Žilina – Senica 0:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
0:1 (0:0)
FK Senica
sk Pátek 29.04.2011, 17:30Niké liga
     
    82
    Presný zásah hostí značne domácich znepokojil a tí sú nervózni. Ich nervozita sa však prenáša aj na trávnik a do súbojov. V jednom z nich si teraz počítal nedovolene Patrik Mráz a ako tretí hráč v stretnutí, ale prvý v žltozelenom drese vidí žltú kartu. Rovnako ako i hosťujúci Komárek či Gorosito si bude musieť v záverečných minútach dávať pozor.
     
    65
    Momodou Ceesay opäť pri lopte a vo svojej individuálnej akcii. Snažil sa loptu posunúť si pomedzi dvoch hráčov a ráznym zrýchlením sa k nej dostať. Zrejme by sa mu to aj bolo podarilo, keby ručnú brzdu nezatiahol Nicolas Gorosito. Ten sťahuje gambijského reprezentanta na zem, rozhodca okamžite píska a bez milosti udeľuje krajnému obrancovi Senice žltú kartu.
     
    20
    Dnešný zápas zatiaľ kvalitou zaostáva za očakávaniami. Predsa len momentálne hrajú proti sebe líder tabuľky a päťnásobný majster. Hrá sa však na hranici možností a pomerne tvrdo. Po dvadsiatich minútach sme svedkami prvého napomenutia. Po jednom zo zákrokov sa nevyhol žltej karte Martin Komárek, ktorý si tak vo zvyšku duelu bude musieť dávať pozor.

    Andrej Kuzmány

    Branky: 80. Kóňa

    Karty:   82. Mráz (ZIL) - 20. Komárek (SEI), 65. Gorosito (SEI)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Ondřej Šourek, Patrik Mráz - Ľubomír Guldan - Róbert Pich, Štefan Zošák (K), Roman Gergel - Momodou Ceesay, Tomáš Majtán
    FK Senica: Peter Bolek (K) - Nicolas Gorosito, Martin Komárek, Róbert Pillár, Filip Lukšík - Tomáš Strnad - Jaroslav Diviš, Tomáš Kóňa, Martin Ďurica - Juraj Piroska - Ondřej Smetana

    Rozhodčí: Mário Vlk - Tomáš Mókoš, Tomáš Somoláni

    Diváci: 4174
    bahis siteleri