Linköping – Liberec 1:2 (po s.n.) | HV71 – Mannheim 4:3 (kon.) | Slavia – IFK Helsinky 2:3 (po s.n.)
Sparta – Jokerit 2:4 (kon.) | Motor ČB – Vienna Capitals 4:0 (kon.) | Luleå – Färjestad 5:2 (kon.)
Plzeň – HC Slovan 4:5 (po s.n.) | Salzburg – TPS 4:2 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Eisbären – Tappara 1:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:4 (0:0, 0:4, 2:0)
Jokerit Helsinky
Sobota 27.08.2011, 17:00 • Tesla Arena, Holešovice, Praha • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale pozor, možná se nám rýsuje hokejový zázrak! Souhra bratrů Treillových zařídila druhou branku v síti Tuohimy. Trefil se YORICK TREILLE.
     
    58:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nakonec se přecijen Sparta dočkala čestného úspěchu. Nenápadné ťuknutí Jánského dopravilv samostatném úniku až do sítě MICHAL BROŠ. O vyrovnání už však být řeč nemůže. Asistence: Jánský, Ivan Rachůnek.
     
    35:39
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak to je nepříjemné! Studená sprcha, když nepovedená střela PETRA KALUSE prošla Falterovi mezi betony. A Sparta rázem musí mazat čtyřgólové manko.
     
    35:07
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Ale gólu se nakonec Hardtova formace dočkala. BEN EAVES dostal jednoduchým pohybem puk potřetí do domácí sítě. Asistence Hardt.
     
    30:48
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Takové momenty dodávají hokeji na kráse. Janne Lahti předložil puk před branku TEEMU PULKKINENOVI, který jednoduchým pohybem poslal Faltera na druhou stranu branky a pohodlně zasunul puk do jeho sítě. Jokerit využívá přesilovou hru a ujímá se vedení. Asistence Lahti.
     
    21:36
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté se nejenže dobře bránili, ale dokonce dokázali skórovat. JANNE LAHTI ujel po levém mantinelu sparťanské obraně a nádherným, na duši zahřívajícím blafákem poslal Jokerit do vedení. Bez asistence.

    Oliver Sálus

    Branky a nahrávky: 59. Broš (Jánský, Rachůnek I.), 60. Treille Y. (Treille S., Foster) - 22. Lahti, 31. Pulkkinen (Lahti, Kerälä), 36. Eaves (Hardt), 36. Kalus


    HC Sparta Praha: Falter - Krstev, Sersen, Milam, Hanzlík, Philipp, Veselý, Kučný, Kasík - Rachůnek I., Broš (C), Jánský - Tenkrát, Foster, Ton - Treille S., Bližňák, Treille Y. - Lapšanský, Luňák, Rachůnek T.
    Jokerit Helsinky: Tuohimaa - Dehner, Väänänen (C), Eronen, Niemi, Nordlund, Kivisto, Manelius, Klingberg - Pulkkinen, Kalus, Eaves, Hardt, Mäki, Kerälä, Lahti, Tyrväinen, Rita, Hahl, Koski, Filppula.

    Rozhodčí: Hribik, Kalivoda - Svoboda, Charvát
    bahis siteleri