B. Bystrica – Košice 4:0 (kon.) | B. Bystrica – Košice 4:0 (kon.) | Žilina – Slovan Bratislava 2:1 (kon.)
Ružomberok – Nitra 0:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Trnava – Prešov 0:0 (kon.)
Senica – Trenčín 4:0 (kon.) | Žilina – Slovan Bratislava 2:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 2:1 (kon.)
Ružomberok – Nitra 0:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
2:1 (2:1)
ŠK Slovan Bratislava
sk Sobota 30.07.2011, 19:30 • Pod Dubňom • Niké liga
     
    Koniec zápasu. (21:17:41)
     
    90+
    Rozhodca avizoval nadstavovanie len dvoch minút. V nich už domáci hostí k ničomu nepustili, navyše ešte mohli svoje vedenie prikrášliť. Center Angeloviča z pravej strany preplachtil až na vzdialenejšiu žrď k Ondrášovi, ktorého pokus ale Putnocký kryl. Následne už rozhodca píska koniec stretnutia, čo znamená, že Žilina zvíťazila v šlágri kola nad Slovanom Bratislava 2:1 a pripísala si dôležité tri body. My sa s vami lúčime, ďakujeme za pozornosť a želáme príjemný zvyšok večera.
     
    90+
    Je to tu. Tréner Ľubomír Nosický už v bežiacom nadstavenom čase poslednýkrát strieda. Ihrisko opúšťa kapitán Miroslav Barčík, ktorý si od divákov vyslúžil naozaj mohutný a treba priznať, že veľmi zaslúžený potlesk. Na ihrisku je tým správnym vodcom, ktorý dokazuje, že ani s vekom kvality nestratil. Na záverečné sekundy ho nahradí Marcel Ondráš.
     
    90
    Slovanisti majú posledné pokusy niečo s výsledkom urobiť, ale sami si v niektorých momentoch prestávajú rozumieť. Naposledy nerozumel Szarka úmyslu Halenára, ktorý mu síce poslal za obranu dobrú loptu, ale on za ňou ani len nevyštartoval. Riadny hrací čas sa pomaly, ale isto chýli ku koncu. Žilinský tréner Ľubomír Nosický bude ešte striedať.
     
    88
    Žilinčania sa už sústredia hlavne na defenzívu, čo vidieť aj na ich rozostavení. Prakticky všetci sa už nachádzajú na vlastnej polovici a bránia. Jediným vysunutým hráčom je na stredovej čiare Momodou Ceesay. Slovanisti ale nedokážu výraznejšie ohroziť Dúbravku, pretože žltozelení im nedávajú dostatok priestoru na kombináciu a pozorne bránia svoje vedenie.
     
    86
    Záver stretnutia sa pomaly, ale isto blíži. Slovanisti sú pri lopte a snažia sa o záverečný tlak. K lopte sa dostáva v strede poľa striedajúci Milinkovič, ktorý na ľavej strane hľadal Petra Štepanovského. Pred ním ale veľmi dobre postrážil svoj priestor Prince Ofori a hráča súpera k lopte nepustil. Žilinčania stále vyhrávajú nad Slovanom 2:1.
     
    84
    Tréner Ľubomír Nosický využíva v závere duelu svoje možnosti k striedaniu a snaží sa posilniť teraz prevažne defenzívu, ktorá v záverečných minútach bude veľmi dôležitá. Aj preto z ihriska sťahuje Tomáša Majtána, ktorý dnes drel, bojoval, snažil sa strieľať, ale v tomto dueli šťastie nemal a žiadna lopta mu tam nepadla. Na jeho miesto nastupuje Ľubomír Guldan.
     
    83
    Slovanisti sa snažia zvýšiť s blížiacim sa záverom svoje tempo a pokúsiť sa s výsledkom ešte niečo urobiť. Skúšajú to už naozaj z každej pozície, do lopty sa opäť oprel vo vzdialenosti asi 25 metrov od brány Juraj Halenár. Jeho pokus ale nebol presný, Dúbravka loptu kontroloval a tá napokon skončila tesne vedľa pravej žrde. Stav sa nemení.
     
