Vsetín – Vítkovice 1:2 (kon.) | K. Vary – Plzeň 2:3 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Sparta – Chomutov 4:7 (kon.) | Motor ČB – Písek 6:2 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 4:2 (kon.)
Havířov – Zlín 2:3 (kon.) | HC Kladno – PZ Kladno 5:3 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 2:6 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 0:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC Kometa Brno
Sobota 19.11.2011, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    46:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a jdou do vedení! Třineckou akci vedl Adam Kofroň, který našel zcela nehlídaného ALEXE PISARIKA! Ten počkal, až se brankář položí a trefil horní patro brněnské branky! Asistence: Adam Kofroň, David Cienciala.
     
    44:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté bleskurychle zužitkovávají svou druhou přesilovku a vyrovnávají stav zápasu! Puk se po buly dostal k FILIPU VOJÁČKOVi, který se snažil trefit branku! Kotouč nakonec letěl tak dobře, že si jej brankář Němec všiml až když byl v síti! Asistence: Jakub Zbořil, Petr Mrázek.
     
    32:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hostům se to povedlo a snižují na rozdíl jediné branky! Brankář Němec nejprve dokázal zastavit pokus hostujícího Lukáše Vágnera! Brankář Třince ale vyrazil puk jen k dotírajícímu FILIPU BENEŠOVI, který snad na čtyřikrát překonal dosud bezchybného Němce! Asistence: Lukáš Vágner.
     
    23:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují do dvoubrankového vedení! Adam Kofroň našel zpoza branky volného, z trestné lavice navrátivšího se, DAVIDA CIENCIALU! Tomu stačilo jen nastavit hůl aby poslal puk do sítě! Asistence: Adam Kofroň, David Pastrňák.
     
    00:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre utkání a jdou do vedení! David Pastrňák vybídl ke skórování DAVIDA CIENCIALU! Ten mířil mezi Klimešovy betony, kotouč nakonec, s notnou dávkou štěstí, zapadl do sítě! Asistence: David Pastrňák.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 1. Cienciala D. (Pastrňák), 24. Cienciala D. (Kofroň, Pastrňák), 47. Pisarik (Kofroň, Cienciala D.) - 33. Beneš (Vágner), 45. Vojáček (Zbořil, Mrázek)


    HC Oceláři Třinec: Němec (Motyka) - Pisarik, Mičulka, Valíček, Cienciala A., Jonáš, Běhal, Foltýn - Cienciala D., Růžička, Kovařčík, Kasala, Pěnčík, Kofroň Orság, Heider, Ohera, Pastrňák, Malyjurek, Jaroš
    HC Kometa Brno: Jekel (Klimeš) - Zbořil, Mytiska, Řeřucha, Vlček, Vojáček, Vágner - Štancl, Lašák, Raška, Mrázek, Jenyš, Kusko, Grünwald, Beneš, Král, Klíma

    Rozhodčí: Trombík - Gančarčík, Patrman
    bahis siteleri