Slavia – Plzeň 0:4 (kon.) | Chomutov – K. Vary 2:1 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Liberec 1:4 (kon.)
Jihlava – Třinec 4:6 (kon.) | Motor ČB – Letňany 2:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Havířov – Vsetín 4:3 (kon.) | PZ Kladno – HC Litvínov 1:6 (kon.) | Písek – Pardubice 11:1 (kon.)
Sparta – HC Kladno 3:5 (kon.) | Olomouc – Zlín 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Hr. Králové 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:1, 1:2, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 15.10.2011, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:00
    V blízkosti Hosnedlovy brány zaplály vášně a hráči se bez okolků pustili do pěstního souboje. Na trestnou lavici usedají Slavík (LIB) an 2 plus 2 minuty za hrubost, Ludvík (HBR) na 2 minuty za hrubost a Němec (HBR) za faul loktem. Hraje se 4 na 4.
     
    56:53
    Liberec právě vstřelil branku!

    Rebelové zaváhali na modré čáře po vyhraném vhazování a hosté zřejmě definitivně rozhodují o svém triumfu! Kotouče se zmocnil JAKUB KLÍMA a téměř přes celé hřiště trefou do opuštěné brány pečetí svůj hattrick! Bez asistence.
     
    56:39
    Na lavici hanby usedá Procházka (LIB) za hákování. Rebelům ještě svitla naděje, berou si teď oddechový čas. Uvidíme, zda se odhodlají domácí k power-play.
     
    56:20
    Obrovské šance na obou stranách. Nejdříve zpracoval vysoký puk rukavicí obránce Bláha, ale jen pro před sebou stojícího Žďárského, jehož ránu zblízka vyrážel betony brankář Jeřábek. Na druhé straně střílel po obkroužení brány Němec, zblízka ale na u bližší tyče číhajícího gólmana Hosnedla nevyzrál!
     
    42:26
    Havlíčkův Brod má k dispozici přesilovku. Belovič (LIB) si pomohl kolenem a vyfasoval dvouminutový trest.
     
    35:13
    Znovu skvělý brankář Jeřábek zabránil jisté pohromě, když si poradil s nepříjemnými střeleckými pokusy z bezprostřední blízkosti a zmařil i následné dorážky!
     
    34:20
    Gólman Jeřábek si musí v posledních minutách připadat skutečně jak na střelnici. Zatím stačí proti libereckým střelám vytahovat ze svého arzenálu jeden skvělý zákrok za druhým. Tlak hostů přerušuje faulem až Kuchta (HBR), který podrazil protihráče.
     
    31:36
    Liberec právě vstřelil branku!

    A Severočeši navyšují své vedení, vedou 3:1! Gólman jeřábek se dostal pod neuvěřitelnou spršku nebezpečných střel ze všech možných pozic, přičemž naposledy střílel od modré čáry Vojtěch Havlas do jeho betonů a z dorážky se v mírném úhlu na pravé straně trefil přesně mezi betony JOSEF SUSKA! Asistence: Vojtěch Havlas, Dominik Návrat.
     
    30:13
    Liberec právě vstřelil branku!

    Obrovskou šanci nevyužili Rebelové, kteří se dostali do hodně nadějného brejku. Naopak, ztrestalo je vzápětí přísloví nedáš - dostaneš! Robin Škoda našel při rychlém protiútoku před bránou volného JAKUBA KLÍMU, jenž bez přípravy vypálil a skóroval přesně nad rameno u bližší tyčky bezmocného brankáře Jeřábka! Asistence: Robin Škoda, Marek Langhammer.
     
    28:44
    Brodský útočník Kundrát byl hodně blízko vstřelení branky, když vypálil z mezikruží a gólman Hosnedl neměl puk zdaleka pod kontrolou. Kus černé gumy ale ještě stihl zpacifikovat dříve, než mohl doklouzat za brankovou čáru!
     
