Žilina – Senica 0:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
0:1 (0:0)
FK Senica
sk Pátek 29.04.2011, 17:30Niké liga
     
    90+
    Žilinčania sú pri lopte, ale stále vo veľkej vzdialenosti od brány Petra Boleka. Seničania bránia s jedenástimi hráčmi a vyzerá to tak, že svoje víťazstvo už z rúk nepustia. Navyše tréner Stanislav Griga využíva svoju možnosť k striedaniu. Ihrisko takticky opúšťa Ondřej Smetana a na jeho miesto nastupuje Petr Hošek. Je to však len symbolické a taktické striedanie. Rozhodca následne na to ukončuje zápas, čo znamená, že Senica svoj náskok na čele tabuľky zvyšuje na rozdiel piatich bodov a Žilinčania si výrazne komplikujú šancu na titul. Uvidíme, ako zajtra bude hrať Slovan a či sa mu podarí stratu vrátiť na dva body. Od nás je to na dnes všetko, lúčime sa s vami a prajeme príjemný zvyšok dňa.
     
    84
    Do konca riadneho hracieho času ostáva už len šesť minút a Žilinčania budú mať veru čo robiť, aby sa pokúsili aspoň vyrovnať a nedovoliť Senici utrhnúť sa v tabuľke na rozdiel piatich bodov. Tréner Pavel Hapal sa snaží niečo vymyslieť a poslednýkrát strieda. Z ihriska odchádza štítový záložník Ľubomír Guldan, ktorého nahradzuje Michal Škvarka.
     
    75
    Päťnásť minút pred koncom sa Seničanom podarilo dokonca poslať loptu do siete, ale rozhodca okamžite píska offside a stav stretnutia sa nemení. Zrejme to však bolo správne rozhodnutie, pretože hostia neprotestujú. Následne tréner Pavel Hapal strieda po druhýkrát. Ihrisko opúšťa Róbert Pich, ktorý ani teraz na kraji zálohu nedokázal predviesť svoje maximum. Namiesto neho nastupuje Pavol Poliaček.
     
    67
    Po viac ako hodine hry sme na štadióne pod Dubňom svedkami prvého striedania. Tréner Pavel Hapal sťahuje z hry pomerne prekvapujúco Štefana Zošáka, ktorý sa obzvlášť v druhom polčase dostáva do tempa a zapájal sa do kombinácií. Namiesto neho nastupuje Ivan Lietava, ktorý sa posunie na hrot ku Momodou Ceesayovi. Tomáš Majtán sa presúva na pravú stranu, v strede operuje Roman Gergel.

    Andrej Kuzmány

    Branky: 80. Kóňa

    Karty:   82. Mráz (ZIL) - 20. Komárek (SEI), 65. Gorosito (SEI)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Ondřej Šourek, Patrik Mráz - Ľubomír Guldan - Róbert Pich, Štefan Zošák (K), Roman Gergel - Momodou Ceesay, Tomáš Majtán
    FK Senica: Peter Bolek (K) - Nicolas Gorosito, Martin Komárek, Róbert Pillár, Filip Lukšík - Tomáš Strnad - Jaroslav Diviš, Tomáš Kóňa, Martin Ďurica - Juraj Piroska - Ondřej Smetana

    Rozhodčí: Mário Vlk - Tomáš Mókoš, Tomáš Somoláni

    Diváci: 4174
    bahis siteleri