Třinec – Litvínov 7:3 (kon.) | Kladno – Slavia 5:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (kon.) | K. Vary – Sparta 0:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:0 (kon.)
Motor ČB – Liberec 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (3:0, 2:2, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Středa 16.11.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Máme tady sedmou branku v hostující síti! Z trestné lavice navrátivší se JOSEF HRABAL nejprve obral hosty o puk, poté si jej narazil s Erikem Hrňou, aby jej pak uklidil do prázdné branky! Asistence: Erik Hrňa.
     
    57:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři střílí šestou branku a potvrzují své vítězství! Litvínovští se pokusili o hru bez brankáře, to se jim ale stalo osudným. K puku se dostal DAVID KVĚTOŇ, který poslal černou gumu do prázdné branky Vervy! Bez asistence.
     
    40:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovský tlak nakonec končí brankou! Puk se od Davida Pojkara dostal k FRANTIŠKU LUKEŠOVI! Ten, ačkoli stál v téměř nulovém úhlu, dokázal prostřelit brankáře Hamerlíka! Asistence: David Pojkar.
     
    37:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují na rozdíl tří branek a využívají svou třetí přesilovku! Od modré nahazoval Lukáš Zíb, dráha letu puku ale mířila jen do tyče! Puk se poté odrazil na hůl zcela nehlídaného DAVIDA KVĚTONĚ, který uklidil kotouč do odkryté branky! Asistence: Lukáš Zíb, Josef Hrabal.
     
    9:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté korigují na rozdíl dvou branek ve vlastním oslabení! Videorozhodčí potvrdil branku pro MARTINA HUJSU, který dotlačil kotouč do branky i s Hamerlíkem! Asistence: Martin Frolík.
     
    28:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté rychle využívají přesilovku a snižují na rozdíl tří branek! Akci na jeden dotek mezi Ručinským, Kubátem a FRANTIŠKEM LUKEŠEM, zakončil poslední jmenovaný přesnou střelou mezi Hamerlíkovy betony! Asistence: Martin Ručinský, Karel Kubát.
     
    22:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná akce Třince znamená čtvrtou branku v síti Vervy! Tomáš Klimenta zavezl puk do pásma soupeře, kde jej předal JIŘÍMU POLANSKÉMU! Ten obkroužil branku a zasunul kotouč za přesunujícího se Nechvátala! Asistence: Tomáš Klimenta, Erik Hrňa.
     
    11:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají druhou přesilovku a jdou do dvoubrankového trháku! Kotouč se po ose Květoň - Hrabal dostal k Lukáši Zíbovi! Ten se napřáhl na modré a vyslal na hostující branku tvrdou střelu! Brankář Nechvátal stačil jen vyrazit puk, do branky ho ale dorazil ZBYNĚK HAMPL! Branku musel posvětit videorozhodčí, protože si sudí nebyli jisti, jestli kotouč přešel brankovou čáru celým objemem! Asistence: Lukáš Zíb.
     
    3:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ale pokračovali v náporu a vsítili druhou branku! Tomáš Klimenta přihrával zpoza branky, kotouč se dostal k ERIKU HRŇOVI! Ten se napřáhl z první a propálil brankáře Volkeho! Ten neunesl tíhu okamžiku a přepouští své místo Patriku Nechvátalovi! Asistence: Tomáš Klimenta, Jiří Polanský.
     
    2:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se bleskurychle vrátili d pásma Litvínova a otevírají skóre zápasu! Radek Bonk opět hledal JOSEFA HRABALA! Hrabal si o dva metry popojel a tvrdou ranou do horního rohu přetavuje přesilovku v úvodní branku! Asistence: Radek Bonk, Zbyněk Hampl.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 3. Hrabal (Bonk, Hampl), 4. Hrňa (Klimenta, Polanský), 12. Hampl (Zíb), 23. Polanský (Klimenta, Hrňa), 38. Květoň (Zíb, Hrabal), 58. Květoň, 60. Hrabal (Hrňa) - 29. Lukeš (Kubát, Ručinský), 10. Hujsa (Frolík), 41. Lukeš (Pojkar)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Zíb, Hrabal, Hudec, Cartelli, Hořava, Richter, Davison, Lojek - Květoň, Bonk, Hampl - Kohn, Peterek, Adamský - Hrňa, Polanský, Klimenta - Orsava, Mičulka, Rufer
    HC VERVA Litvínov: Volke (Nechvátal) - Černošek, Stříteský, Kousalík, Kubát, Skuhrovec, Jareš, Pojkar, Brejčák - Kubinčák, Hübl, Lukeš - Ručinský, Majdan, Hanzl - Frolík, Hujsa, Jenáček - Bojer, Gerhát, Heinisch

    Rozhodčí: Mikula, Pešina - Bryška, Novák
    bahis siteleri