    27:10
    Gólovou šanci Tygrů vychytal pozorný gólman Jeřábek. Nejdříve pálil po nahrávce Langhammera z rohu pásma před bránu sjíždějící Škoda, ale z první mířil těsně vedle. Poté ještě dostali hosté puk před bránu, kde pálil volný Klíma, jenže trefil jen Jeřábkovy betony!
     
    25:05
    Kapitán Rebelů Kuchta nevyužil obrovskou šanci. Gólman Hosnedl se vydal na výlet ze svého brankoviště a dopaloval před soupeřovými útočníky nahozený puk, jenže našel jen útočníka Kuchtu, jenž pohotově vypálil, ale trefil jen Hosnedlovu hůl!
     
    23:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové nabídnutou přesilovku využívají, čímž srovnávají s Tygry krok! Kotouč putoval po ose Petr Kuchta - Filip Dundáček - DAVID VALA, přičemž posledně jmenovaný měl dostatek času a prostoru v levém kruhu k razantnímu a přesnému zakončení, čehož využil ke gólové střele přesně mezi Hosnedlovy betony! Asistence: Filip Dundáček, Petr Kuchta.
     
    22:39
    S důrazem to přehnal v útočném pásmu Havlas (LIB), který sestřelil u mantinelu protihráče a dostal 2 minuty za napadení.
     
    19:50
    Nahozený kotouč dojel do levého kruhu rozjetý útočník Ludvík a okamžitě vypálil. Našel však jen u bližší tyčky připravené Hosnedlovy betony!
     
    17:10
    Obrovské šance na obou stranách. Nejdříve pálil po nahrávce z levého kruhu zblízka a bez přípravy Němec, ale trefil jen přesunujícího se gólmana Hosnedla. Poté v samostatném úniku zakončoval zblízka Kalfiřt, jenže nepřehodil beton pozorného brankáře Jeřábka!
     
    16:35
    Bláha si vypomohl faulem proti unikajícím hostům v brejku. Havlas sice zakončil, ale trefil jen Jeřábkovy betony. Na trestnou lavici míří Bláha (HBR) za hákování.
     
    15:56
    Rebelové mají šanci na reparát. Na lavici hanby usedá za napadení Návrat (LIB).
     
    13:36
    Návrat (LIB) a zastavil brodský útok jen nedovoleným bráněním a dostal 2 minuty.
     
    13:20
    Obrovská šance hostů zůstala nevyužita. Liberec se objevil v přečíslení 2 na 1, přičemž Procházka vzal zakončení na sebe a po naznačení přihrávky pálil zápěstím k bližší tyčce, jíž nastřelil!
     
    7:20
    A máme tu první vyloučení dnešního duelu. Tlak hostů zastavil za hranicí pravidel Vala (HBR), jenž se provinil vražením na hrazení.
     
    3:07
    Liberec právě vstřelil branku!

    Územní převaha Tygrů s sebou přinesla kýžené ovoce a dostala hosty do vedení! Z mezikruží pálil po otočce Robin Škoda a i když brankář Jeřábek jeho projektil vyrazil, před brankovištěm si dojel odražený puk JAKUB KLÍMA a z bezprostřední blízkosti prostřelil ležícího muže s maskou! Asistence: Robin Škoda, Dominik Návrat.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Vala (Dundáček, Kuchta) - 4. Klíma (Škoda, Návrat), 31. Klíma (Škoda, Langhammer), 32. Suska (Havlas, Návrat), 57. Klíma


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jeřábek (Novák) - Žuček, Dvořák, Bláha, Křípal (A), Meloun, Krajcigr, Dundáček, D. Vala - Kuchta (C), Hlídek, Brebera, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Kundrát, Němec (A).
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Skřebský) - Návrat, Mrázek, Slavík (C), Arlt, Beránek, Zedek, Pyrochta (A) - Kalfiřt, Hrníčko, Klíma (A), Belovič, Havlas, Škoda, Langhammer, Žďárský, Račický, Procházka, Suska.

    Rozhodčí: Kopeček - Budínský, Tuček.
    bahis siteleri