Pelhřimov – Nymburk 4:2 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Chotěboř 1:2 (kon.)
Kutná Hora – Břeclav 1:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
HC Frýdek-Místek
Neděle 11.09.2011, 17:302. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    David Vítek dostal osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    53:10
    Zúbek byl při snaze o vyhození puku faulován. Hostující Rozum je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    51:23
    Martin Kubo při napadání tak dlouho osekával hostujícího hráče, až si toho hlavní rozhodčí všiml a poprávu vykázal domácího hráče na lavici hanby - dvě minuty, sekání.
     
    47:03
    Několik sekund teď celá hala čekala, na koho vyylučující rozhodčí ukáže. K nevyoli Vsetínských nakonec trestá Spitzera na dvě minuty za faul vysokou holí.
     
    41:00
    Za faul vysokou holí je na 2+2 minuty vyloučen domácí Jiří Farda.
     
    36:03
    Za sekání je vyloučen vsetínský Šimek. Vsetín tak čeká 42 sekund hry ve třech.
     
    34:45
    Nepřesná kombinace Vsetína ale přináší vynucený faul Spitzerův - dvě minuty, hákování. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    34:03
    Hostující hráč teď zacházel se svou holí tak nešikovně, že trefil projíždějícího Zůbka rovnou do obličeje. Jedná se o krvavé zranění, frýdecký hráč je tudíž vyloučen na 2+2 minuty.
     
    29:07
    Zůbek dostal přihrávku od obránce a byl sám před Láníčkem. Mířil do horního růžku, hostující brankář ale předvedl bravurní zákrok lapačkou. V zápětí se krosčeku dopustil Jan Gajda a Vsetín si zahraje další přesilovku.
     
    25:01
    Hosté natřikrát vyhazovali puk ze svého pásma. Při svém třetím pokusu už byl Michlačík tak rozezlen na kotouč, že jej nabral na svou hůl vší silou a jeho odpal trefil pořadatele mezi střídačkami. Hostující hráč je tedy vyloučen za zdržování hry, Vsetín si zahraje pět na tři.
     
    24:16
    Vsetín si zahraje přesilovou hru. Ondřej Sluštík je vyloučen za podražení. V témže čase dostává desetiminutový osobní trest Frýdecký brankář Láníček.
     
    22:23
    Hosté se teď přeci jen dostali k nebezpečné kombinaci v okolí Hromadovy brány. Rezultoval z toho faul Hrčky, který odstavil hostujícího útočníka, číhajícího na přihrávku, jen za cenu nedovoleného bránění.
     
    8:38
    Martin Diviš při napadání zcela zbytečně a evidentně zahákoval domácího hráče a je poprávu vyloučen.
     
    4:09
    Zůbek byl při svém střeleckém pokusu faulován Gogolkou. Vsetín si zahraje první přesilovou hru v sezóně. Prohřešek je označen za hákování.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 7. Kajaba (Slováček, Hrčka), 18. Zúbek (Kubo), 42. Slováček, 58. Zúbek (Hruška O., Hruška P.) - 24. Rozum (Podešva), 32. Štubňa (Gogolka, Měkýš)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) - Šimek, Mečiar, Hrčka, Hoďa, Spitzer, Žabčík, Farda - Zúbek, Hruška O., Kubo - Vaněk, Korčák, Vítek - Kajaba, Slováček, Hruška P. - Jánský Holík.
    HC Frýdek-Místek: Láníček (Jagoš) - Podešva, Jindřich, Kudláček, Gajda, Měkýš, Michalčík, Vajda, Kabeláč, Rozum, Diviš, Sluštík J., Matýsz, Sluštík O., Štubňa, Gogolka, Kopáč, Mach, Majling.

    Diváci: 1130
    bahis siteleri