Vsetín – Prostějov 4:3 (kon.) | Klášterec nO – Řisuty 4:5 (po s.n.) | Bílina – Děčín 8:3 (kon.)
Jablonec n/N – Klatovy 6:4 (kon.) | Kobra – Sokolov 4:3 (kon.) | Lev Benešov – Milevsko 4:1 (kon.)
Nymburk – Technika Brno 3:4 (po s.n.) | Trutnov – Břeclav 4:6 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 4:2 (kon.)
Žďár n/S – Kolín 2:4 (kon.) | SHK Hodonín – Kutná Hora 6:5 (kon.) | Frýdek-M. – Opava 0:2 (kon.)
Přerov – Havířov 0:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 8:1 (kon.) | Uh. Hradiště – Poruba 2011 3:7 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:5 (4:2, 1:1, 1:2)
SK Sršni Kutná Hora
Středa 05.10.2011, 18:00 • ZS TEZA • 2. liga skupina Střed (ČR)
Partner:
     
    59:15
    Kutná Hora právě vstřelila branku!
    Tady z toho ještě bude drama! Bílek jen tak nazdařbůh vyhodil puk z pásma, který se přivrtal do cesty ROBERTU BLÁHOVI, který jej zpracoval, pokračoval v krasojízdě a krásným blafákem do forhendu zakončil! Asistence: Bílek.
     
    50:09
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí dostali Kutnou Horu pod zámek a vyplácí se! Jurásek vystřelil od levého mantinelu, Kalousek jen vyrazil před sebe a tam stál PETER KOCÁK, který tak třetím gólem korunuje svůj výkon a získává hattrick! Asistence: Jurásek.
     
    48:24
    Kutná Hora právě vstřelila branku!
    A kýžený kontaktní gól je na světě! Komárek přes sebe nechal přejít MARKA JANKOVSKÉHO ,který překonal strážce domácí svatyně Šenka. Asistence: Nakládal.
     
    29:33
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Opět zaúřadoval tandem Peš - Jurásek! Druhý jmenovaný se zasekl na modré a vypadalo to, že zbrzdil celou akci, ale pak neskutečným způsobem přenesl hru na pravou stranu, kam si sjel volný PETR PEŠ a rychlou střelou pod víko upravl na 5:3. Asistence: Jurásek.
     
    26:13
    Kutná Hora právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl pouhé branky! Důras vybojoval v rohu puk a nesrvíroval jej na kruh RADIMU KŘIŠŤANOVI, který zakončil rychlým zápěstím pod víko, až Šenkovi vypadlo pití, které měl umístěné na brance. Asistence: Důras.
     
    16:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A domácí odskakují Sršňům už io dvě branky. Peš vybojoval puk, dostal ho na dnes agilního Kocáka, který pouze přiťuknul ZDEŇKU JURÁSKOVI k levé tyči a ten vynmetl pavučinku v Kalouskově protilehlé šibenici. Asistence: Kocák, Peš.
     
    15:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Krásná akce Drtičů. Jurásek přenechal Kocákovi zadovkou , a ten od pravého mantinelu našel najíždějícího PETRA PEŠE před Kalouskovou svatyní, který neměl problém trefit odkrytoou bránu. Asistence: Kocák, Jurásek.
     
    6:32
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! PETER KOCÁK si nejprve odstranil z cesty hostujícího beka a pak nahrál Pešovi bránu, který mu jej naservíroval před Kalouska a slovenský útočník v barvách jihomoravanů se trefil přesně! Asistence: Peš.
     
    3:05
    Kutná Hora právě vstřelila branku!
    A hosté jdou do vedení! Druhá střela hostů a je to gól. JAN KUBIŠTA se prodral mezi obránci pěknou kličkou, ale pak jenom posunul puk před sebe a Peksa opět pouští lacinou branku a odjíždí na lavičku. V bráně jej nahradí Martin Šenk. Asistence: Janata.
     
    2:09
    Kutná Hora právě vstřelila branku!
    Neskutečně kuriózní branka hostů! Snad poprvé se kutnohorští dostali z pásma když LUKÁŠ MURAS vyvezl kotouč, na červené čáře skákavou střelou jen tak pozdravil Peksu a ten si pomalý puk nechal projít mezi betony! Bez asistence.
     
    0:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Bleskurychlá branka domácích! Kutnohorský obránce vyhazoval puk podél mantinelu z pásma, kde jej zachytil Salajka. Ten ho poslal příklepem na bránu, puk propadl Kalouskovi za záda a tam ho dorazil PETER KOCÁK! Asistence: Salajka.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 1. Kocák (Salajka), 7. Kocák (Peš), 16. Peš (Kocák, Jurásek), 17. Jurásek (Kocák, Peš), 30. Peš (Jurásek), 51. Kocák (Jurásek) - 3. Muras, 4. Kubišta (Janata), 27. Křišťan (Důras), 49. Jankovský (Nakládal), 60. Bláha (Bílek)


    SHK Drtiči Hodonín: Peksa (Šenk) - Pokorný, Svoboda, Komárek, Miklík, Salajka, Gróf - Hoza, Fiedler, Špok, Tomi, Korotvička, Kocák, Peš, Charvát, Sajdl, Jurásek, Kuba, Barták, Hollý
    SK Sršni Kutná Hora: Kalousek (Barta) - Heřmanský, Janata, Veselý, Bílek, Kurka, Šlejtr, Horálek, Kubišta, Jankovský, Uhlíř, Křišťan, Sladký, Muras, Nakládal, Tvrdík, Bláha

    Rozhodčí: Coufal - Linhart, Pospíšil
    bahis siteleri