IHC Olomouc – Brno 8:3 (kon.) | IHC Olomouc – Uh. Hradiště 13:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Rakovník 7:4 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
7:4 (1:1, 1:1, 2:2, 3:0)
IHC Rakovník
Sobota 28.05.2011, 11:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Ondřej Fiedler našel před bránou volného ADAMA SVOBODU, který kotouč nasměroval přesně mezi Schröderovy betony. Asistence: Ondřej Fiedler.
     
    42:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce v podání hradeckého kapitána přibližuje domácí tým vítězství! ONDŘEJ FIEDLER převzal kotouč v rohu svého pásma, přejel s ním celé hřiště a suverénně zakončil! Bez asistence.
     
    38:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Důležitý pátý gól střílejí domácí! DANIEL FILIP převzal v mezikruží pas od Zdeňka Čápa, uvolnil se a prostřelil brankáře Středočechů. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    30:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec však využívá svou přesilovku. Macháňovu střelu dorazil DAVID ŠAFRÁNEK a stav je opět vyrovnaný 4:4. Asistence: Šimon Macháň.
     
    29:38
    Rakovník právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Rakovník přidává další úder v oslabení! JAKUB ŠMÍD přechytračil hradecké obránce a pak i Michala Vicha bekhendovou kličkou. Asistence: Hynek Mayer.
     
    27:11
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Tak to byla rána! DAVID RŮŽIČKA v oslabení napřáhnul a i když se jeho rána odrazila od konstrukce hradecké branky ven, rozhodčí dobře viděl, že to byla vnitřní konstrkuce. Je zase vyrovnáno. Bez asistence.
     
    25:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Hradečtí obrací skóre zápasu. Jiří Janoušek přejel půlku plochy, načež nabídl doprava ONDŘEJI FIEDLEROVI a ten přesnou střelou na bližší růžek posílá svůj tým do vedení. Asistence: Jiří Janoušek.
     
    23:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak Hradec to ještě stihnul a tahle branka mu může hodně pomoci! Adam Svoboda vypálil z dálky a DANIEL FILIP kotouč se štěstím protlačil do sítě. Asistence: Adam Svoboda.
     
    12:30
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Přesilovkový vzorec Rakovníka našel napřaženého JIŘÍHO KARLA, jehož bomba z první zamířila přesně do protilehlého růžku hradecké branky. Asistence: Ondřej Gebhart, David Růžička.
     
    09:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už v rovnovážném počtu hráčů se Hradečtí prosazují. DAVID ŠAFRÁNEK to provedl šikovně, když si sjel na levé straně a bekhendovou kličkou vyrovnává. Asistence: Šimon Macháň, Ondřej Fiedler.
     
    05:36
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají účet zápasu. JIŘÍ KAREL se středem hřiště až překvapivě lehce prokličkoval před Vicha a jeho bekhend skončil v síti. Asistence: Ondřej Gebhart.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Šafránek (Macháň, Fiedler), 24. Filip (Svoboda), 26. Fiedler (Janoušek), 31. Šafránek (Macháň), 39. Filip (Čáp), 43. Fiedler, 48. Svoboda (Fiedler) - 6. Karel (Gebhart), 13. Karel (Gebhart, Růžička), 28. Růžička, 30. Šmíd (Mayer)


    ILHK Hradec Králové: Vich (Lochman) - Fiedler, Svoboda, Šafránek, Macháň - Čáp, Pánek, Janoušek, Šimoníček - Komárek, Filip.
    IHC Rakovník: Schröder - Šmíd, Karel, Růžička, Veselý, Gebhart, Mayer.

    Rozhodčí: Votroubek, Marek.