    81
    Belasí sa snažia využívať akúkoľvek naskytnutú možnosť. Neostáva im už nič iné než útočiť. Po zákroku na Guédého získali výhodu štandardnej situácie. Loptu do šestnástky posielal ľavačkou Marko Milinkovič, ale jeden z domácich hráčov loptu hlavou odvrátil na rohový kop. Ten zahrával Juraj Halenár, ale ani on nenašiel v šestnástke nikoho zo svojich spoluhráčov.
     
    79
    O jednu minútu neskôr pristupuje k svojmu prvému striedaniu aj tréner Ľubomír Nosický. Jeho mužstvu to dnes pomerne dobre ide a preto zrejme nechcel veľmi meniť súčiastky v rozbehnutom stroji. Napriek tomu k jednej zmene pristupuje, keď z hry sťahuje bojujúceho Romana Gergela. Na záverečné minúty okúsi chuť šlágra Stanislav Angelovič.
     
    78
    Dvanásť minút pred koncom riadneho hracieho času realizuje tréner Karel Jarolím aj posledné striedanie, ktoré sa však týka prevažne defenzívy. Z hry sťahuje ofenzívne ladeného záložníka Erika Grendela, ktorý sa nedokázal výraznejším spôsobom presadiť a mal navyše žltú kartu. Na jeho miesto nastupuje čerstvý slovenský občan Karim Guédé.
     
    77
    Miroslav Barčík i vo svojom pokročilom veku ukazuje, že je stále výborným futbalistom a vyvracia fámy neprajníkom o tom, že patrí do futbalového dôchodku. Svoju kvalitnú techniku potvrdil svojim veľmi pekným prvým gólom, výborný cit pre prihrávku zasa demonštruje veľmi dobrým uvoľňovaním svojich spoluhráčov a ich posielaním do šancí.
     
    75
    Obe mužstvá hrajú veľmi útočne, čoho výsledkom je pomerne otvorená defenzíva a rýchle protiútoky súpera. Najskôr sa o jeden pokúšali hostia, ale pred dobiedzajúcim Szarkom dokázal loptu zachytiť Prince Ofori. Následne pohrozili aj domáci, keď do voľného priestoru vnikol Momodou Ceesay, ale s jeho pokusom do stredu brány nemal Putnocký žiadne problémy.
     
    73
    Hra Žiliny po nevydarenom úvode sezóny začína konečne naberať tvár. Pod novým trénerom Ľubomírom Nosickým akoby hráči chytili druhý dych a pod Dubňom badať akcie a kombinácie, na aké boli diváci v minulosti zvyknutí. Miroslav Barčík si vymenil loptu so svojim spoluhráčom a následne poslal dlhý pas do šestnástky až za obranu, kde sa za loptou naťahovala dvojica Momodou Ceesay a Patrik Mráz. Obaja ale boli prikrátki a za nimi ju chytá do rúk Putnocký.
     
    71
    Obrovská príležitosť Žiliny a teraz veľké šťastie pre Slovan. Bratislavčania pri svojom útočnom snažení príliš vysúvajú defenzívu a to žltozelení využívajú. Dvojica Tomáš Majtán a Miroslav Barčík predviedla skutočne veľmi peknú akcia, kapitán Šošonov si vymenil loptu so svojim spoluhráčom, prenikol k šestnástke, kde mu ju opäť vrátil. Žilinská desiatka ale nemierila presne, lopta z jeho kopačky skončila tesne vedľa pravej žrde.
     
    69
    Je za nami takmer sedemdesiat minút z dnešného duelu a priestor okolo brány Martina Dúbravku zahalil dym z jednej z dymovníc zo sektora domácich priaznivcov. Týmto počinom teda zrejme svojmu brankárovi veľmi nepomohli. Na jeho šťastie sa hrá na opačnej strane ihriska, ale Slovanisti sa v defenzíve zomkli a nedovoľujú domácim výraznejšie kombinovať.
     
