Slavia – Olomouc 1:0 (kon.) | Plzeň – Ostrava 1:1 (kon.) | Hr. Králové – Č. Budějovice 0:0 (kon.)
Teplice – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:0 (0:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 02.10.2011, 17:00Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Ještě poslední šance hostujícího celku! Ani Pecka nenašel lék na Lindra!
     
    90+1
    Fernando Hudson se dostal až do pokutového území, kde vystřelil přes obránce a domácí brankář takřka nic neviděl. Nakonec však zasáhl a vyzrál na tuto střelu.
     
    90
    Poslední střídání českobudějovického celku. Na poslední minutky přichází Luboš Pecka, jenž nahrazuje hlavní postavu předešlé šance - Zdeňka Ondráška.
     
    88
    České Budějovice mohly rozhodnout dnešní střetnutí! V samostatném úniku byl Zdeněk Ondrášek, nadhodil si míč a ze vzduchu tvrdě vypálil! Lindr se však vytáhl efektním zákrokem, kterým zneškodnil šanci!
     
    83
    V ten samý okamžik je změna i na druhé straně. Východočeši posílají na travnatou plochu Radka Gulajeva, jenž zaujme místo po Jiřím Janouškovi.
     
    83
    A Cipro posílá do boje novou tvář. Zraněného Klesu nahrazuje Fernando Hudson.
     
    79
    Tlak domácích! Poděbradský se dostal k balónu v pokutovém území, ale tváří v tvář Křížkovi neuspěl. Českobudějovický brankář se totiž blýskl famózním zákrokem a hlavně díky němu je stav stále bezbrankový.
     
    74
    Největší šance za celý zápas! Zelený vyslal přesný centr na Pavla Černého, který mohl rozjásat hradecké fanoušky. Do míče se totiž opřel z první a ten skončil jen pár centimetrů vedle Křížkovy branky!
     
    70
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 4650 diváků.
     
    61
    A to bylo zároveň i poslední přispění Tomáše Rezka do hry. Jde totiž ze hry a na jeho místo putuje Pavel Černý.
     
    56
    Zároveň střídá i domácí mužstvo. Místo Tomáše Malinského přichází rychlonohý Vojtěch Štěpán.
     
    56
    Hostující trenér František Cipro se odhodlal k první změně v sestavě. Ze hry odchází Jose Ferreira Sandro a na jeho místo přichází Tomáš Stráský.
     
    44
    Malinský se neohroženě dral do vápna, kde se po souboji ocitl na zemi a dožadoval se pokutového kopu. Místo toho však přichází pouze žlutá karta za nafilmovaný pád.
     
    39
    Obrovská šance Českých Budějovic! Po centru Klesy se do vzduchu parádně pověsil Zdeněk Ondrášek a z malého vápna trefil pouze tyč Lindrovy branky!
     
    35
    Sám kapitán Roman Fischer se ocitl před pokutovým územím, odkud vypálil přitaženou střelu. Ta nadělala Křížkovi problémy a vyrazil balón pouze před sebe, kde nakonec byl jako první obránce Dynama.
     
    15
    V následném přerušení ještě obdržel žlutou kartu Petr Javorek, jenž se dopustil nedovoleného přestupku při hradeckém dobývání českobudějovické branky.
     
    9
    Českobudějovický Jaroslav Machovec měl před sebou volný prostor, a tak nastartoval své rychlé nohy. Jiřímu Poděbradskému nezbylo nic jiného, než zatáhnout za záchrannou brzdu, za což vidí od hlavního arbitra žlutou kartu.

    Sanny Muharem

    Branky:

    Karty:   9. Poděbradský (HKR), 44. Malinský (HKR) - 15. Javorek (CEB)


    FC Hradec Králové: Lindr - Poděbradský, Chleboun, Fukal, Zelený - Malinský (56. Štěpán), Fischer "K", Janoušek (83. Gulajev), Klapka, Rezek (61. Černý) - Dvořák. Trenér: Václav Kotal
    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek - Brezinský, Novák, Lengyel "K", Machovec - Klesa (83. Hudson), Otepka, Javorek, Chirkin, Sandro (56. Stráský) - Ondrášek (90. Pecka). Trenér: František Cipro

    Rozhodčí: Hrubeš - Kordula, Kocián

    Diváci: 4650
    bahis siteleri