Martin – Trenčín 2:4 (kon.) | Opava – Frýdek-M. 4:5 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pondělí 22.08.2011, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Přípravné zápasy
Partner:
     
    50:18
    Trenčín dal gól!
    Melichárek potiahol puk do útočného pásma, kde sa ho ujal Sojčík. Z pravej strany mal ešte Bednára, ktorý sa spolu s Lelekšom natlačili pred bránku a je z toho štvrtý gól hostí.
     
    37:21
    Trenčín dal gól!
    Rýchla akcia na jeden dotyk a Filo videl dobre postaveného Lelkeša. Šimko mohol čakať strelu už od prihrávajúceho hráča, opäť to ale bola pekná kombinácia hostí za ktorou nasledoval gól.
     
    33:34
    Martin dal gól!
    Počas avizovaného vylúčenia za faul na Markoviča nemali hostia šťastie aby sa dotkli puku a Rúfus si dokázal položiť aj výborného Hiadlovského. Ten nezabránil hokejkou strele a odkrytá bránka tak bola pre domáceho hráča lahôdkou. Asistencie Važan a Markovič.
     
    25:28
    Trenčín dal gól!
    Využitá presilová hra Trenčína. Pardavý prihral Šťastnému, ktorý blafákom prekonal Šimka. Asistencie Pardavý a Trefný.
     
    9:35
    Trenčín dal gól!
    Rýchla odpoveď hostí. Zlé vyhodenie puku i hra v obrane, ktorú využil dokonale Sojčík a prekonáva Šimka, ktorý si situáciu plne uvedomil, až keď puk bol za čiarou.
     
    8:48
    Martin dal gól!
    Macejka našiel v kruhu stojaceho Drotára, ktorý ešte váhal, či prihrať, napokon to skúsil prudkou strelou a prekvapil hosťujúceho brankára. Asistencie si pripisujú Macejka a Školiak.

    Daniel Modrovský

    Branky a nahrávky: 9. Drotár (Macejka, Školiak), 34. Rúfus (Važan, Markovič) - 10. Sojčík, 26. Šťastný (Pardavý, Trefný), 38. Lelkeš (Filo), 51. Lelkeš (Bednár, Sojčík)


    HK VITAR Martin: Šimko (Dzubina) - Drgoň, Rúfus - Školiak, Tupý - Matejka, Flamík - Obuch, Brcko - Markovič, Zeliska, Važan - Macejka, Galamboš, Drotár - Škoda, Murček, Jonák - Kriška, Vartovník, Sobota
    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský (Kováč) - Chovan, Bednár - Gábriš, Nechala - Stindl, Trefný - Ďuriš, Imrich - Pardavý, Šťastný, Melichárek - Tybor, Gašparovič, Tvrdoň - Mikula, Sojčík, Filo - Lelkeš, Daňo, Kopecký

    Rozhodčí: Ľ. Jakubec - M. Valach, Holienka

    Diváci: 140
    bahis siteleri