Česko – Švýcarsko 5:6 (po s.n.)
po s.n.
Česko
5:6 (2:0, 1:2, 2:3 - 0:0)
Švýcarsko
Čtvrtek 10.11.2011, 18:00 • Zimní stadion Kooperativa Aréna Plzeň • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    65:00
    Rozhodující nájezd si za Švýcarsko připisuje KRIS SCHMIDLI, který tím pádem završuje dnes hattrick!
     
    56:55
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelná přestřelka v Plzni! Švýcaři znovu vyrovnávají! Branku na 5:5 vstřelil z levého křídla TIMO MEIER! Asistence: Julien Privet.
     
    55:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    A další rychlé přečíslení ze kterého padá branka a Češi se vracejí zpět do vedení! Branku dává SAMUEL OLLENDER! Asistence: Pavel Jenyš.
     
    53:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češi srovnávají! Když se k odraženému puku dostal LUKÁŠ VOPELKA a prostřelil Waebera. Asistence:
     
    51:30
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Dokonalý obrat zápasu předvádí Švýcaři! Ze stavu 3:0 je skóre nyní 3:4! V přečíslení dva na jednoho se dobře zorientoval KRIS SCHMIDLI a propálil Hosnedla mezi betony. Asistence: Pius Suter.
     
    48:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Velká radost malé skupiny švýcarských fandů. Je totiž vyrovnáno, o což se postral svou brankou KRIS SCHMIDLI. Asistence: Emanuel Guidon.
     
    35:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři sice nevyužili přesilovou hru, ale stejně se prosazují. před brankou česká obrana ne zcela pohlídala DAVIDA RATTAGIHO, který snižuje na jednobrankový rozdíl. Asistence: Thomas Waidacher, Kevin Fiala.
     
    30:08
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A také Švýcaři se prosazují v početní výhodě. Jejich branku dává po přesilovkové souhře SIN SCHLAPFER! Asistence: Gian Tarnutzer.
     
    25:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští mladíci se trefují v přesilové hře! TOMÁŠ KUČERA objel branku a téměř florbalovým trikem zavěsil pod víko! Asistence: Pavel Samohejl.
     
    10:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ujímají už dvougólového vedení ! Druhý gól dává v přesilové hře SAMUEL OLLENDER! Asistence: Jakub Zbořil a Dominik Rudl.
     
    1:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    TADEÁŠ KRÁL se dostal do úniku a bekhendovým blafákem otevírá skóre! Asistence: Václav Karabáček.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 2. Král (Karabáček), 11. Ollender (Zbořil, Rudl), 26. Kučera (Samohejl), 54. Vopelka, 56. Ollender (Jenyš) - 31. Schlapfer (Tarnutzer), 36. Rattaggi (Waidacher, Fiala), 49. Schmidli (Guidon), 52. Schmidli (Suter), 57. Meier (Privet), 65. Schmidli


    Česko: Hosnedl (Vejmelka) - Zbořil, Rudl, Vostárek, Pyrochta, Štosek, Nesvadba, Krliš, Bahounek - Ollender, Jenyš, Kotala - Zacha, Pastrňák, Stříbrný - Karabáček, Pilař, Král.
    Švýcarsko: Waeber (Barberzat) - Blanchard, Kindschi, Dubois, Harlacher, Devesvre, Maurer, Pouilly, Breiter - Rod, Privet, Meier - Guidon, Suter, Schmidli - Waidacher, Fiala, Rattaggi - Trisconi, Schlapfer, Tarnutzer.

    Rozhodčí: Pešina - Pešek, Jelínek.
    bahis siteleri