    67
    Žilinčania teraz takmer z ničoho mohli svoje vedenie zvýšiť. Za dlhou nakopnutou loptou sa zo strany domácich rozbehol Majtán, proti nemu brankár Putnocký. Ten hru dobre čítal a preto bol pri lopte skôr. Ocitol sa však až za šestnástkou, takže situáciu riešil v páde len odkopom. Lopta ale skončila na kopačkách Pečovského, ktorý sa pokúsil takmer od poliacej čiary zakončiť z prvej do opustenej brány, ale loptu poslal tesne vedľa.
     
    65
    Napätie a nervozita začína stúpať aj na tribúnach. Raz darmo, medzi Žilinou a Slovanom panuje rivalita. U mnohých divákov i nenávisť. Preto nemožno očakávať, že sa stotožnia s každým verdiktom hlavného rozhodcu. Teraz ich neuspokojilo to, keď arbiter posúdil zákrok na prenikajúceho Gergela ako zákrok v rámci pravidiel a nechal tak v hre pokračovať.
     
    63
    Po prvýkrát sa žltí aj na domácej strane. Belasí sa snažili po získaní lopty preniknúť, keď ju vyvážal Erik Grendel. Z kraja k nemu pristúpil Tomáš Majtán a pomerne ostrým "šľapákom" ho poslal k zemi. Rozhodca Vlk je tentokrát nekompromisný a okamžite po odpískaní vyťahuje už piatu žltú kartu. Predchádzajúce štyri však videli hráči hostí.
     
    61
    Je za nami už niečo viac ako jedna hodina zo šlágra kola medzi Žilinou a Slovanom Bratislava. Domáci futbalisti po presných zásahoch Miroslava Barčíka a Petra Šuleka vyhrávajú 2:1, za hostí sa jedinýkrát presadil Juraj Halenár. Doterajší priebeh i pomerne otvorený stav sú predzvesťou toho, že aj vo zvyšnom priebehu uvidíme veľmi dobrý ofenzívny futbal.
     
    59
    Slovanisti sa zatiaľ v doterajšom priebehu stretnutia veľmi nevyznamenali. Síce v značne obmenenej zostave držia s domácimi krok a snažia sa produkovať útočný futbal, obzvlášť ich tvrdé zákroky stoja za zamyslenie. Zverenci Karla Jarolíma videli z rúk Mária Vlka už štyri žlté karty a až štyria hráči si tak budú musieť dávať vo zvyšnej polhodine v súbojoch väčší pozor.
     
    57
    Pred malou chvíľou bola hra pomerne zbytočne na niekoľko desiatok sekúnd prerušená, keď na poliacej čiare ostal ležať na trávniku hosťujúci Milinkovič. Namiesto toho, aby ho stiahli vedľa trávnika, ošetrovali ho na čiare. Pri následnom pokračovaní sa veľmi dobre uvoľňoval Momodou Ceesay, ktorého sklzom poslal k zemi Radek Dosoudil a od rozhodcu Vlka uvidel žltú kartu. Napomenutie v podobe rovnakej farby následne inkasuje za protesty aj Marko Milinkovič.
     
    55
    Slovanisti v posledných chvíľach prevzali iniciatívu, ale veľa nechýbalo, aby sa Žilinčania dostali do tutovej príležitosti. Belasí totiž veľmi výrazne vysunuli defenzívu až takmer k poliacej čiare, čo sa snažil využiť Barčík, ktorý si vypýtal prihrávku do úniku. Už - už sa rútil sám na bránu, keď ale rozhodca posúdil jeho pozíciu ako postavenie mimo hry.
     
