Kometa Brno – Motor ČB 4:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:5 (2:2, 2:1, 0:2)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 22.11.2011, 18:00 • KAJOT ARENA, Brno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:47
    Ptáček zůstává na střídačce, Kometa to zkusí v šesti!
     
    54:11
    Na Dvořáka zívala odkrytá brána, domácí útočník se ale unáhlil a přestřelil.
     
    52:45
    Přesilovka pro Kometu, za podražení v útočném pásmu je vyloučen Samohejl (CEB).
     
    50:31
    Koblížek zpoza brány našel volného Krále, který nechal vyniknout gólmana Sovu.
     
    49:25
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a obrací skóre utkání. Jáchym našel křižnou přihrávkou PAVLA SAMOHEJLA, kterým druhým gólem v utkání doklepává za Ptáčka. Asistence: Tomáš Jáchym, Janek Křikava.
     
    47:48
    Za podražení vyloučen Koblížek (KOM).
     
    41:40
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté rychlým ťukecem v útočném pásmu vyšachovali domácí obranu a vyrovnávají na 4:4. Jáchym nabídl zpoza brány PAVLU SAMOHEJLOVI, který zamířil přesně do horní části brněnské brány. Asistence: Tomáš Jáchym, Jiří Smejkal.
     
    40:27
    Samohejl se pokusil o blafák do forhendu, Ptáček ale místo u pravé tyče pokryl a udržel svému týmu těsně vedení.
     
    40:27
    Dymáček hákuje Samohejla, rozhodčí nařizuje trestné střílení.
     
    35:30
    Do samostatného úniku se hnal hostující Ondráček, domácí Ptáček si na jeho střelu počkal a vykryl prostor kolem levé tyče.
     
    31:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí opět obrací vývoj utkání, když se prosazují ve signalizované výhodě. Brněnští dlouho motali hlavy hostujícím než se k puku před gólmanem dostal PAVEL JENYŠ a v pádu dokázal zakončit mezi Sovovy betony. Asistence: Richard Garčic, Tadeáš Král.
     
    29:42
    V obrovské šanci se ocitl brněnský Jenyš. Sám proti gólmanovi nedokázal zamířit přesně. Hostující Sova navíc byl hodně mimo ze své brány.
     
    26:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí opět přetavují svůj tlak v branku. Hra se dlouhou dobu odehrávala před Sovou a do unavené obrany se pohotovou střelou z mezikruží prosazuje PAVEL JENYŠ. Asistence: Patrik Štancl.
     
    23:05
    Přesilovka pro hosty, za podražení vyloučen domácí Koblížek.
     
    22:49
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Po zaváhání v brněnské obraně se sám před Ptáčkem ocitl ONDŘEJ ŠULEK, který střelou k levé tyči nedal domácímu gólmanovi šanci a posílá hosty do vedení. Bez asistence.
     
    17:36
    Kometě ujel hostující Samohejl, tváří v tvář Ptáčkovi však nechal vyniknout jeho lapačku.
     
    11:12
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Dnes se v brněnské hale roztrhl s góly pytel. Čtvrtý gól z jedenácti odehraných minut si připisuje JIŘÍ SMEJKAL, který nachytal všechny obránce i domácího gólmana. Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    10:12
    Boltvan předjel všechny hostující obránce, natlačil se před Sovu, ale již neměl dostatek prostoru, aby mu poslal puk do brány. Ten skončil pod gólmanovy betony.
     
    8:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využvá přesilovou hru k vedoucí brance. Křižnou přihrávkou našel Zbořil RICHARDA GARČICE, který puk dorazil do odkryté brány, Asistence: Jakub Zbořil, Patrik Štancl.
     
    7:01
    Smejkal (CEB) vyloučen za podražení.
     
    6:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z rychlého protiútoku Brňané vyrovnávají a využívají svoji herní převahu. Vyhozený puk dojel nejrychleji TADEÁŠ KRÁL a jemnou tečí ho poslal za Sovova záda. Asistence: Pavel Jenyš, Patrik Štancl.
     
    6:09
    Dymáček využil zaváhání hostujícího obránce, poslal puk před bránu na volného Biolka, který trefil dobře povyjetého Sovu jen do betonů.
     
    0:26
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté druhou střelu na brněnského gólmana proměňují. Do rychlého vedení poslal Českobudějovické JIŘÍ SMEJKAL, který nikým neatakovaný dorazil odražený kotouč za Ptáčkova záda. Asistence: Josef Matoušek.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 7. Král (Jenyš, Štancl), 9. Garčic (Zbořil, Štancl), 27. Jenyš (Štancl), 32. Jenyš (Garčic, Král) - 1. Smejkal (Matoušek), 12. Smejkal (Jáchym), 23. Šulek, 42. Samohejl (Jáchym, Smejkal), 50. Samohejl (Jáchym, Křikava)


    HC Kometa Brno: Ptáček (Krček) - Hájek, Koch, Švejda, Zbořil, Šnajnar, Štancl, Gotthard - Kališ, Garčic, Biolek, Dvořák, Král, Jenyš, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Boltvan (C), Kratochvíl, Jambor, Marcello
    Banes Motor České Budějovice: Sova (Kadlec) - Samohejl, Šergl, Matoušek, Dudek, Bárta F., Křikava (C), Bárta J., Smejkal, Brož, Šulek, Vavřík, Mašek, Ondráček, Šafář, Zajíc, Jáchym, Holub, Fencl

    Rozhodčí: Coufal - Král, Lošťák
    bahis siteleri