Vsetín – Vítkovice 1:2 (kon.) | K. Vary – Plzeň 2:3 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Sparta – Chomutov 4:7 (kon.) | Motor ČB – Písek 6:2 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 4:2 (kon.)
Havířov – Zlín 2:3 (kon.) | HC Kladno – PZ Kladno 5:3 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 2:6 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 0:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC Kometa Brno
Sobota 19.11.2011, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:14
    Hosté udělali chybu v pásmu Třince a puk klouzal směrem k jejich brance! kotouč ji nakonec o nějakých 20 centimetrů minul!
     
    57:02
    Hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    55:50
    Teď už ale bude hlavní sudí Trombík vylučovat. Na trestnou lavici je poslán domácí Tadeáš Jaroš, který hrál příliš vysokou holí. Hosté mají ideální příležitost k vyrovnání stavu.
     
    55:13
    David Cienciala mohl dovršit svůj hattrick! Do ideální střelecké pozice ho vybídl jeho kolega, David Pastrňák! Cienciala mířil mezi betony, hostující brankář je ale sklapl včas!
     
    48:59
    Krásná akce Adama Kofroně! Ten si nejprve udělal dobrý den s dotírajícího obránce, pak hledal u tyče stojícího Davida Ciencialu! brankář Klimeš v poslední chvíli vložil do přihrávky svou hůl a zabránil tak pokusu třineckého snajpra.
     
    46:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a jdou do vedení! Třineckou akci vedl Adam Kofroň, který našel zcela nehlídaného ALEXE PISARIKA! Ten počkal, až se brankář položí a trefil horní patro brněnské branky! Asistence: Adam Kofroň, David Cienciala.
     
    46:29
    Oceláři šli do další akce. Kotouč vedl David Cienciala, který ještě hledal najíždějícího Kofroně. Ten se ale k puku nedostal, neboť ho fauloval Filip Vojáček. Ten dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    44:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté bleskurychle zužitkovávají svou druhou přesilovku a vyrovnávají stav zápasu! Puk se po buly dostal k FILIPU VOJÁČKOVi, který se snažil trefit branku! Kotouč nakonec letěl tak dobře, že si jej brankář Němec všiml až když byl v síti! Asistence: Jakub Zbořil, Petr Mrázek.
     
    44:54
    Hosté dostávají příležitost, jak se dostat do tempa. Na trestnou lavici je poslán Matěj Mičulka, který fauloval kolenem.
     
    36:29
    Hosté šli do rychlé protiakce! na Němce střílel Grünwald, domácí gólman tento pokus zastavil! Kotouč se vykutálel mimo Němcovy betony, kde jej spatřil Filip Beneš. Ten ale, místo puku, trefil jen betony brankáře Třince, za což dostal dvě minuty za sekání.
     
    34:04
    Velká šance Třince! Do střelecké pozice se proháčkoval Jiří Běhal, který vyprášil Klimešovy betony! Vyražený puk se dostal k Marku Pěnčíkovi! Ten mířil do horních pater branky, cestu kotouče do sítě přehradila lapačka brankáře Komety!
     
    32:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hostům se to povedlo a snižují na rozdíl jediné branky! Brankář Němec nejprve dokázal zastavit pokus hostujícího Lukáše Vágnera! Brankář Třince ale vyrazil puk jen k dotírajícímu FILIPU BENEŠOVI, který snad na čtyřikrát překonal dosud bezchybného Němce! Asistence: Lukáš Vágner.
     
    32:12
    Kometa dostává příležitost ke korekci stavu. Na trestnou lavici je poslán Petr Heider, který narazil jednoho z Brněnských na hrazení.
     
    23:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují do dvoubrankového vedení! Adam Kofroň našel zpoza branky volného, z trestné lavice navrátivšího se, DAVIDA CIENCIALU! Tomu stačilo jen nastavit hůl aby poslal puk do sítě! Asistence: Adam Kofroň, David Pastrňák.
     
    21:19
    Vyloučeným je David Cienciala. Ten podrazil jednoho ze soupeřů, za což dostal dvě minuty.
     
    17:15
    Velký tlak Třince! Od modré pálil kapitán, Jiří Běhal! Kotouč se v průběhu letu dotkl několika překážek a nakonec skončil na spojnici hostující branky!
     
    16:45
    Oceláři si zahrají dvojnásobnou početní výhodu! Po odpískání hry se krosčekem uvedl Filip Beneš, od rozhodčích si tak vysloužil dvě minuty. Třinec 59 vteřin 5/3.
     
    16:12
    Ostrostřelba domácích obránců! Nejprve pálil Jonáš, později také Běhal! Oba ale nepřelstili brankáře Klimeše!
     
    15:44
    Třinečtí jsou kompletní a zahrají si svou druhou přesilovku. Vyloučen byl David Vlček, který se provinil podražením.
     
    13:38
    Hostující aktivita přináší své ovoce. Brno bude hrát přesilovku po vyloučení Adama Ciencialy. Ten odpyká dvě minuty za držení.
     
    13:20
    Neskutečné! Domácí nahráli přímo na hůl Hynka Grünwalda! Ten si kousek popojel a vystřelil na levou tyč! Brankář Němec vystrčil proti střele svůj beton a vyrazil puk před sebe! Hosté se ještě ve dvou snažili dotlačit puk do branky, Němec, ve spolupráci se svými obránci, zabránil vyrovnání stavu!
     
    11:05
    Velká šance pro hosty! Kotouč se zpoza branky dostal k volnému Filipu Benešovi! Ten se nijak nerozpakoval a z první napálil puk na branku! Brankář Němec měl velké štěstí, protože ho puk trefil do ramene!
     
    10:01
    Krásná akce domácích! Od modré nahazoval Mičulka, před brankou ještě tečoval Pastrňák! Kotouč mířil do mezery v Klimešově výstroji, hostující brankář si ji ale pohlídal!
     
    00:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre utkání a jdou do vedení! David Pastrňák vybídl ke skórování DAVIDA CIENCIALU! Ten mířil mezi Klimešovy betony, kotouč nakonec, s notnou dávkou štěstí, zapadl do sítě! Asistence: David Pastrňák.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 1. Cienciala D. (Pastrňák), 24. Cienciala D. (Kofroň, Pastrňák), 47. Pisarik (Kofroň, Cienciala D.) - 33. Beneš (Vágner), 45. Vojáček (Zbořil, Mrázek)


    HC Oceláři Třinec: Němec (Motyka) - Pisarik, Mičulka, Valíček, Cienciala A., Jonáš, Běhal, Foltýn - Cienciala D., Růžička, Kovařčík, Kasala, Pěnčík, Kofroň Orság, Heider, Ohera, Pastrňák, Malyjurek, Jaroš
    HC Kometa Brno: Jekel (Klimeš) - Zbořil, Mytiska, Řeřucha, Vlček, Vojáček, Vágner - Štancl, Lašák, Raška, Mrázek, Jenyš, Kusko, Grünwald, Beneš, Král, Klíma

    Rozhodčí: Trombík - Gančarčík, Patrman
    bahis siteleri