Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 0:0 (kon.) | Žilina – Trnava 0:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
0:1 (0:0)
FC Spartak Trnava
sk Neděle 21.08.2011, 19:30 • Pod Dubňom • Niké liga
     
    Je koniec. Spartak si vezie tri cenné body z horúceho trávnika v Žiline. Pre diváka to nebol, najmä v prvom polčase, zaujímavý futbal. Druhé dejstvo už prinieslo viac futbalovej krásy. Napokon sú dnes šťastnejší hostia, ktorí gólom Čarnotu víťazia a dobre sa naladili pred odvetou proti Lokomotivu Moskva. Od nás je to spod Dubňa všetko, želáme pekný večer. (20:57:45)
     
    Koniec zápasu.
     
    93
    V nadstavenom čase mohol poistiť víťazstvo Čvirik. Strela z priameho kopu mierila len do stredu brány a Dúbravka s ňou nemal väčšie problémy.
     
    91
    Ďalšia zahodená šanca. Střihavka zoči-voči Raškovi neuspel. Príliš dlho váhal so zakončením a aj preto je stav stále 0:1.
     
    90
    Máme tu posledné striedanie. Bicáka, ktorý nacentroval na gól Čarnotu strieda Malchárek. Kvôli dymovnici a prerušeniu zápasu sa bude hrať ešte 6 minút!
     
    88
    Dočká sa Spartak druhého víťazstva? Alebo "šošoni" prvýkrát v sezóne prehrajú? To sú otázky posledných sekúnd stretnutia.
     
    87
    Zápas sa blíži ku koncu. Žilina sa snaží, no nedarí sa jej prekvapiť defenzívu Trnavy. Záverečné minúty však ešte môžu byť zaujímavé.
     
    84
    Tretí tím uplynulého ročníka - MŠK Žilina sa trápi najmä strelecky. Gól nedokázala dať v minulom domácom zápase proti Trenčínu a zatiaľ ani dnes v dueli so Spartakom. Ostáva nám už len niečo vyše šesť minút riadneho hracieho času. Obrana Spartaka je však pozorná a súpera nepúšťa do šancí.
     
    82
    Tréner Ľuboš Nosický musí niečo vymyslieť. Posilňuje útok a na hrot prichádza Lietava. Strieda Piačeka.
     
    77
    Otrepaná fráza nedáš-dostaneš sa teraz potvrdila. Rohový kop Bicáka skončil na hlave Čarnotu, ktorý otvára skóre duelu. Spartak vyhráva a na rade sú domáci, ktorí sú zaskočení. Uvidíme, aká bude ich odpoveď.
     
    75
    Ani teraz žlto-zelení neskórovali. Po pravej strane pekne prenikol Šulek, vo veľkom vápne našiel Ceesaya. Ten sa trošku pošmykol a v páde netrafil bránu.
     
    74
    Spartak v tomto prípade pekne zakombinoval a strela Oravca z hranice šestnástky len tesne minula bránu MŠK.
     
    71
    Séria striedaní pokračuje. Roman Gergel dole, na pľac vybieha Pich.
     
    69
    Hra Spartaka je v druhej časti hry nevýrazná. Aj preto sa tréner Hoftych odhodláva k druhej zmene. Bernátha strieda Vyskočil.
     
    63
    Druhé dejstvo je zatiaľ oveľa živšie. Veľkú gólovú príležitosť nevyužil Střihavka. Jeho šancu zlikvidoval výborný Raška.
     
    62
    Striedajú aj domáci. Majtán bol dnes aktívny a pri odchode z ihriska ho domáci priaznivci odmenili potleskom. Prichádza Ceesay.
     
    61
    Fanúšikom v Žiline sa predstaví aj Oravec, ktorý ešte vlani hájil farby šošonov. Vystriedal Tomačeka.
     
    61
    Príležitosť Šuleka, ktorý sa dostal až do šestnástky. Jeho strela však tesne minule Raškovu bránu.
     
    59
    Podobne ako v prvom polčase, tak aj v tom druhom začali aktívnejšie domáci. A znovu to bol Majtán, ktorý sa snažil prekľučkovať cez dvoch hráčov. Obrana Spartaka však bola pozorná.
     
    56
    Dnešné stretnutie sleduje 4 129 divákov.

    Milan Gončár

    Branky: 77. Čarnota

    Karty:   18. Pečovský (ZIL), 27. Šulek (ZIL), 30. Bicák (ZIL) - 51. Hanzel (TRN)


    MŠK Žilina: Dúbravka - Mabouka, Piaček, Ondráš, Mráz - Pečovský - Barčík (k), Šulek, Gergel - Střihavka, Majtán
    FC Spartak Trnava: Raška (k) - Čvirik, Koubský, Čarnota, Hanzel - Procházka, Karhan, Kaščák, Bicák - Tomaček, Bernáth

    Rozhodčí: Kružliak - Vindiš, Bóllo
    bahis siteleri