Finsko – Rusko 1:2 (po s.n.) | Švédsko – Česko 2:5 (kon.)
konec
Švédsko
2:5 (0:1, 2:1, 0:3)
Česko
Čtvrtek 10.11.2011, 19:00 • Fjällräven Center, Örnsköldsvik • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Český kapitán si dojel pro cenu za nejlepšího hráče českého týmu. Na druhé straně dostal cenu Jonas Andersson, střelec druhé branky Tre Kronor.
     
    51:22
    Přesilová hra netrvala příliš dlouho. Za brankou Štěpánka fauloval domácí kapitán Persson a Švédsko bude mít také o jednoho muže méně.
     
    51:12
    Tentokrát trest na straně hostí. Na trestnou lavici odjíždí Nakládal za vyhození kotouče mimo hrací plochu.
     
    48:01
    Kotalík ihned po buly vypálil, ale jeho střela byla zblokována. V tom okamžiku fauloval Petrasek a švédský obránce zamíří na trestnou lavici, kde si odpyká menší trest.
     
    45:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi rozjeli slušný kolotoč. Po kombinaci v útočném pásmu se kotouč ocitl na hokejce Blaťáka, který od modré čáry vyslal střelu na švédskou branku. Před brankou se z chumlu hráčů ukázal JAKUB PETRUŽÁLEK a tečí přidal svou druhou brankou v zápase. Na premiérový start tohoto křídelníka to není vůbec špatné. Asistence: Miroslav Blaťák
     
    45:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi zvyšují svůj náskok. JIŘÍ NOVOTNÝ zachytil ve středu hřiště kotouč, najel si do levého kruhu pro vhazování odkud hledal na zadní tyči Hubáčka, ale jeho střela se odrazila od brusle jednoho z domácích beků do branky. Bez asistence.
     
    42:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čechům opět vychází začátek třetiny! PETR NEDVĚD potvrzuje svou aktuální formu. Kapitán českého týmu se hokejově podruhé narodil, což potvrzuje svými výkony dnes i v dresu Liberce. Český útočník opět zachytil špatnou rozehrávku Švédů na modré čáře, podíval se, naznačil, ale ihned vyslal střelu nad rameno Wesslaua. Švédský brankář byl bezmocný. Bez asistence.
     
    34:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! Švédům se podařilo udělat kopii první branky zápasu z hole Nedvěda. Po levé straně ujel s kotoučem JONAS ANDERSSON a tvrdou ránu umístil pod břevno Štěpánkovy branky - 2:2! Bez asistence.
     
    26:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko se přeci jen dočkalo branky v početní výhodě. Střela od modré se odrazila od tyče a v hloučku hráčů před brankou byl nejpozornější ANDRES JÄMTIN. Asistence: Fredrik Warg, Staffan Kronwall.
     
    24:21
    Další vyloučení na straně Čechů a možná celkem přísné. Na trestnou zamířil za sporné podražení Kotalík.
     
    21:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita! Skvělá práce Klepiše s JAKUBEM PETRUŽÁLKEM skončila zakončením druhého jmenovanného, a nový objev českého hokeje posílá svůj tým do dvoubrankového vedení! Česko vede 2:0! Asistence: Jakub Klepiš
     
    20:48
    Průcha se prodíral po pravé straně a dostal se až před branku, kde ho zahákoval Kronwall. Švédský zadák si vysloužil dvouminutový trest. První přesilovka českého týmu.
     
    11:30
    A je jím Zbyněk Irgl, který inkasuje menší trest za hákování. Je tu tedy další příležitost pro domácí.
     
    08:46
    Na trestnou míří český kapitán. Nedvěd si odpyká dvouminutový tresta.
     
    02:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je začátek! Domácí hráči mohli jít do brejku, čehož využili. Po sérii přihrávek přišel nepřesný pas na modré čáře, který zachytil PETR NEDVĚD a vydal se s kotoučem po levé straně dopředu. Jeho střela proletěla okolo Wesslaua do branky. Český kapitán tedy oslavil návrat do národního týmu! Bez asistence.
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 27. Jämtin (Warg, Kronwall), 35. Andersson - 3. Nedvěd, 22. Petružálek (Klepiš), 43. Nedvěd, 46. Novotný, 46. Petružálek (Blaťák)


    Švédsko: Wesslau (Fasth) - Petrasek, Kronwall, Backmän, Karlsson, Brodin, Fernholm, Hjalmarsson, Dahlbeck - Hannul, Warg, Thörnberg - Andersson, Persson, Fast - Jämtin, Järnkrok, Harju - Zackrisson, Falk, Sundh
    Česko: Štěpánek (Kovář) - Ševc, Blaťák, Nakládal, Čáslava, Mojžíš, Zíb, Trončinský - Irgl, Nedvěd, Průcha - Kotalík, Novotný, Hubáček - Petružálek, Koukal, Klepiš - Kvapil, Vampola, Adamský - Orsava, Pech

    Rozhodčí: Bulanov - Ravodin, Käck
    bahis siteleri