Vítkovice – Kladno 3:1 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 4:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 2:1 (kon.)
K. Vary – Liberec 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:3 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:7 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 25.09.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Milan Gulaš trefil tyčku prázdné klece!
     
    58:49
    Plzeň si bere oddechový čas.
     
    58:49
    Plzeňští měli teď obrovskou šanci. Po střele Straky mohl dorážet do odkryté branky Ondřej Kratěna. Jakub Kovář však zastavil puk svým ležícím betonem.
     
    58:43
    Plzeň hraje bez brankáře!
     
    56:43
    Pavel Kašpařík (CEB) - 2 minuty - hákování - 4/5.
     
    51:05
    Milan Gulaš (CEB) - 2 minuty - hákování - 4/5.
     
    50:02
    Mountfield právě vstřelil branku!
    JIŘÍ ŠIMÁNEK střílí druhý gól v zápase a zároveň druhý v sezóně. Dostal přihrávku od Lukáše Květoňě a prosadil se v předbrankovém prostoru. Domácí jsou tedy opět ve vedení o dvě branky. Asistence: Lukáš Květoň, Jan Novák.
     
    46:12
    Jan Kovář (PLZ) - 2 minuty - držení protihráče - 5/4.
     
    46:03
    Plzeň právě vstřelila branku! A Plzeň opět snižuje. RADEK DUDA ujel domácí obraně, prosmíkl se kolem Mikuše a překonal i poslední překážku, kterou byl Jakub Kovář. Asistence: Jan Dresler.
     
    44:43
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Pavel Kašpařík vybojoval puk v rohu kluziště a bleskověm poslal razantní přihrávku před branku. Tam číhal JIŘÍ ŠIMÁNEK, od kterého se puk nejspíše odrazil za Svobodu. Domácí tak opět vedou o dvě branky! Asistence: Pavel Kašpařík.
     
    37:46
    Plzeň právě vstřelila branku! JAKUB JEŘÁBEK si najel z modré čáry mezi kruhy, dostal od Dudy přesnou přihrávku a propálil Kováře ranou mezi betony. Asistence: Radek Duda, Michal Dvořák.
     
    30:14
    Roman Pšurný (CEB) - 2 minuty - vysoká hůl - 4/5.
     
    28:08
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Aleš Kranjc pálil od modré čáry a jeho ránu těsně před Svobodou tečoval PAVEL KAŠPAŘÍK. Posílá tak domácí do dvoubrankového vedení. Asistence: Aleš Kranjc, Milan Gulaš.
     
    27:00
    Jiří Dobrovolný (PLZ) - 2 minuty - držení protihráče - 5/4.
     
    20:37
    Teď to vypadalo, jakoby Jakub Kovář vyzval svého bratra, aby mu dal gól a po chvíli si to rozmyslel. Brankář HC Mountfield totiž rozehrál za bránou puk přesně na svého bratra Jana, který ovšem nedokázal vystřelit tak rychle, aby se Jakub nestačil vrátit do klece.
     
    15:13
    Stanislav Polodna (CEB) - 2 minuty - hákování - 4/5.
     
    9:15
    František Kaberle (PLZ) - 2 minuty - nedovolené bránění - 5/4.
     
    5:38
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Podlešák přihrál na modrou čáru, kde číhal ROMAN VRÁBLÍK a svou první brankou v kariéře v Tipsport extralize otevírá skóre utkání! Asistence: Martin Podlešák, Michal Mikeska.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 6. Vráblík (Podlešák, Mikeska), 29. Kašpařík (Kranjc, Gulaš), 45. Šimánek (Kašpařík), 51. Šimánek (Květoň, Novák) - 38. Jeřábek (Duda, Dvořák), 47. Duda (Dresler)


    Banes Motor České Budějovice: Jakub Kovář (Kantor) - Ptáček, Kranjc, Novák, Vydarený, Kolarz, Mikuš, Němeček, Vráblík - Martynek, Kašpařík, Šimánek - Gulaš, Langhammer, Květoň - Polodna, Mikeska, Podlešák - Kuchejda, Červený, Pšurný.
    HC Škoda Plzeň: Svoboda (Mazanec) - Hanzlík, Jeřábek, Kaberle, St. Pierre, Růžička, Dresler, Dobrovolný - Vlasák, Straka, Duda - Mrňa, Hlinka, Kratěna - Petruška, Jan Kovář, Vostřák - Johnson, Pitule, Dvořák.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kalivoda - Bláha, Kostka

    Diváci: 4811