Vsetín – Olomouc 9:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Písek 3:6 (kon.)
Třinec – Zlín 9:5 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:5 (kon.) | PZ Kladno – Slavia 4:5 (kon.)
Plzeň – Chomutov 3:2 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:4 (kon.) | Liberec – Motor ČB 4:5 (kon.)
Kometa Brno – Jihlava 3:4 (po s.n.) | K. Vary – Kladno 4:2 (kon.) | Pardubice – Letňany 2:3 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 29.10.2011, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:55
    Havlíčkův Brod bude hrát 30 sekund 5 na 3. Dvouminutový trest obdržel za hákování Boček (MBL).
     
    57:25
    Rebelové mají skvělou šanci zasadit svému soupeři definitivní úder. Dvouminutový trest dostává Chmělař (MBL) za podražení.
     
    55:10
    Další slibnou šanci měl při obléhání gólmana Plíška na holi Ludvík, který z mezikruží bekhendem sice přehodil ležícího strážce boleslavského brankoviště, ale zároveň i horní tyčku brány!
     
    52:53
    Rebelové se okamžitě rozestavili do přesilovkového vzorce a zkusili zakončit. Osmíkovi se to ještě na vrcholu kruhů nepovedlo, trefil jen před sebou stojícího obránce. Puk se ale dostal k Dundáčkovi, jenž ještě přiťukl na modré Melounovi, jehož rána netrefila Plíškovu svatyni. Následně se strhla potyčka a za hrubost jsou vyloučeni Dvořák (HBR) a Nastoupil (MBL).
     
    52:12
    Hosté si sami komplikují situaci a snižují svou šanci na zdramatizování zápasu. Dvouminutový trest za hrubost dostal Marek (MBL).
     
    47:53
    Další vyloučení na straně Rebelů. Křípal (HBR) si vypomohl hákováním.
     
    44:35
    Sudí vykázal do hokejového vězení obránce Dvořáka (HBR), který obdržel 2 minuty za sekání.
     
    41:50
    Brebera (HBR) se provinil v obranném pásmu držením protihráče. Hosté střídají brankáře. Patrika Ašenbrennera nahrazuje jeho kolega Jan Plíšek.
     
    40:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové mají do závěrečného dějství raketový nástup a rychlou trefou odskakují Mladé Boleslavi už na tříbrankový rozdíl! V prostoru levého kruhu se dostal ke střele MARTIN OSMÍK a mířil přesně mezi betony gólmana Ašenbrennera, který hlídal bližší tyčku neúspěšně! Bez asistence.
     
    38:40
    A znovu zvonila za Dolejšovými zády branková konstrukce, jež opět nedovolila skóroval Mladé Boleslavi. tentokrát zazvonil na tyčku zblízka Semirád!
     
    38:25
    Brzák pálil zblízka do Dolejšových betonů, na což se prezentoval dorážkou ze stejné pozice jen do tyčky volný Kurka. Kotouč se odrazil od tyče do ochranné sítě!
     
    38:15
    A Rebelové jdou do tří, Vala (HBR) se provinil podražením.
     
    38:11
    Osmík (HBR) to přehnal s důrazem v rohu pásma a dostal 2 minuty za držení protihráče.
     
    33:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové využitou přesilovkou navyšují svůj náskok! Nejdříve nastřelil FILIP DUNDÁČEK od modré čáry tyčku, ale při druhém pokusu po přiťuknutí Tomáše Dvořáka ze stejné pozice trefil nechytatelnou dělovkou přesně k pravé Ašenbrennerově tyčce! Asistence: Tomáš Dvořák.
     
    32:37
    Hlídek prokázal velkou sílu na puku a velkou stabilitu, když nasprintoval do útočného pásma a při pokusu uvolnit se byl faulován. Za hákování dostal 2 minuty Podsedníček (MBL).
     
    31:20
    Havlíčkův Brod stále držel hru daleko od svého gólmana Dolejše a za svou svědomitou obranu je odměněn vyloučením na straně hostů. Dvouminutový trest udělil sudí Kurkovi (MBL) za podražení.
     
    30:03
    Na ledě zůstává ležet další hráč Mladé Boleslavi a tentokrát se už bude vylučovat. Na trestnou lavici musí chtě nechtě zamířit Dvořák (HBR), jenž se provinil vražením na hrazení.
     
    27:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové hozenou rukavici s radostí zvedli z ledu a znovu se ujímají těsného vedení! Po přiťuknutí Radima Žučka napřáhl ke střele David Vala, přičemž puku ještě vložil do cesty svou hůl ONDŘEJ HLÍDEK a šikovnou tečí překonává brankáře Ašenbrennera! Asistence: David Vala, Radim Žuček.
     
    26:21
    Sudí vykázal za katr Bočka (MBL), jenž se provinil vysokou holí.
     
    19:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelný kolaps teď předvedli mladí Rebelové v závěru první dvacetiminutovky, když se navíc vhazovalo v útočném pásmu, a hosté slaví vyrovnání! Ladislav Marek ukořistil kotouč a ocitl se společně s JAKUBEM SEMIRÁDEM v samostatném úniku na gólmana Dolejše, který byl proti střele bez přípravy druhého jmenovaného naprosto bezmocný! Asistence: Ladislav Marek.
     
    15:50
    Narůstající tlak Mladé Boleslavi vyústil v havlíčkobrodský faul. Na lavici hanby je vykázán Meloun (HBR) za podražení.
     
    13:32
    Havlíčkův Brod aktivně napadal rozehrávku hostů a málem se dostali k puku v dobré pozici, jenže trochu zapomněli na zadní vrátka a hosté unikli do přečíslení 2 na 1. Borovcovu nahrávku před bránu sice najíždějící útočník bez přípravy trefil (zřejmě to byl jeden z dvojice Semirád - Brzák), ale brankář Dolejš předvedl neuvěřitelný zákrok, když se roztáhl v brankovišti a chytil puk do vymrštěné lapačky!
     
    7:24
    Hra se nám přelévá ze strany na stranu. Chvíli dobývají útočné pásmo Havlíčkobrodští, jindy pro změnu hosté z města automobilů. Ve středu hřiště držel protihráče Voplakal (HBR) a vyfasoval za to 2 minuty.
     
    2:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A brodská dužina svou přesilovku rychle využívá v zisk těsného vedení! Po přiťuknutí od Jaroslava Melouna napřáhl na modré čáře FILIP DUNDÁČEK a prostřelil gólmana Ašenbrennera, který měl velmi dobře krytý výhled, pod horní tyčku! Asistence: Jaroslav Meloun.
     
    1:45
    Voplakal adresoval krásnou nahrávku do předbrankového prostoru volnému Osmíkovi, jenž byl ve velmi dobré pozici faulován a zakončoval těsně vedle. Dvě minuty za podražení si odnáší Hercig (MBL).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Dundáček (Meloun), 28. Hlídek (Vala, Žuček), 34. Dundáček (Dvořák), 41. Osmík - 20. Semirád (Marek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Jeřábek) - Žuček, Dvořák (A), Křípal, Meloun, Krajcigr, Dundáček, Vala - Vosyka, Kuchta (C), Osmík, Hlídek, Brebera, Mozr, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Němec (A).
    BK Mladá Boleslav: Ašenbrenner (od 42. Jan Plíšek) - Groer, Nastoupil, Jakub Plíšek, Kurka, Hercig, Kochubej, Chmelař - Marek, Šír, Bašus, Podsedníček, Dlugoš, Borovec, Semirád, Brzák, Kellerstein, Boček.

    Rozhodčí: Michal Talpa - Milan Dančišin, Tomáš Matějček.
    bahis siteleri