Pelhřimov – Nymburk 4:2 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Chotěboř 1:2 (kon.)
Kutná Hora – Břeclav 1:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
HC Frýdek-Místek
Neděle 11.09.2011, 17:302. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    David Vítek dostal osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    57:17
    Vsetín vstřelil branku!
    Ondřej Hruška obral váhajícího obránce Frýdku o pul, bez váhání jej poslal napříč brankovištěm, kam si najížděl FRANTIŠEK ZÚBEK, který svou střelu poslal nekompromisně pod víko. Asistence: Ondřej Hruška, Petr Hruška.
     
    53:10
    Zúbek byl při snaze o vyhození puku faulován. Hostující Rozum je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    51:23
    Martin Kubo při napadání tak dlouho osekával hostujícího hráče, až si toho hlavní rozhodčí všiml a poprávu vykázal domácího hráče na lavici hanby - dvě minuty, sekání.
     
    47:20
    Vaněk jel zcela sám na Láníčka, pokusil se o kličku, puk ale nechal za sebou, ta mu ale nevyšla a Láníček puk vypíchl.
     
    47:03
    Několik sekund teď celá hala čekala, na koho vyylučující rozhodčí ukáže. K nevyoli Vsetínských nakonec trestá Spitzera na dvě minuty za faul vysokou holí.
     
    41:37
    Vsetín vstřelil branku!
    ONDŘEJ SLOVÁČEK vypíchl ve vlastním pásmu puk, několika rychlými kroky přebruslil hostující obránce a svůj únik zakončil nechytatelnou střelou na vyrážečku. Bez asistence.
     
    41:00
    Za faul vysokou holí je na 2+2 minuty vyloučen domácí Jiří Farda.
     
    Dnešnímu utkání přihlíží 1130 platících diváků.
     
    36:11
    Hostující bek nastřelil napadajícího Zůbka, ten jel následně zcela sám na brankáře. Zakončení mu ale nevyšlo dle představ a Láníček si s jeho střelou mezi betony i následnou dorážkou poradil.
     
    36:03
    Za sekání je vyloučen vsetínský Šimek. Vsetín tak čeká 42 sekund hry ve třech.
     
    34:45
    Nepřesná kombinace Vsetína ale přináší vynucený faul Spitzerův - dvě minuty, hákování. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    34:03
    Hostující hráč teď zacházel se svou holí tak nešikovně, že trefil projíždějícího Zůbka rovnou do obličeje. Jedná se o krvavé zranění, frýdecký hráč je tudíž vyloučen na 2+2 minuty.
     
    31:29
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Hosté jsou nebývale produktivní. Po zmatku před domácí brankou plácl do puku TOMÁŠ ŠTUBŇA a jeho pokus prošel mezi Hromadovými betony do brány. Asistence: Jaromír Gogolka, Ondřej Měkýš.
     
    30:50
    Fardova dělovka od modré zazvonila o tyčku.
     
    29:07
    Zůbek dostal přihrávku od obránce a byl sám před Láníčkem. Mířil do horního růžku, hostující brankář ale předvedl bravurní zákrok lapačkou. V zápětí se krosčeku dopustil Jan Gajda a Vsetín si zahraje další přesilovku.
     
    25:01
    Hosté natřikrát vyhazovali puk ze svého pásma. Při svém třetím pokusu už byl Michlačík tak rozezlen na kotouč, že jej nabral na svou hůl vší silou a jeho odpal trefil pořadatele mezi střídačkami. Hostující hráč je tedy vyloučen za zdržování hry, Vsetín si zahraje pět na tři.
     
    24:16
    Vsetín si zahraje přesilovou hru. Ondřej Sluštík je vyloučen za podražení. V témže čase dostává desetiminutový osobní trest Frýdecký brankář Láníček.
     
    23:53
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Hosté se přeci jen nastěhovali do útočného pásma a dočkali se i snížení. Po střele Ondřeje Podešvy se puk odrazil na volného PETRA ROZUMA a ten zblízka našel mezeru mezi Hromadovými betony. Asistence: Ondřej Podešva.
     
    22:23
    Hosté se teď přeci jen dostali k nebezpečné kombinaci v okolí Hromadovy brány. Rezultoval z toho faul Hrčky, který odstavil hostujícího útočníka, číhajícího na přihrávku, jen za cenu nedovoleného bránění.
     
    17:08
    Vsetín vstřelil branku!
    FRANTIŠEK ZÚBEK dostal ve středním pásmu přihrávku od Martina Kuba, pronikl do útočného pásma, kde si nekomplikoval situaci, tvrdě vypálil a kotouč proklouzl skrz Láníčkovy betony do sítě. Asistence: Martin Kubo.
     
    8:38
    Martin Diviš při napadání zcela zbytečně a evidentně zahákoval domácího hráče a je poprávu vyloučen.
     
    6:11
    Vsetín vstřelil branku!
    Právě ve chvíli, kdy se vyloučený hostující hráč vrátil na led se Valaši poprvé prosazují. Michal Hrčka přistrčil puk Ondřeji Slováčkovi, ten si počkal na to, až se RENÉ KAJABA uvolní na mezikruží, v zápětí mu poslal puk a vsetínský mladík přízemní střelou k tyči pokořil Láníčka. Asistence: Ondřej Slováček, Michal Hrčka.
     
    4:09
    Zůbek byl při svém střeleckém pokusu faulován Gogolkou. Vsetín si zahraje první přesilovou hru v sezóně. Prohřešek je označen za hákování.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 7. Kajaba (Slováček, Hrčka), 18. Zúbek (Kubo), 42. Slováček, 58. Zúbek (Hruška O., Hruška P.) - 24. Rozum (Podešva), 32. Štubňa (Gogolka, Měkýš)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) - Šimek, Mečiar, Hrčka, Hoďa, Spitzer, Žabčík, Farda - Zúbek, Hruška O., Kubo - Vaněk, Korčák, Vítek - Kajaba, Slováček, Hruška P. - Jánský Holík.
    HC Frýdek-Místek: Láníček (Jagoš) - Podešva, Jindřich, Kudláček, Gajda, Měkýš, Michalčík, Vajda, Kabeláč, Rozum, Diviš, Sluštík J., Matýsz, Sluštík O., Štubňa, Gogolka, Kopáč, Mach, Majling.

    Diváci: 1130
    bahis siteleri