Poprad – Zvolen 8:1 (kon.) | Nitra – HC Slovan 6:7 (kon.) | Trenčín – Žilina 3:2 (pr.)
Košice – Skalica 4:7 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 5:2 (kon.)
konec
HK Poprad
8:1 (3:0, 2:1, 3:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 30.10.2011, 17:00 • Zimný štadión Mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Miestnymi odborníkmi očakávaná výhra domácich je tu, Zvolen si tento nákup môže užívať celou cestou domov. Najbližšie sa z Popradu ozveme už zajtra zo zápasu Levov s Omskom, na extraligový súboj si počkáme až do pondelka 7.11., kedy Poprad privíta bratislavský Slovan. (19:07:42)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:40
    Rozkokošení Zvolenčania oslavujú Kmiťov gól spôsobom, ktorý prinútil domácu ochranku zhŕknuť sa v ich sektore.
     
    59:24
    Malinu registrujem na ľade po prvý raz, hoc počas zápasu sa na ňom párkrát objavil. Teraz v šanci na gól, do protipohybu mu ale puk nesadol na čepeľ.
     
    58:40
    Poprad dal gól!
    Výmena puku po modrej čiare, a Novotného strelu za Lipnického dopravil JAROSLAV KMIŤ. Asistencie Andrej Novotný a Radoslav Suchý.
     
    58:16
    Druhá formácia, v ktorej však Krotáka nahradil Paločko, sa predviedla pár strelami a po chvíli Brejčák máva puku na pozdrav pri jeho púti k Melicherčíkovi.
     
    57:28
    Vylúčenie Zvolen, Miroslav Vantroba, dve minúty za pád pod nohy.
     
    57:23
    Hult dostal puk pred bránu, opäť ale bol faulovaný, po menšej rybičke poslal k tyčke Kraftovi.
     
    56:07
    Svitanov príklep na zadný mantinel. Zvolenský fanklub si vyslúžil potlesk domácich, keď sa mu konečne podarilo vystihnúť chvíľku ticha a pokrikom "zdravíme Poprad" vyjadriť svoje sympatie.
     
    55:46
    Novotný sa pred bránou osekáva s Milanom Juríkom.
     
    55:05
    Paločko predviedol prečo si zaslúži byť v tíme vicemajstra. Pri ťahu na bránu bol faulovaný, Marek Čurilla dve minúty za hákovanie.
     
    54:10
    Kroták dostal puk od mantinelu, chcel zakončenie ešte vyšperkovať, takže to nepálil hneď spoza Leskovjanského, ale snažil sa ho obísť, veľmi mu to nevyšlo. Spôsob bránenia zvolenského útočníka sa domácemu nepáčil, a tak naňho veľmi škaredo zazeral. Hoc je nižší, skúsenosti nepustia.
     
    53:11
    Na päť metrov svieti Takáčov výšker, ktorý predvádza, keď sa všemožne snaží bránený dvoma zakončiť zblízka.
     
    52:11
    Zakázané uvoľnenie pre Zvolen, prvá formácia kamzíkov sa uľahčene dostáva do pásma.
     
    51:25
    Paločko s Homom sa snažia uchmatnúť puk v útočnom pásme, neúspešne.
     
    49:45
    Vzájomné vylúčenie. Poprad - Alex Hellström a Zvolen - Vadim Šachrajčuk, obaja päť plus do konca zápasu za údery a desať minút za zhodenie rukavíc.
     
    49:45
    Tomuto zápasu už snáď chýba len trestné strieľanie alebo pád niektorého z rozhodcov. Férová bitka sa strhla pri Melicherčíkovej bráne, Alex Hellström napokon Vadima Šachrajčuka poslal na kolená.
     
    49:08
    Lipnický len vyrazil pred seba Škovirovu strelu. Svitana už bol chrbtom, posunul na Kuľhu a ten spomedzi kruhov na roh Škovirovi, a opäť Lipnický v zásahu.
     
    48:29
    Melicherčík v pohode chytá do náručia strelu zblízka. Vyzerá to tak, že aj on si zápas užíva.
     
    47:34
    Zvolenský fanklub skanduje "Bavíme sa hokejom, šalalalala." Možno ovládajú čarovnú situáciu popradsko-zvolenských dohôd, a možno si to naozaj len zdravo užívajú.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 1. Kuľha, 3. Kuľha (Svitana, Suchý), 11. Kuľha (Suchý, Škovira), 32. Hult, 39. Kmiť (Kroták, Vaic), 43. Kuľha (Škovira), 44. Hult, 59. Kmiť (Novotný, Suchý) - 28. Šachrajčuk (Slovák, Brabenec)


    HK Poprad: Marcel Melicherčík (Fedor) - A. Novotný, Suchý, Fabian, D. Brejčák, M. Šterbák, Hellström, D. Kramár, Malina - P. Svitana, Škovira, Kuľha - A. Kroták, Kmiť, Vaic - Kraft, Hult, S. Takáč - Matúš Paločko, Homa.
    HKM Zvolen: Škrečko (41. Lipnický) - Mucha, Juraško, Vantroba, Marek Ďaloga, Hraško, Zošiak, Ťavoda, M. Šiška - Leskovjanský, L. Jurík, Baláž - Marek Slovák, Šachrajčuk, Brabenec - Čurilla, M. Jurík, Škvaridlo - Otčenáš, Puliš, P. Zuzin.

    Rozhodčí: Lokšík - M. Korba, M. Novák

    Diváci: 3664
    bahis siteleri