Olomouc – Vítkovice 4:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Letňany 3:6 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 2:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 12:1 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 4:1 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:7 (2:1, 1:3, 1:3)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 30.10.2011, 10:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (12:16:41)
     
    58:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nejspíš je rozhodnuto. Necelé dvě minuty před uplynutím základní hrací doby hosté zvyšují svůj náskok na tři branky. Branku z otočky vstřelil DOMINIK VOLNÝ. Asistence: Daniel Krenželok.
     
    56:30
    Matěj Pavlovský (OLO) u zadního mantinelu ostře narazil soupeře, což nezůstalo bez reakce hlavního sudího. Dvě minuty za krosček.
     
    55:23
    Za vzájemnou potyčku vyloučeni Dominik Rudl (VIT) a Tomáš Šoustal (OLO). Oba dva hříšníci si odsedí na trestné dvě minuty za hrubost.
     
    51:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Poprvné v zápase uniká jedno z musžtev do vyššího než jednobrankového vedení. SAMUEL OLLENDER stejně jako ve druhé části ukázal olomouckým obráncům záda a tváři v tvář Srokovi i pro tentorkát uspěl. Asistence: Jan Fajkus.
     
    46:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět odskakují na rozdíl jediné branky. Od modré napřáhl VOJTĚCH ADAMÍK, a i přes to, že mu do rány lehli hned dva hráči Olomouce, skončil puk v síti. Asistence: Dominik Kafka.
     
    44:04
    Mora je v plném počtu.
     
    42:04
    Teprve druhé vyloučení Hanáků. Na trestnou si to namířil Roman Sázel (OLO) za podražení.
     
    41:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je opět srovnáno. JIŘÍ HORÁK si vybruslil na vrchol levého kruhu a prudkou střelou zazvonil o zadní tyčku. Asistence: Jan Kropáč.
     
    40:18
    Hosté jsou kompletní.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí dvacetiminutovka začne zhruba v 11:42.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:18
    Lukáš Klapetek (VIT) oslabuje své mužstvo podražením protihráče.
     
    36:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané jdou podruhé v zápase do vedení. Na brankovišti se ke kotouči dostal ŠIMON STRÁNSKÝ, který ještě obkroužil domácí klec, aby tak zamotal gólmanovi Olomouce hlavu a mohl střílet do prázdné. Asistence: Jan Kafka, Lukáš Klapetek.
     
    34:04
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    32:04
    Domácí si zahrají přesilovku. Petr Šendera (VIT) bude pykat za sekání.
     
    28:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vedení hostů ale netrvalo dlouho. Kotouč se odrazil mezi kruhy k Matěji Pavlovskému, který sice už mohl zakončovat, ale raději puk předal neobsazenému TOMÁŠI ŠOUSTALOVI, kterému stačil kotouč jen lehce tečovat. Asistence: Matěj Pavlovský.
     
    27:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí obránci zaváhali na útočné modré, když si nechali vzít kotouč SAMUELEM OLLENDEREM. Vítkovický hráč pak v samostatném nájezdu našel mezírku mezi betony domácího gólmana. Bez asistence.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 4. Šoustal T. (Pavlovský, Přibylová), 15. Horák J. (Kropáč, Hes M.), 29. Šoustal T. (Pavlovský), 42. Horák J. (Kropáč) - 10. Korec (Fajkus), 22. Volný (Ollender), 28. Ollender, 37. Stránský (Kafka, Klapetek), 47. Adamík (Kafka), 52. Ollender (Fajkus), 59. Volný (Krenželok)


    HC Olomouc: Sroka (Šoustal M.) – Kropáč, Malý, Štefka, Heža J., Hes M., Holiš, Hrabica, Škoda, Dittrich, Klvaňa, Horák R. (C), Pavlovský, Šoustal T., Horák J., Medek, Nesvadba, Zelený, Sázel, Přibylová.
    HC Vítkovice Ridera: Mizera (Wanecki) – Puzič, Šendera, Adamič, Slánský, Korec, Ollender, Stoklásek, Malina, Kafka (C), Trčka, Stránský, Charvát, Krenželok, Volný, Rudl, Fajkus, Klapetek.

    Rozhodčí: Novotný – Novotná, Kika
    bahis siteleri