Švýcarsko – Norsko 4:1 (kon.) | Slovensko – Německo 3:2 (po s.n.) | Slovensko – Německo 3:2 (po s.n.)
konec
Švýcarsko
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Norsko
sk Čtvrtek 10.11.2011, 15:00 • Zimný štadión Púchov • Turnaj čtyř (U20)
Partner:
     
    58:33
    Vylúčenie Švajčiarsko, Dean Kukan, dve minúty za hákovanie.
     
    51:37
    Menšie zmätky pred bránou Švajčiarov, Bertschy pripravil krušné chvíle svojmu brankárovi, keď puk síce získal, ale mal problémy s jeho spracovaním, poskakoval mu na hokejke a tak ho trochu primiešal a nechal tak. Takmer to využil Heier, o takej šanci sa mu ale ani len nesnívalo a Wolf tak stačil capnúť po puku lapačkou.
     
    43:29
    Švajčiarsko dalo gól!
    Hächlerovu strelu vyrazil Volden do strany, Simionovu bekhendovú dorážku stačil zblokovať telom brániaci hráč. Tretia dorážka JOËLA VERMINA spomedzi kruhov už ale bola úspešná! Asistencie Dario Simion a Cédric Hächler.
     
    37:19
    Nepekne si vyčíhal pri bráne na súpera Joël Vermin. Vylúčenie Švajčiarsko, dve minúty za faul kolenom.
     
    36:56
    Walserova strela z ľavého kruhu, tieniaci Amstutz chcel tečovať, ale bránený Bjørnslandom nebol veľmi schopný. Volden vyrazil len do bránkoviska, sám Amstutz sa po puku načahoval, bližšie ale mal Walser, usmernil ale bekhendom len tak ledabolo. Volden mal šťastie, že neschytal štvrtý kúsok.
     
    34:58
    Nórsko dalo gól! Dobre to Nóri zahrali, chvíľu si puk posúval center v pozícii falošného obrancu na modrej s hráčom na ľavom kruhu, napokon od modrej strela, MAGNUS HOFF pripravený pred bránou skúšal tečovať, Wolf najprv vyrazil pred seba a Hoff už nemal problém prehodiť puk ponad betón. Asistencie Aleksander Reichenberg a Mikael Stenersen.
     
    34:41
    Vylúčenie Švajčiarsko, Samuel Walser, dve minúty za podrazenie. Takmer polminútová výhoda Nórov o dvoch hráčov.
     
    33:08
    Vylúčenie Švajčiarsko, Cédric Schneuwly, dve minúty za hákovanie.
     
    31:03
    Martin z pravého kruhu, puk len tak presvišťal popred Voldena.
     
    30:49
    Vylúčenie Nórsko, trest pre hráčsku lavicu, dve minúty za priveľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    28:22
    Martin od modrej, strela sa odrazila od tyčky! Takmer vzápätí aj od lýtka brankára do brány, nevediac kde "čierne čudo" asi tak leží si ľahol pre istotu aj on a posunul pri tom bránu.
     
    27:48
    Rexha pred bránou, strelu vyrazil Volden len ťažkopádne pred seba, ešte Rexha sa snažil zasunúť popri betóne, no vrhol sa tam jeden z Voldenových kolegov bez betónov na nohách a puk dokázal vytlačiť.
     
    24:16
    Lauenberger sa nechá otravovať priamo pred očami Balušku, masáž chrbta ale je v takýchto medziach povolená. Prenechá pri obchádzaní rohu klziska puk rozbehnutému Orellanovi, ktorý si obletel bránu a snažil sa bekhendom prekvapiť Voldena. Nevyšlo.
     
    22:25
    Švajčiarsko dalo gól!
    Kukanovu strelu od modrej usmernil v páde GAËTAN HAAS, puk akosi prešiel Voldenovi cez vyrážačku a napol sieť za jeho chrbtom, Haas na kolenách dvíha ruky nad hlavu. Asistencie Dean Kukan a Christoph Bertschy.
     
    19:54
    Po vhadzovaní v obrannom pásme Nórska sa podarilo Aleksandrovi Reichenbergrovi puk vyhodiť mimo plochu. Dve minúty.
     
    15:19
    Švajčiarsko dalo gól!
    Exkluzívny gólik v podaní SAMUELA WALSERA, ktorý švihom vymietol pavučinku Voldenovho vinkla, lapačka len smutne pozerá, že si upratať nestihla sama. Asistencie Joël Vermin a Dario Simion.
     
    10:43
    Šikovná prihrávka cez os Luenbergerovi, skúšal to podobne ako v úvode stretnutia Walser, Volden sa natiahol na strelu z ľavého kruhu lapačkou, puk ale presvišťal popri jeho žŕdke na zadný mantinel.
     
    6:59
    Vylúčenie Nórsko, Linus Juell, dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    5:29
    Švajčiarsko dalo gól!
    Po odrazení sa Švajčiari veľmi rýchlo dostali dopredu v prázdnom pravom krídle vďaka navrátilcovi z trestnej lavice, Verminovu akciu pred brankárom dokončil RETO AMSTUTZ. Asistencie Joël Vermin a Cédric Schneuwly.
     
    3:22
    Vylúčenie Švajčiarsko Joël Vermin, dve minúty za napadnutie.
     
    0:16
    Krásne premyslená strela Walsera, ktorý z ľavého kruhu mieril na opačnú žŕdku, puk minul Voldenov betón, ale aj bránu.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 6. Amstutz (Vermin, Schneuwly), 16. Walser (Vermin, Simion), 23. Haas (Kukan, Bertschy), 44. Vermin (Simion, Hächler) - 35. Hoff (Reichenberg, Stenersen)


    Švýcarsko: Wolf - Hächler, Marti, Orellana, Kukan, Eigenmann, Baltisberger, Kuonen, Vermeille - Simion, Walser, Vermin - Bertschy, Haas, Hofmann - Lammer, Amstutz, Schneuwly - Grassi, Rexha, Leuenberger.
    Norsko: Volden - Juell, Bacher, Tønseth, Naesgård, Sjøgaard, Hjelm, Trettenes, Bjørnsland - Stenersen, Reichernberg, Hoff - Heier, Haga, Valde - Nicolaisen, Løvdhal, Salo - Pedersen Johannesen, Martinsen.

    Rozhodčí: Baluška, Müllner - M. Orolin, P. Šefčík

    Diváci: 82
    bahis siteleri