Přerov – Poruba 2011 2:2 (kon.) | Šumperk – Havířov 2:1 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
AZ Havířov
Pátek 16.09.2011, 18:00 • Tyršův zimní stadión - Šumperk • Liga juniorů
Partner:
     
    54:30
    Draci právě vstřelili branku!
    A Šumperk jde do vedení! Petr Gewiese vystřelil, ale trefil pouze zadní mantinel, od kterého se kotouč odrazil přesně na hůl MARTINA SVOBODY, který zavěšuje pod horní tyč! Asistence: Petr Geiwese.
     
    20:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno. Hostující Havířov neváhal a využil přesilovou hru, když přihrávka Davida Čintaly na modré čáře došla k neobsazenému DOMINIKU MORŽOLOVI, který trefuje pravý dolní růžek domácí branky. Asistence: Čintala, Dýrr.
     
    10:57
    Draci právě vstřelili branku!
    A máme tu první gól utkání, který po krásné samostané akci dává krásným zavěšením puku pod víko LUKÁŠ DRTIL . Ten si najel před polovinu volné brány Matouška a bezchybně zakončil. Rozhodčí ještě chvíli diskutovali, zda se Drtil neprovinil proti pravidlům. Bezu asistence.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 11. Drtil, 55. Svoboda (Gewiese) - 21. Moržol (Čintala, Dýrr)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Misiosrz (Hoffmann) - Navrátil, Feledík, Drtil, Vepřek, Gewiese, Chytil, Horváth, Žalčík, Kovář, Holinka, Kastner, Prokopec, Řehák, Galuška, Horák, Svoboda
    AZ Havířov: Matoušek (Dvořák) - Barnošák, Čaja, Čintala, Divoký, Dýrr, Glos, Kostelník, Lešiga, Majda, Matějek, Matějíček, Moržol, Ovčaří, Patrman, Putniorz, Smuž, Szewieczek, Weisser, Brezani, Kopún

    Diváci: 60
    bahis siteleri