Olomouc – Vítkovice 6:4 (kon.) | Martin – Zvolen 3:1 (kon.) | Kladno – Motor ČB 4:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kometa Brno 4:6 (kon.) | Sparta – Liberec 1:2 (kon.) | Znojmo – Třebíč 2:3 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 5:0 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Hr. Králové 2:1 (kon.)
Osvětim – Havířov 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:6 (2:3, 1:1, 1:2)
HC Kometa Brno
Úterý 02.08.2011, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Brněnská Kometa vítězí v Havlíčkově Brodě v zajímavém střetnutí 6:4. Domácí Rebelové si spravili chuť alespoň v samostatných nájezdech, které ovládli v poměru 3:0. To je pro dnešek ze zimního stadionu v Kotlině vše, s přáním příjemného zbytku dnešního večera se s vámi loučím. (19:47:19)
     
    Knotek (HBR) zvolil totožné zakončení jako jeho spoluhráč Protivný a hbitou ranou zblízka nedal brankáři Trvajovi žádnou šanci - 3:0!
     
    Podkonický (KOM) mířil k pravé Suchanově tyčce, ale brodský gólman tento prostor utěsnil betonem i lapačkou.
     
    Protivný (HBR) nic nevymýšlel a tvrdou ranou po ledě prostřelil brankáře Trvaje - 2:0!
     
    Hubáček (KOM) zblízka trefil jen Suchanovu výstroj.
     
    Voj. Němec (HBR) naopak svůj blafák provedl bravurně a nad beton brankáře Trvaje skóroval - 1:0!
     
    Erat (KOM) se pomalu rozjel a zkusil rozhýbat brankáře Suchana, bez úspěchu. Brodský muž s maskou puk vyrazil betonem na tyčku.
     
    Na řadu přicházejí samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Tvrdou ránu Šenkeříka od modré čáry vyrazil gólman Suchan svými betony k brodskému obránci, jenž napříč středním pásmem vysunul do úniku volného Hadravu, ale tomu při pokusu o blafák vypíchl puk z hole vyjíždějící gólman Trvaj!
     
    58:37
    Kometa právě vstřelila branku!

    A je zřejmě rozhodnuto. Po nahrávce Romana Erata navyšuje hubený náskok Komety na dvoubrankový MIROSLAV HOLEC, jenž neomylně trefil prázdnou bránu Rebelů! Asistence: Roman Erat.
     
    58:23
    Další sérii skvělých zákroků předvedl dnes výborně chytající gólman Trvaj, kterého nechala brněnská obrana napospas brodským střelcům, kteří hned několikrát nebezpečně stříleli z předbrankového prostoru.
     
    58:07
    Gólman Trvaj ukryl puk ve své výstroji a vhazovat se bude před jeho bránou. Rebelové si vyžádali oddechový čas a hrají power-play.
     
    57:45
    Rebelové se usadili v útočném pásmu, ale puk rozhodně neměli pod kontrolou. Naopak o něj sváděli urputný souboj ve všech možných koutech pásma se svým soupeřem, který případné nebezpečí u svého gólmana Trvaje nepřipustil.
     
    56:39
    Meidl si počkal na dlouhou a přesnou přihrávku, jenže jeho tvrdou a přesnou střelu zblízka zlikvidoval famózním zákrokem gólman Trvaj, jenž schoval puk ve vymrštěné lapačce a přerušil hru.
     
    55:43
    Knotek využil bleskového přechodu do útoku k zakončení, razantní projektil z jeho hole, který vyslal z pravého kruhu, orazítkoval jen betony připraveného gólmana trvaje, jenž číhal u pravé tyčky.
     
    55:17
    L.Čermák nebezpečně zahrozil střelou zblízka, ale na brankáře Suchana, který utěsnil prostor u své levé tyčky, si se svou střelou nepřišel. Jeho spoluhráči puk už nezachytili v útočném pásmu. Po odpískání usedají na lavici hanby L. Čermák (KOM) za nedovolené bránění a Novotný (HBR) za držení protihráče. Hraje se 4 na 4.
     
    54:38
    Hra je teď značně neurovnaná, sledujeme především tuhý a nerozhodný boj o střední pásmo. Puk se nám stěhuje od jedné branky ke druhé, ale šancí vidíme jako šafránu. Oba brankáři spíše sledují dění před sebou.
     
    53:20
    Klub z centra Moravy teď hýřil v útočném pásmu pohybem a hledal skulinku v obranném valu Rebelů, ale nepochodil. Naopak se do útoku vrhli domácí, jejichž nahozený puk schoval pod lapačkou gólman Trvaj a přerušil hru.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 12. Sova (Kostourek), 14. V. Meidl, 38. Kostourek (Zábranský), 45. Hadrava (Poskočil) - 7. Jurák (Koreis), 8. Jar. Svoboda (L. Čermák), 15. Koreis (Malec), 27. Zohorna (Šenkeřík), 52. Křivohlávek (Jankovič), 59. Holec (Erat)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Protivný, A. Jelínek, Sova, Morava (C), Poskočil, Pavlík, Novotný, Zítka - Vondráček, Knotek, Musil, V. Meidl, Zábranský, Kostourek, Hadrava, Voj. Němec, Jonáš, Stehlík, P. Štěpánek, Fiedler.
    HC Kometa Brno: Trvaj (Hovi) - Dlapa, Ostrčil, Kempný, Bičánek (A), Valach, Malec, Koma, Šenkeřík - Podkonický, L. Čermák (A), Jar. Svoboda, Erat, Holec, Hubáček (C), Jak. Svoboda, Koreis, Jurák, Jankovič, Křivohlávek, Zohorna.
    bahis siteleri