Slavia – Plzeň 0:4 (kon.) | Chomutov – K. Vary 2:1 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Liberec 1:4 (kon.)
Jihlava – Třinec 4:6 (kon.) | Motor ČB – Letňany 2:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Havířov – Vsetín 4:3 (kon.) | PZ Kladno – HC Litvínov 1:6 (kon.) | Písek – Pardubice 11:1 (kon.)
Sparta – HC Kladno 3:5 (kon.) | Olomouc – Zlín 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Hr. Králové 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:1, 1:2, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 15.10.2011, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:53
    Liberec právě vstřelil branku!

    Rebelové zaváhali na modré čáře po vyhraném vhazování a hosté zřejmě definitivně rozhodují o svém triumfu! Kotouče se zmocnil JAKUB KLÍMA a téměř přes celé hřiště trefou do opuštěné brány pečetí svůj hattrick! Bez asistence.
     
    31:36
    Liberec právě vstřelil branku!

    A Severočeši navyšují své vedení, vedou 3:1! Gólman jeřábek se dostal pod neuvěřitelnou spršku nebezpečných střel ze všech možných pozic, přičemž naposledy střílel od modré čáry Vojtěch Havlas do jeho betonů a z dorážky se v mírném úhlu na pravé straně trefil přesně mezi betony JOSEF SUSKA! Asistence: Vojtěch Havlas, Dominik Návrat.
     
    30:13
    Liberec právě vstřelil branku!

    Obrovskou šanci nevyužili Rebelové, kteří se dostali do hodně nadějného brejku. Naopak, ztrestalo je vzápětí přísloví nedáš - dostaneš! Robin Škoda našel při rychlém protiútoku před bránou volného JAKUBA KLÍMU, jenž bez přípravy vypálil a skóroval přesně nad rameno u bližší tyčky bezmocného brankáře Jeřábka! Asistence: Robin Škoda, Marek Langhammer.
     
    23:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové nabídnutou přesilovku využívají, čímž srovnávají s Tygry krok! Kotouč putoval po ose Petr Kuchta - Filip Dundáček - DAVID VALA, přičemž posledně jmenovaný měl dostatek času a prostoru v levém kruhu k razantnímu a přesnému zakončení, čehož využil ke gólové střele přesně mezi Hosnedlovy betony! Asistence: Filip Dundáček, Petr Kuchta.
     
    3:07
    Liberec právě vstřelil branku!

    Územní převaha Tygrů s sebou přinesla kýžené ovoce a dostala hosty do vedení! Z mezikruží pálil po otočce Robin Škoda a i když brankář Jeřábek jeho projektil vyrazil, před brankovištěm si dojel odražený puk JAKUB KLÍMA a z bezprostřední blízkosti prostřelil ležícího muže s maskou! Asistence: Robin Škoda, Dominik Návrat.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Vala (Dundáček, Kuchta) - 4. Klíma (Škoda, Návrat), 31. Klíma (Škoda, Langhammer), 32. Suska (Havlas, Návrat), 57. Klíma


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jeřábek (Novák) - Žuček, Dvořák, Bláha, Křípal (A), Meloun, Krajcigr, Dundáček, D. Vala - Kuchta (C), Hlídek, Brebera, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Kundrát, Němec (A).
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Skřebský) - Návrat, Mrázek, Slavík (C), Arlt, Beránek, Zedek, Pyrochta (A) - Kalfiřt, Hrníčko, Klíma (A), Belovič, Havlas, Škoda, Langhammer, Žďárský, Račický, Procházka, Suska.

    Rozhodčí: Kopeček - Budínský, Tuček.
    bahis siteleri