Poprad – Trenčín 5:0 (kon.) | Nitra – Skalica 0:3 (kon.) | Zvolen – Martin 2:3 (kon.)
HC Slovan – Banská Bystrica 3:4 (po s.n.) | Košice – Žilina 2:1 (kon.)
konec
HK Poprad
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 20.11.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    53:29
    Hneď po buly vyletela hokejka Ivana Koložváryho do Hultovej tváre a hlavný rozhodca to aj na prekvapenie samotného Hulta videl.
     
    52:54
    Poprad dal gól!
    Ďalšia krásna akcia prvej formácie, Michael Vandas dobehol puk pri mantineli, Jooanas Koskinen na seba stiahol obrancu a prihrávku prenechal rozbhnutému MARTINOVI KUĽOVI, ktorý bekhendovou parádnou strelou z pravej strany prekonáva nešťastného Vladimíra Kováča. Asistencie: Jooanas Koskinen, Michael Vandas.
     
    51:00
    Na druhej strane sa zahanbiť nenechal Kováč, pred jeho bránkoviskom sa uvoľnila dvojica útočníkov a Vandas puk stiahol na bekhendový blafák, ktorým ale Kováča, výborne čítajúceho hru, nepreknal.
     
    50:43
    Sojčíka vychytal Melicherčík! Peter Sojčík narazil na betón domáceho brankára ako kosa na kameň, dostal síce prekrásnu prihrávku do priestoru, odkiaľ len málokto čakal, že neskóruje. Domáci môžu ďakovať expresne rýchlej pravej nohe svojho brankára, ktorý si dnes čisté konto zaslúži.
     
    47:29
    Šťastný s Fabianom si neudržali nervy na uzde. Štefan Fabian síce inkasoval viac úderov a z jeho dresu zostali len franforce, no tento 175cm vysoký obranca nakoniec 193cm vysokého Andreja Šťastného zložil na ľad a na slovenské pomery veľmi peknou bitkou táto dvojica okorenila toto stretnutie. Obaja dostávajú 2+do konca zápasu za hrubosť a 10min za zhodenie rukavíc, Šťastný však dostáva o dve minúty naviac a tak budú hrať domáci presiovú hru.
     
    45:40
    Trenčania strávili v útočnom pásme len chvíľu a Melicherčík ich strely s prehľadom povyrážal, na druhej strane si však nedali pozor na Škoviru, pre ktorého bude Kováčova lapačka nepríjemnou spomienkou na dnešný zápas - hosťujúci brankár už len ležal na ľade a ako poslednú šancu nastavil ľavú ruku na správne miesto.
     
    45:00
    Koskinen sa natlačil pred Kováča, vytiahol ho zo základného postoja, no pri zasúvaní puku si nevšimol hokejku hosťujúceho hráča pod svojimi nohami.
     
    40:45
    Kováč, ktorý nastúpil od začiatku tretej tretiny, musí riešiť ďalšiu šancu domácich, po Vaicovom nasmerovaní puku už bol prekonaný a zachránili ho centimetre, ktoré čiernu gumu delili od žŕdky.
     
    40:00
    Chovan a Hellström v miernej výmene názorov po odpískaní, obaja strávia úvodné dve minúty tretej tretiny na trestnej lavici za údery.
     
    38:14
    Poprad dal gól!
    Radoslav Suchý je pri útočnej chuti, puk zatiahol do útočného pásma, zbavil sa obrancu a nahodeným pukom hľadal dvoch nabiehajúcich hráčov. Michael Vandas ho iba sklepol na hokejku MARTINOVI KUĽHOVI a ten ho ako lopatou dvihol pod brno. Hlavný rozhodca má dnes slabší zrak, situáciu vôbec nevidel a až na pripomienky popradských hráčov, ukazujúc na puk zaseknutý pod vnútornou hornou žŕdkou ukazuje, že sa pôjde poradiť s videorozhodcom. Asistencie Michael Vandas, Radoslav Suchý.
     
    37:21
    Koskinenova strela z pravej strany prinútila Hiadlovského vytlačiť puk nad bránku na ochrannú sieť.
     
