vážnější šanci dnešního klání! Drogba vypálil z hranice hostující šestnáctky, ale Van der Sar předvedl hbitý zákrok, pomocí kterého míč vytěsnil na rohový kop.

    Lukáš Šonský

    Branky: 23. Roonye

    Karty:   35. Zhirkov (CHE), 59. Ramires (CHE), 65. Essien (CHE), 90+3. Torres (CHE) - 72. Vidič (MAN), 79. Van der Sar (MAN)


    Chelsea FC: Čech - Bosingwa, Ivanovič, Terry, A. Cole - Ramires, Essien, Lampard, Zhirkov (70.Malouda) - Torres, Drogba (70.Anelka)

    Manchester United: Van der Sar - Evra, Vidič, Ferdinand, Rafael (51.Nani)- Giggs, Park Ji-Sung (90.Smalling), Carrick, Valencia - Hernández (77.Berbatov), Rooney.

    Rozhodčí: Mallenco - Ibanez, Jiménez
    bahis siteleri