    53
    Hostia mali k dispozícii výhodu štandardnej situácie, ale z pomerne veľkej diaľky. Asi z 30 metrov od Dúbravkovej brány si loptu postavil Juraj Halenár a pomerne odvážne sa snažil zakončiť. Jeho pokus mieril k ľavej žrde, kam sa presúval aj mladý gólman domácich. V spleti hráčov však bola lopta zrazená na opačnú stranu, ale na veľké šťastie pre domácich skončila vedľa.
     
    51
    Následne tréner Karel Jarolím realizuje už svoje druhé striedanie. Pomerne skoro v druhom dejstve sťahuje z hry Krešimira Kordiča. Nevšimli sme si, či v tom neboli iné dôvody ako napríklad zranenie. Na jeho miesto nastupuje Ákos Szarka, ktorý sa bude snažiť v spolupráci s Jurajom Halenárom niečo vymyslieť a zabojovať minimálne o vyrovnanie a získanie aspoň bodu.
     
    50
    Ubehlo ešte len päť minút z druhého polčasu a rozhodca musí byť opäť v pozore. Pomerne agresívne súboje sa množia, niektoré z nich sú až za hranicou únosnosti. Rovnako ako v prvom polčase spoluhráč Grendel, tak v tomto druhom si počítal nedovolene Kristián Kolčák a aj on vidí z rúk rozhodcu Vladimíra Vlka žltú kartu a vo zvyšku zápasu si musí dávať pozor.
     
    49
    Slovanisti to teraz skúšali ďalekou nakopnutou loptou, ktorú z vlastnej polovice vyslal Erik Grendel. Za obranu sa snažil uvoľniť Marek Kuzma, pred ktorým ale veľmi dobre sledoval trajektóriu lopty stopér Jozef Piaček a pred hráčom súpera loptu získal na kopačky domácich. Okamžite založil rýchly protiútok, ktorý ale stroskotal ešte v zárodku.
     
    47
    Aj v úvode druhého polčasu začínajú domáci aktívne, lopty sa na pravej strane zmocnil Momodou Ceesay, ktorý si obhodil Štepanovského a predovšetkým vďaka svojim rýchlym nohám sa cez neho dostal. Loptu mal ale ďaleko od nohy, hosťujúci Dosoudil to využil, dobre čítal hru a ocitol sa pri lopte skôr a posiela ju ďaleko do bezpečia.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    44
    Veľký tlak Žiliny v závere prvého dejstva. Po presne kolmej prihrávke Romana Gergela z ľavej strany sa dostal v šestnástke do zakončenia na vzdialenejšej žrdi nikým nekrytý Tomáš Majtán. Po jeho tvrdej strele sa Putnocký iba obzeral, na jeho veľké šťastie lopta skončila tesne vedľa pravej žrde. Z následnej akcie zasa zakončoval Ceesay, jeho technický pokus skončil tesne nad brvnom.
     
    42
    Žilinčania i naďalej v útoku. Domáci by zrejme veľmi radi pridali ešte jeden gól, aby išli do šatní pokojnejší. Po jednom zo zákrokov súpera mali k dispozícii výhodu štandardnej situácie, Patrik Mráz ale neposielal vôbec dobrý center, ktorý adresáta nenašiel. Odvrátenú loptu ale získali späť žltozelení a poslali ju opäť do ohňa, v ktorom ale neukontroloval jeden z domácich svoju pozíciu a ocitol sa v ofsajde.
     
    40
    Žilinčania sú, zdá sa, na koni a pokračujú vo svojom útočnom ťažení. Slovanisti sú teraz akosi viac utiahnutí na vlastnej polovici a musia brániť ofenzívu domácich. Do ďalšieho zakončenia sa dostal dnes veľmi aktívny Momodou Ceesay, ale hlavou posielal nie príliš razantný pozdrav na Putnockého, ktorý nemal problém zakročiť a loptu skryť vo svojej náruči.
     
