Slavia – Olomouc 1:0 (kon.) | Plzeň – Ostrava 1:1 (kon.) | Hr. Králové – Č. Budějovice 0:0 (kon.)
Teplice – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:0 (0:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 02.10.2011, 17:00Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    Diváci tak z hradeckého stadionu neodcházejí příliš spokojení. V průběhu zápasu měly oba týmy jen pár pološancí a zajímavé okamžiky přinesl až závěr, po kterém ale musí být s výsledkem spokojenější Hradečtí, které několikrát zachránil brankář Lindr. Nakonec si oba celky rozdělily po bodu. To je z malšovického stadionu vše, příjemný zbytek večera. (18:55:00)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ještě poslední šance hostujícího celku! Ani Pecka nenašel lék na Lindra!
     
    90+1
    Fernando Hudson se dostal až do pokutového území, kde vystřelil přes obránce a domácí brankář takřka nic neviděl. Nakonec však zasáhl a vyzrál na tuto střelu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí Karel Hrubeš přidá dvě minuty k regulérní hrací době.
     
    90
    Poslední střídání českobudějovického celku. Na poslední minutky přichází Luboš Pecka, jenž nahrazuje hlavní postavu předešlé šance - Zdeňka Ondráška.
     
    88
    České Budějovice mohly rozhodnout dnešní střetnutí! V samostatném úniku byl Zdeněk Ondrášek, nadhodil si míč a ze vzduchu tvrdě vypálil! Lindr se však vytáhl efektním zákrokem, kterým zneškodnil šanci!
     
    87
    Hudson našel načechraným centrem hlavu Ondrášek, jeho pokus však postrádal razanci.
     
    85
    Oba týmy jsou bezradné především v finální fázi. Ani teď se Hradci nepodařilo zakončit.
     
    84
    Hned Hudson hýří na hřišti pohybem. V rychlostním souboji vyzrál na hradeckého obránce, ale zakončit se mu nepodařilo.
     
    83
    V ten samý okamžik je změna i na druhé straně. Východočeši posílají na travnatou plochu Radka Gulajeva, jenž zaujme místo po Jiřím Janouškovi.
     
    83
    A Cipro posílá do boje novou tvář. Zraněného Klesu nahrazuje Fernando Hudson.
     
    81
    Milan Fukal nevybíravě sestřelil na půlce hřiště Klesu, který je nyní ošetřován za čárou. Hradecký obránce si za tento zákrok vysloužil žlutou kartu.
     
    79
    Tlak domácích! Poděbradský se dostal k balónu v pokutovém území, ale tváří v tvář Křížkovi neuspěl. Českobudějovický brankář se totiž blýskl famózním zákrokem a hlavně díky němu je stav stále bezbrankový.
     
    78
    Další akce po ose Fischer - Černý - Štěpán skončila stejnou písničkou, nepřesným centrem.
     
    76
    Role exekuce přímého kopu se ujal Jaroslav Zelený, ale jeho technické obstřelení levou nohou ztroskotalo na zdi.
     
    76
    Dvořák se chtěl na hranici vápna obtočit kolem protihráče, ten si však počínal nedovoleně a je z toho solidní možnost pro Hradecké. Bude se kopat ze vzdálenosti dvaceti metrů.
     
    74
    Největší šance za celý zápas! Zelený vyslal přesný centr na Pavla Černého, který mohl rozjásat hradecké fanoušky. Do míče se totiž opřel z první a ten skončil jen pár centimetrů vedle Křížkovy branky!
     
    72
    Rohový kop, jenž rozehrál českobudějovický hráč přeletěl takřka všechny aktéry na hřišti a dostal se až k Miloši Brezinskému. I on sám byl možná překvapený, a proto nedokázal kloudně zakončit.

    Sanny Muharem

    Branky:

    Karty:   9. Poděbradský (HKR), 44. Malinský (HKR) - 15. Javorek (CEB)


    FC Hradec Králové: Lindr - Poděbradský, Chleboun, Fukal, Zelený - Malinský (56. Štěpán), Fischer "K", Janoušek (83. Gulajev), Klapka, Rezek (61. Černý) - Dvořák. Trenér: Václav Kotal
    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek - Brezinský, Novák, Lengyel "K", Machovec - Klesa (83. Hudson), Otepka, Javorek, Chirkin, Sandro (56. Stráský) - Ondrášek (90. Pecka). Trenér: František Cipro

    Rozhodčí: Hrubeš - Kordula, Kocián

    Diváci: 4650
    bahis siteleri