HC Kladno – Sparta 3:7 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 6:2 (kon.) | Letňany – Motor ČB 1:4 (kon.)
Vsetín – Havířov 4:0 (kon.) | Plzeň – Slavia 6:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 5:4 (kon.)
K. Vary – Chomutov 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Pardubice – Písek 5:4 (po s.n.)
Kometa Brno – Vítkovice 4:7 (kon.) | Třinec – Jihlava 6:5 (po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 22.09.2011, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:03
    Poměr hokejistů na ledě se vyrovná po podražení domácího Lukáše Nedvídka.
     
    55:16
    Podsedníček se nyní objevil v trochu jiné roli, to když na poslední chvíli zahákoval zakončujícího hradeckého útočníka. Na trestné si odsedí dvě minuty a to může být ještě hodně rád.
     
    54:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V hradecké obraně to chvíli hořelo, což hosté využívají ke svému druhému úderu. Podsedníčkovu příhru zpoza brány procedil skrz Hejdovu výstroj ZDENĚK BOROVEC. Asistence: Patrik Podsedníček.
     
    53:10
    Radek Serbus "nádherně" namazal před vlastní bránu Josefu Wolfovi, jemuž však přeskočil kotouč hokejku.
     
    49:02
    Po souboji v hradecké třetině posílá hlavní sudí na trestnou lavici Dominika Rejla na dvě minuty za krosček. Žeby naděje pro hosty?
     
    46:01
    No a Tomáš Hejda přerušuje nudu nádherným zákrokem lapačkou pro diváky.
     
    42:56
    Také další akce Martina Bartoně stála za to. Proháčkoval se přes dvě pásma a jeho zakončení na druhou tyč s vypětím všech sil vykopnul Bača.
     
    40:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jestli v kabině hostů o přestávce proběhla nějaká domluva, Hradečtí ji teď trhají na cucky. Po dvaceti sekundách našel kapitán Martin Bartoň přihrávkou z rohu TADEÁŠE OUZKÉHO, který mezi kruhy zamíchal s pukem a pak snadno vsítil pátý gól svého týmu. Asistence: Martin Bartoň.
     
    39:15
    A snad ještě lepší zákrok předvedl Bača. Daniel Klemenc se ho ptal, kam to chce, ale boleslavský gólman i tak jeho zakončení utlumil mezi nohama!
     
    38:50
    Skvělý Hejda vleže vykopává Šulcovu střelu!
     
    38:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Před Maxmiliánem Bačou bylo příliš rušno na to, aby to neskončilo dalším gólem. Asi tak pátou dorážku poslal z úhlu do brány LUKÁŠ NEDVÍDEK a je to už 4:1. Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    35:05
    Lukáš Hercig nedovoleně podržel kotouč v rukavici a rozhodčí Třasák byl nekompromisní. Dvě minuty za zdržování hry znamenají další možnost pro domácí tým.
     
    30:04
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Daniel Klemenc nedovoleně dorážel na hostujícího brankáře a dostává dvě minuty za napadení.
     
    29:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    V přesilovkách je Hradec zkrátka nekompromisní. Krásnou kombinaci zakončil u volné tyčky číhající MICHAL PROCHÁZKA a domácí tým vede zase o dvě branky! Asistence: Lukáš Nedvídek, Roman Konečný.
     
    29:37
    No a protože teď hosté hráli v pěti, nabízí se domácímu mužstvu 49 sekund dvojnásobné přeesilovky!
     
    28:26
    Hradecký tlak má logické vyústění v podobě trestu pro Lukáše Herciga. Ten loni nastupoval ještě v dresu hradeckého mladšího dorostu, teď je ale v Boleslavi a bude sledovat, jak se jeho tým brání.
     
    26:11
    Obrovská šance také na druhé straně. Zleva se před Baču proklestil Lukáš Nedvídek, svou střelu ale poslal mimo horní růžek.
     
    25:27
    Boček si mohl po asistenci připsat také gól! Napoprvé puk netrefil, což Hejdu zmátlo a Boček mohl napodruhé vyrovnat. Jenže volný kout klece přestřelil.
     
    23:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté rychle kontrují a snižují na 2:1. Už se zdálo, že průnik dvou útočníků skončí nepřesnou přihrávkou Šimona Bočka. Z druhé vlny se ale před brankou zjevil JAKUB ŠULC a zapomenutý kotouč napálil do odkryté klece. Asistence: Šimon Boček.
     
    21:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tři fauly Boleslavských, dva góly Hradeckých. Maxmilián Bača nejprve skvěle vychytal Michala Procházku, k němuž se ale kotouč vrátil a Procházka ho znovu poslal do ohně. Tam si ho dokázal najít KRYŠTOF BURY a snadno ho dopravil do prázdné brány. Asistence: Michal Procházka.
     
    19:32
    Před koncem třetiny vidíme ještě jedno vyloučení. Hostující Václav Dlugoš si vysloužil dvě minuty za hákování.
     
    18:52
    Jen jsem to dopsal, obdržel v mezikruží přesnou přihrávku Stanislav Brzák. Střela z první mu ale úplně nesedla a v podstatě jen trefila pozorného Hejdu.
     
    12:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tři sekundy před koncem přesilovky se Hradečtí prosazují. Od modré vyslal na bránu tvrdou ránu ROMAN KONEČNÝ a hostujícího brankáře zmátla teč vlastního spoluhráče natolik, že nebyl schopen zasáhnout. Asistence: Tomáš Půlpán, Lukáš Nedvídek.
     
    12:27
    Kastnerovi už se teč povedla, ale Bača zasahuje reflexivně ramenem!
     
    10:50
    Jakub Šír v poslední chvíli zahákoval Kryštofa Buryho, který se chystal dorazit volný kotouč. Hradecký tlak bude pokračovat.
     
    9:42
    Kastner ztečoval Rejlovu střelu těsně mimo levé tyče.
     
    8:22
    Poměr vyloučených je srovnán na 1:1, zasloužilo se o to vražení na hrazení v podání Patrika Podsedníčka.
     
    6:29
    Teď se ale Půlpán objevil ve dvou exkluzivních šancích. Napoprvé kotouč netrefil přesně a z dorážky ho poslal do tyče!
     
    3:54
    První přerušení zápasu znamená rovněž první trest. Lukáš Nedvídek (HKR) - 2 minuty za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Konečný (Půlpán, Nedvídek), 22. Bury (Procházka), 30. Procházka (Nedvídek, Konečný), 39. Nedvídek (Půlpán), 41. Ouzký (Bartoň) - 24. Šulc (Boček), 55. Borovec (Podsedníček)


    Královští lvi Hradec Králové: Hejda (Hak) - Skála, Pumr, Konečný, Brida, Rejl, Štědrý, Souček - Ouzký, Půlpán, Pilař, Jebavý, Bury, Kastner, Wolf, Procházka, Šeps, Bartoň "C", Nedvídek, Klemenc.
    BK Mladá Boleslav: Bača (Plíšek) - Nastoupil, Hercig, Kochubej, Serbus, Pokorný, Chmelař - Šír, Bašus, Dlugoš, Podsedníček, Borovec, Šulc, Brzák, Boček "C", Verner.

    Rozhodčí: Třasák - Lučan, Svoboda.
    bahis siteleri