    38
    Veľmi dobrý zápas teda i naďalej pokračuje. Hrá sa ofenzívne z oboch strán, Žilinčania slabšiu chvíľku hostí korunovali gólom. Mabouka ešte úspešný nebol, ale Šulek už áno. Ako odpovedia Slovanisti? Dokážu ešte do konca prvého polčasu s výsledkom niečo urobiť a vyrovnať? Alebo domáci pôjdu do šatní s jednogólovým, či nebodaj viacgólovým vedením?
     
    36
    Žilina dala gól!
    Tentokrát už ale domáci boli úspešnejší a strhávajú vedenie späť na svoju stranu. Na ľavej strane veľmi dobre zapracoval Tomáš Majtán, posunul lopty do šestnástky k PETROVI ŠULEKOVI, ktorý nebol dostatočne pokrytý a tvrdou strelou zblízka prestrelil Putnockého. Ten si síce na loptu stiahol, ale nedokázal ju už vytlačiť mimo brány.
     
    35
    Žilinčania sa teraz dostali do veľkej šance po chybnej rozohrávke súpera, k lopte sa dostal Roman Gergel, ktorý sa z ľavej strany vyrútil do voľného priestoru až k šestnástke, kolmo cez ktorú posielal prudkú prihrávku. Azda dvaja až traja hráči domácich ju nechali prejsť, lopta sa dostala k zo zadnej vlny vybiehajúcemu Maboukovi, ktorý ale správny moment na strelu premrhal, loptu si len spracoval a až potom strelil. Pokus mieril do stredu brány, kde stál pozorný Putnocký.
     
    33
    V mužstve Slovana dochádza po niečo viac ako polhodine k skorému striedaniu, ktoré je však vynútené zranením hosťujúceho hráča. Ihrisko po jednom zo súbojov opustil Milan Ivana a jeho spoluhráči hrali ešte niekoľko desiatok sekúnd bez neho. Po následnom prerušení už ale hostia striedajú, na ihrisko nastupuje Marko Milinkovič.
     
    31
    Teraz ale veľa nechýbalo od toho, aby sa mohli domáci druhýkrát radovať. Miroslav Barčík z rohového kopu z ľavej strany našiel vo veľkom vápne hlavu Momodou Ceesaya, ktorý využil svoju výšku a dostal sa do zakončenia. Lopta z jeho hlavy sa však od zeme odrazila do výšky a skončila vedľa ľavej žrde. Stav stretnutia sa tak stále nemení, obe mužstvá hrajú nerozhodne 1:1.
     
    29
    Snaha domácich je však zastavená, hostia sa zmocňujú lopty a snažia sa prebrať iniciatívu, minimálne čo sa týka držania lopty. Pasívni ale nie sú ani domáci a tak môžeme vidieť futbal z jednej strany na druhú. Viacero akcií sa však končí ešte v zárodku a tak počet šancí je pomerne nižší a brankári veľa práce nemali, s výnimkou vyberania lopty z vlastnej siete.
     
    27
    Futbalisti Slovana získali výhodu veľmi nádejnej štandardnej situácie z dobrej vzdialenosti a uhlu od žilinskej brány. Približne z 23 metrov si postavil loptu Juraj Halenár, ktorý ju ale nedokázal dostatočne podvihnúť a tá tak končí len v múre hráčov odetých v žltozelených dresoch. Domáci sa tejto výhode súpera ubránili a môžu vyraziť do rýchleho protiútoku.
     
    25
    Je za nami 25 minút z dnešného stretnutia a výsledok je zatiaľ nerozhodný 1:1. Skóre súboja otváral nádhernou strelou Miroslav Barčík, na ktorú Putnocký nemal nárok. Belasí v značne obmedzenej zostave ale dokázali odpovedať, keď strelu Ivanu tečoval Juraj Halenár. Všetko je tak otvorené pre obe mužstvá. Dúfajme, že uvidíme vyrovnaný a zaujímavý futbal.
     
