K. Vary – Chomutov 0:1 (kon.) | Olomouc – Znojmo 9:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 4:1 (kon.)
Zlín – Vítkovice 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 5:2 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 3:4 (po pr.)
Pardubice – Motor ČB 5:3 (kon.) | Sparta – Slavia 4:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 15.10.2011, 12:30 • KAJOT ARENA • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    49:33
    Kometa právě vstřelila branku!

    Pátá branka v síti Chvostka. Ten totiž vyrazil Wasserbauerův pokus vysoko nad sebe a nedokázal se rychle zorientovat. Rychlejší byl BRANISLAV JANKOVIČ, který si rukou stáhl kotouč ze vzduch, pustil jej na hůl a už měl lehkou práci trefit odkrytou branku. Asistence: Jan Wasserbauer, Jiří Zemánek.
     
    42:42
    Kometa právě vstřelila branku!

    Na druh straně se už skóre mění. Z nepřehledné mlýnice před Chvostkem puk vylétl na volného BRANISLAVA JANKOVIČE, který zamířil a s cinknutím o břevno poslal puk do branky hostí. Asistence: Jiří Zemánek, Jan Wasserbauer.
     
    37:23
    Třinec právě vstřelil branku!

    Filip Barus podruhé inkasuje. Před brankou Komety vznikla po další ze střel Davida Roupce pořádná mlýnice, ve které se nejlépe zorientoval JAKUB IŽACKÝ a vstřelil kontaktní branku. Asistence: Adrian Bumbál, David Roupec.
     
    35:31
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tlak Komety končí třetím gólem domácích. Jan Wasserbauer našel zpoza branky dobře postaveného JIŘÍHO ZEMÁNKA, který se nerozpakoval a z první poslal puk do sítě za zády hostujícího brankáře. Asistence: Jan Wasserbauer, Branislav Jankovič.
     
    20:20
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno udeřilo přesně dvacet sekund po začátku druhé třetiny. Jan Křivohlávek přečetl třineckou rozehrávku a jeli společně s JAKUBEM NOVÁKEM dva na jednoho beka Třince. Křivohlávek předložil kolegovi ideální pas, ten zpracoval a střelou pod břevno vsítil svůj druhý gól v zápase. Asistence: Jan Křivohlávek.
     
    14:42
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brzy po návratu do pěti udeřila Kometa. Rychlý výpad okolo levého mantinelu podnikl JAKUB NOVÁK a střelou nad vyrážečku donutil Chvostka poprvé inkasovat. Asistence: Jan Káňa.
     
    4:33
    Třinec právě vstřelil branku!

    Hosté rozebrali domácí obranu a jdou do vedení. Na dlouhé sekundy uzamk Třinec Kometu v obranném pásmu až kotouč doputoval na brankoviště k neobsazenému MARTINU KASPERLÍKOVI, který propálil Baruse z voleje. Asistence: Jakub Juhász.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 15. Novák J. (Káňa), 21. Novák J. (Křivohlávek), 36. Zemánek (Wasserbauer, Jankovič), 43. Jankovič (Zemánek, Wassrbauer), 50. Jankovič (Wasserbauer, Zemánek) - 5. Kasperlík (Juhász), 38. Ižacký (Bumbál, Roupec)


    HC Kometa Brno: Barus (Zelenka) - Šidák, Dujsík, Pelsar, Koukal, Dlapa, Dittrich, Bilčík (C) - Fusek, Wasserbauer, Křivohlávek, Novák P., Zemánek, Kozák, Jankovič, Zbořil, Podešva, Novák J., Káňa
    HC Oceláři Třinec: Chvostek (Carbol) - Jonáš, Hurtík, Repe, Roupec (C), Burzala, Bezuška, Macháček - Ižacký, Bajtek, Kasperlík, Juhász, Bumbál, Kajaba, Matuš, Jaroš
    bahis siteleri