    35:48
    Poprad dal gól!
    SABAHUDIN KOVAČEVIČ bol presnou strelou ponad Hiadlovského lapačku na konci peknej kombinačnej akcie. Zakončoval po tom čo si ho za kruhmi našiel Ľubomír Vaic. Asistencie: Ľubomír Vaic, Miroslav Škovira.
     
    34:16
    Pokračujeme v zaujímavých verdiktoch, diviť sa teraz môže Melichárek (sekanie), ktorý pri protiútoku bránil Popradčana pri Suchého centri z pravej strany.
     
    29:37
    Za búrlivých "ovácií" si k Šterbákovi sadá Suchý za krosček, domáci prichádzajú o dvoch obrancov a P. Grečko si vyslúžil skandovanie mena.
     
    28:59
    Diváci na zimáku sa búria, Rapáč odchádza s bolestivým výrazom po sekere na striedačku, pričom po nasledujúcej akcii si opačnú lavičku - trestnú, hľadá Šterbák po údajnom nedovolenom bránení v hre.
     
    26:08
    Poprad dal gól!
    Pri strele Richarda Rapáča si Tomáš Hiadlovský vytrpel dorážky nielen pukom, ale aj hokejkou priamo do masky, jeho obrancovia však domácich hráčov z bránkoviska neupratali a tak príchodzí RADOSLAV SUCHÝ bez problémov doráža puk za ležiaceho gólmana hostí. Asistencia: Richard Rapáč.
     
    25:44
    Presilovka Popradu o dvoch hráčov končí po tom, čo Koskinen vidí od hlavného rozhodcu signál "podrazenie".
     
    25:28
    Rapáč dostal puk spoza bránky až pred Hiadlovského a pri zakončení ho Bednár posiela na ľad nedovolene - hákovaním.
     
    25:06
    Martin Filo si na trestnej lavici posedí po tom čo sa jeho spoluhráči nahrnuli na ľad šiesti.
     
    24:58
    Bol to zrejme Melichárek, kto dotiahol puk až k Melicherčíkovi. Veľký závar sa domácim darí držať pod kontrolou aj vďaka doširoka roztiahnutym betónom ich brankára.
     
    22:39
    Kramár čistil priestor pred Melicherčíkom, zrejme to trochu prehnal a dostáva dvojminútový trest za krosček.
     
    20:23
    Koskinen vylúčený za držanie hokejky.
     
    19:43
    Poprad dal gól!
    Koskinenov vyrazený puk razantne dorazil MICHAEL VANDAS, na skáčúci puk Hiadlovský nedočiahol a puk tak musel loviť spoza svojho chrbta, keď mu prešiel popri lapačke. Asistencia: Joonas Koskinen.
     
    17:16
    Rapáč to s dôrazom prehnal, vylúčený je za faul lakťom po tom, čo znovu dostal jeho útok Hiadlovského na kolená a len o niečo vyšší puk mohol konečne rozvlniť trenčiansku sieťku.
     
    15:59
    Tvrdoň vylúčený za krosček po tom, čo Kmiť zaviezol puk až pred Hiadlovského a prihrával na dobre stojaceho (faulovaného) spoluhráča.
    Branky a nahrávky: 20. Vandas (Koskinen), 27. Suchý (Rapáč), 36. Kovačevič (Vaic, Škovira), 39. Kuľha (Vandas, Suchý), 53. Kuľha (Koskinen, Vandas)


    HK Poprad: Melicherčík (Fedor) - D. Brejčák, Suchý, Novotný, Kovačevič, Šterbák, Hellström, Fabian, Kramár - Vandas, Koskinen, Kuľha - Škovira, Kmiť, Vaic - Svitana, Hult, Rapáč - Kraft, Gellerstedt, Takáč. Tréner: Ladislav Svozil.
    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský (Kováč) - Chovan, Trefný, Hlubuček, Gabriš, Bobček, Bednár, Bolf, Štindl - Mikula, Sojčík, Šťastný - Tybor, Daňo, Tvrdoň - Melichárek, Kopecký, Filo - Koložváry, Lelkeš. Tréner: Dušan Gregor.

    Rozhodčí: P. Grečko - Gajan, Mi. Grečko.

    Diváci: 2124
    bahis siteleri