    23
    I naďalej sa hrá pomerne tvrdo, často na hranici únosnosti, niekedy až za ňou. Teraz túto hranicu prekročil Erik Grendel, ktorý zozadu stiahol za dres prenikajúceho a uvoľňujúceho sa Romana Gergela, za čo uvidel z rúk rozhodcu Mária Vlka žltú kartu. Vo zvyšku duelu si tak belasá osmička bude musieť dávať pozor. Z nariadenej štandardnej situácie domáci nič nevyťažili.
     
    21
    V Žiline sa hrá otvorený futbal, hostia museli reagovať na rýchly presný zásah a pomerne skoro vyrovnali. Domáci ale nechcú tento vývoj nechať len tak a okamžite sa pokúšajú strhnúť vedenie späť na pravú stranu. Loptu vyvážal Momodou Ceesay, ktorý prihrávkou na hranici šestnástky nachádzal Tomáša Majtána. Ten bol ale opäť tiesnený a znovu sa proti brániacemu súperovi nedokázal presadiť.
     
    19
    Slovan dal gól!
    A je vyrovnané. Slovan predviedol nenápadnú, ale veľmi peknú akciu. Na pravej strane si vypýtal loptu Lukáš Pauschek, jeho center našiel na vzdialenejšej žrdi Milana Ivanu, ktorý pálil z voleja. Jeho pokus ešte tečoval JURAJ HALENÁR a lopta sa od neho odráža nechytateľne k ľavej žrdi. Po necelých dvadsiatich minútach sa začína odznova.
     
    17
    Slovanisti sa snažia na svojej obrannej polovici veľmi natesno dostupovať domácich hráčov a nechávať im minimálny priestor na kombinácii. Napriek tomu na úzkom priestore sa snažila predrať akciou na jeden dotyk trojica Ceesay - Barčík - Majtán. Posledný menovaný sa už ale k strele nedostal, lebo z nohy mu loptu vypichol jeden z brániacich hráčov v belasých dresoch.
     
    15
    Je za nami štvrťhodina z dnešného duelu a až teraz sa po prvýkrát predviedli hostia. Na hranici šestnástky veľmi dobre kombinoval Marek Kuzma s Krešimirom Kordičom, prvý menovaný narážal loptu späť svojmu spoluhráčovi, ale jeho snahu zastavil jeden zo stopérov Žiliny, ktorý zrazil loptu na rohový kop. Po ňom sa síce za šestnástkou dostal k strele Ivana, ale aj jeho pokus bol zrazený mimo brány.
     
    13
    Veľmi skoro sa ale lopty zmocnili domáci, ktorí okamžite vyrazili do rýchleho protiútoku. Po prihrávke z hĺbky poľa unikol za obranu Momodou Ceesay a strelou popri Putnockom poslal loptu k pravej žrdi do siete. Radosť domácich fanúšikov však bola predčasná, pretože v momente prihrávky zdvihol postranný rozhodca svoju zastávku a odmával ofsajd.
     
    11
    Na trávniku panuje aj patričná nervozita, teraz sa v súboji s Halenárom previnil Prince Ofori, ktorý mal ešte po tomto súboji nevhodné maniere, s čím obzvlášť hosťujúci fanúšikovia, ale aj funkcionári, nesúhlasili. Rozhodca však všetko rieši zatiaľ iba slovným napomenutím a žltú kartu neudeľuje. Loptu budú mať na kopačkách hostia.
     
    9
    Máme za sebou takmer desať minút z tohto stretnutia a Žilinčania už vyhrávajú nad belasými 1:0 po skutočne krásnej trefe Miroslava Barčíka. Napriek tomu ostáva ešte veľa času na to, aby hostia dokázali minimálne vyrovnať. Všetko tak je otvorené. Rovnako ale aj domáci by veľmi radi svoje vedenie ešte prikrášlili. O individuálny prienik sa pokúšal Šulek, ale na hranici šestnástky bol od lopty odstavený.
     
