Lok. Moskva – Sturm Graz 3:1 (kon.) | Schalke – FCSB 2:1 (kon.) | Odense – Wisla Krakov 1:2 (kon.)
Twente – Fulham 1:0 (kon.) | Larnaka – Maccabi Haifa 2:1 (kon.) | AEK Atény – Anderlecht 1:2 (kon.)
Sporting – Curych 2:0 (kon.) | Stoke – Dynamo Kyjev 1:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Slovan Bratislava 2:1 (kon.)
Salzburg – PSG 2:0 (kon.) | Vaslui – Lazio 0:0 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Besiktas 2:3 (kon.)
konec
OB Odense
1:2 (0:2)
Wisla Krakov
Čtvrtek 01.12.2011, 19:00 • TRE-FOR Park, Odense (15 633 diváků) • Evropská liga
Předzápasové kurzy
     
    Wisła Kraków si výhrou na hřišti OB zajistila naději na postup. Tu domácí dnešní porážkou ztratili. Jelikož Fulham prohrál v Enschede brankou Marca Janka minutu před koncem 0:1, Kraków je již jen jeden bod od svého soka z Anglie. Wisła bude v posledním zápase skupiny bojovat doma s postupujícím FC Twente, Fulham si může postup pojistit na Craven Cottage s dánským OB. Přijemný zbytek večera vám přeje Tomáš Martínek. (21:01:26)
     
    Nic zajímavého se již v nastaveném čase nestalo a domácí tak stojí se sklopenými hlavami. Podali dnes bezkrevný výkon, hosté si výhru zasloužili.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Po ošetřování Cháveze se bude pokračovat ve hře. Nastavují se tři minuty, takže co nevidět rozhodčí naposledy foukne do píšťalky.
     
    90+1
    Ivica Iliev se dnes také podívá na stadion v Odense. Andraž Kirm může již v poklidu doklusat ke střídačce hostů a pustit na hřiště srbského forvarda.
     
    90
    Bashkim Kadrii se snažil najít ve velkém vápně Djiby Falla, ale obrana hostů se vyznamenala. Bude se střídat na straně hostů...
     
    89
    Wisła se nenechává zatlačit a hraje velmi aktivně.
     
    87
    Trenér Henrik Clausen vybízí hráče k větší aktivitě, ale co je to platné, když Djiby Fall posílá na Pareika jen snadný oblouček, který Estonec chytá bez problémů do koše.
     
    85
    Pareiko s potížemi vyrazil míč a Wisła může jít do rychlého brejku. Biton ale marně hledal před brankou Meliksona, útok hostů končí a domácí zakopávají míč do autu.
     
    85
    Hra trochu postrádá přesnost. Nyní po centru Johanssona bude zkoušet OB srovnat skóre.
     
    81
    A v zápětí další střídání hostů. Aby nebylo Izraelci Bitonovi na hřišti smutno, trenér Wisły Moskal posílá na hrací plochu dalšího hráče této národnosti a to Maora Meliksona. Ten nahradí střelce zatím rozdílové branky Patryka Małeckého. Vyprovází jej potlesk krakowských fans.
     
    79
    První střídání Krakówa. Pro holandského zadáka Michaela Lameye zápas skončil, místo něj se představí publiku Srb Marko Jovanović.
     
    79
    Domácí měli výhodu přímého kopu z poloviny hřiště, ale Pareiko výborně vyboxoval mimo nebezpečné území Wisły.
     
    78
    David Biton má dnes střleckou chuť. Nyní ale brankáře Madse Toppela nepřekonal.
     
    75
    Na plochu jde podle očekávání Baye Djiby Fall, který pochází ze Senegalu. Ten na hřišti zaujme místo Mortena Skouba, který byl dnes na hrací ploše neviditelný.
     
    74
    Hráčům na hřišti se nechce příliš běhat proto hra ztratila potřebné tempo.
     
    71
    Odense už riskuje a pouští se ve více lidech do útoku. Tím se hostům naskýtá šance na brejkové situace. Na střídačce OB se převléká Baye Djiby Fall s číslem 99 a půjde nejspíše do hry.
     
    69
    Místo kombinací dnes převládají útoky díky centrovaným míčům. Jeden teď příkladně ukázal Mendy, ale Espen Ruud balon jen tečoval temenem do pomezí.

    Tomáš Martínek

    Branky: 51. Falk - 20. Biton, 29. Małecki

    Karty:   54. Sorensen (ODE) - 29. Małecki (WIS), 56. Chávez (WIS)


    OB Odense: Toppel - Mendy, Moller Christensen, Hoegh (15.Renigiussen), Ruud - Falk (55.Kadrii), Sorensen, Andreasen, Johansson - Utaka, Skoubo (75.Fall). Trenér: Henrik Clausen.
    Wisla Krakov: Pareiko - Paljić, Díaz, Chávez, Lamey (79.Jovanović) - Núňez, Wilk - Kirm (90+1.Iliev), Gargula, Malecki (82.Melikson) - Biton. Trenér: Kazimierz Moskal.

    Rozhodčí: Laurent Duhamel - Michael Annonier, Christophe Capelli (Francie)
    bahis siteleri