Chorvatsko – Turecko 0:0 (kon.) | Černá Hora – Česko 0:1 (kon.) | Irsko – Estonsko 1:1 (kon.)
Portugalsko – Bosna 6:2 (kon.)
konec
Portugalsko
6:2 (2:1)
Bosna a Hercegovina
Úterý 15.11.2011, 22:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    82
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pro hosty až příliš kruté, ale i to někdy fotbal umí být. Rychlý míč na levé straně stihnul na hřišti ještě Coentrao, který v pádu nacentroval do vápna. Na míč si excelentně vyskočil HELDER POSTIGA a jako hřebík zatlouká míč do branky Begoviće!
     
    80
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Teď už je opravdu rozhodnuto! Na hranici velkého pokutového území každý čekal ránu Ronalda, ale nebylo tomu tak. Míč totiž poslal přes zeď levačkou MIGUEL VELOSO a pro domácí to snad nemohlo dopadnout lépe. Padající list zaplul přesně k pravé tyči, a tak už domácí vedou 5:2!
     
    72
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Domácí opět vedou dvě branky! Rozhozenou obranu hostů potrestal po akci z levé strany a hlavně po výborné nahrávce Micaela osamocený HELDER POSTIGA, který nedal z hranice velkého vápna Begovićovi žádnou šanci!
     
    65
    Bosna právě vstřelila branku!
    Po centru z kopačky Misimoviće, se míč po střele dostal na volného EMIRA SPAHIĆE, který na hranici ofsajdu prostřeluje Patricia a opět tak notně dramatizuje dnešní zajímavou partii, 3:2!
     
    53
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Domácí znovu utíkají na rozdíl dvou branek a to je na začátku druhé půle špatná zpráva pro hosty. CRISTIANO RONALDO dostal výbornou nahrávku z vlastní poloviny v podání Moutinha na levou stranu, ze které se řítil na Begoviće. Hostujícího brankáře chytře obešel a bezpečně zavěsil do sítě!
     
    41
    Bosna právě vstřelila branku!
    Bosna se ani náhodou nevzdává! ZVJEZDAN MISIMOVIĆ přesnou ranou k pravé tyči poslal Ruie Patricia na druhou stranu a snižuje tak v závěru prvního poločasu na rozdíl jedné branky!
     
    24
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Jednou nohou je domácí tým na Euru! Meireles zhruba pětadvacet metrů před brankou pusnul do středu hřiště na NANIHO, který fantastickou ranou pod horní tyč zvyšuje již na 2:0! Begović nemohl zasahovat.
     
    8
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení. Velký tlak Portugalska zužitkoval CRISTIANO RONALDO v první branku! Tak to byla paráda v podání domácí hvězdy. Míč z přímého kopu si totiž postavil domácí kapitán a svoji střelou přes zeď posílá tím celek Paulo Benta bleskově do vedení! Begović nestačil na prudký míč, který se ještě těsně před ním odrazil o zem k jeho pravé tyči!

    Martin Mišovec

    Branky: 8. Cristiano Ronaldo, 24. Nani, 53. Cristiano Ronaldo, 72. Postiga, 80. Veloso, 82. Postiga - 41. Misimović, 65. Spahić

    Karty:   36. Postiga (POR), 41. Coentrao (POR), 77. Micael (POR) - 43. Rahimić (BSN), 51. Medunjanin (BSN), 54. Lulić (BSN), 68. Džeko (BSN), 79. Papac (BSN)   54. Lulić (BSN)


    Portugalsko: Rui Patricio – Joao Pereira, Pepe, Bruno Alves, Coentrao – Moutinho, Meireles (64. Micael), Veloso – Nani (83. Quaresma), Postiga (84. Carlos Martins), Cristiano Ronaldo.

    Trenér: Paulo Bento (POR)

    Bosna a Hercegovina: Begović – Zahirović, Jahić, Spahić, Papac – Misimović, Rahimić (56. Maletić), Medunjanin – Pjanić (65. Bešić), Lulić - Džeko.

    Trenér: Safet Sušić (BIH)

    Rozhodčí: Wolfgang Stark – Jan-Hendrik Salver a Mike Pickel (všichni GER)
    bahis siteleri