    7
    Žilinčanom sa tak konečne podarilo streliť vytúžený prvý a hlavne rýchly gól. Lopta skončila v sieti prakticky z prvej šance. Uvidíme, akým spôsobom tento presný zásah ovplyvní priebeh duelu. Dostane žltozelených konečne na koňa a dostanú sa na víťaznú vlnu, o ktorej hráči i tréner hovorili? Alebo Slovanisti zmobilizujú svoje sily a dokážu odpovedať?
     
    5
    Žilina dala gól!
    Tak toto bol skutočne nečakaný moment. Ako blesk z jasného neba padá lopta za chrbát Putnockého a domáci vyhrávajú 1:0. MIROSLAV BARČÍK sa približne vo vzdialenosti 25 metrov od súperovej brány dostal k strele a projektil namieril vskutku ideálne! Lopta končí v ľavom hornom rohu, strážca svätyne belasých bol bezmocný.
     
    4
    Žilinčania sa snažia byť aktívnejší a tlačiť sa viac smerom dopredu, ale z ich strany je to zatiaľ až príliš nesmelé. Tréner Slovana Karel Jarolím pred týmto duelom výrazne obmenil zostavu z pohárového zápasu v Nikózii a príležitosť dal niektorým hráčom z lavičky. Dokážu aj oni hrať rovnocennú partiu a prípadne získať nejaké body proti prakticky v plnej sile (s výnimkou dlhodobo zranených hráčov Štrbu, Bella a Leitnera) hrajúcemu päťnásobnému šampiónovi?
     
    2
    Úvodné desiatky sekúnd dnešného duelu sa nesú v znamení oťukávačiek oboch mužstiev. Domáci sa ako prví dostávajú aspoň do symbolického ohrozenia súperovej brány. Lopty sa zmocnil Momodou Ceesay, ktorý skúšal svoje šťastie z 20 metrov. Gólmana Putnockého však neohrozil, pretože jeho pokus bol zblokovaný jedným z futbalistov v belasom drese.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Základné zostavy oboch mužstiev:

    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Prince Ofori, Patrik Mráz - Roman Gergel, Viktor Pečovský, Peter Šulek, Miroslav Barčík (K) - Tomáš Majtán, Momodou Ceesay

    ŠK Slovan Bratislava: Matúš Putnocký (K) - Peter Jánošík, Radek Dosoudil, Kristián Kolčák, Lukáš Pauschek - Peter Štepanovský, Erik Grendel, Marek Kuzma, Milan Ivana - Juraj Halenár, Krešimir Kordič


    Náhradníci oboch mužstiev:

    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Stanislav Angelovič, Ľubomír Guldan, Marcel Ondráš, David Střihavka, Nemanja Zlatkovič, Róbert Pich

    ŠK Slovan Bratislava : Peter Bartalský - Radoslav Augustín, Martin Dobrotka, Marko Milinkovič, Mamadou Bagayoko, Karim Guédé, Ákos Szarka


    Rozhodcovia dnešného stretnutia:

    Mário Vlk - Miroslav Benko, Henrich Mikulaj
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 19:30.

    Andrej Kuzmány

    Branky: 5. Barčík, 36. Šulek - 19. Halenár

    Karty:   63. Majtán (ZIL) - 23. Grendel (SBA), 50. Kolčák (SBA), 57. Dosoudil (SBA), 57. Milinkovič (SBA)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Prince Ofori, Patrik Mráz - Roman Gergel, Viktor Pečovský, Peter Šulek, Miroslav Barčík (K) - Tomáš Majtán, Momodou Ceesay
    ŠK Slovan Bratislava: Matúš Putnocký (K) - Peter Jánošík, Radek Dosoudil, Kristián Kolčák, Lukáš Pauschek - Peter Štepanovský, Erik Grendel, Marek Kuzma, Milan Ivana - Juraj Halenár, Krešimir Kordič

    Rozhodčí: Mário Vlk - Miroslav Benko, Henrich Mikulaj

    Diváci: 4115
    bahis siteleri