Poprad – Martin 2:1 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 1:0 (kon.) | Trenčín – Košice 2:3 (po s.n.)
Nitra – Žilina 1:5 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 2:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Neděle 04.12.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:41
    Kozákovi sa na trestnej zrejme páči, s trestomeračom si už môže tykať, tentoraz oslabil svoj tím v dosť nevhodnom čase sekaním.
     
    51:30
    Vyzerá to tak, že Drgoň si "vychutnal" Hultovu hokejku v tvári, ten chcel pocítiť v rukách rozdiel medzi živým a neživým materiálom a tak tresol hokejkou o mantinel, za to samozrejme dostáva desaťminútový osobný trest, privolal k sebe Škoviru.
     
    34:35
    Hult si pred Šimkom vyskúšal sťahovačku s pukom, za ním sa však pre sťahovačku s hráčom rozhodol Kozák a na trestnú lavicu odíde za držanie.
     
    31:32
    Hru v presile riskujú hostia, Kriška to možno ani tak nemyslel, keď padol po Brejčákovom zákroku pri mantineli (držanie). Uvidíme či niečo uvidíme.
     
    25:05
    Vylúčenie tentoraz na strane Popradu, hru v oslabení "vybojoval" domácim podrazením.
     
    19:57
    Rúfus vylúčený za hákovanie na dve minútky, osobný, desaťminútový trest, dostáva popradský kapitán Kroták za filmovanie pádu.
     
    18:28
    Vzájomné vylúčenie, Výborný za hrubosť a Kuľha za nedovolenú hru vysokou hokejkou. Výborný zbytočne oplácal Kuľhov zákrok, mohol svojmu tímu získať prvú presilovku v zápase.
     
    10:33
    Presilovka síce zostala nevyužitá napriek peknému pokusu o teč Vaica. Rapáč sa však postaral o svojský hetrik, keď od Rúfusa schytal faul kolenom.
     
    8:34
    Podrazenie Drgoňa, Rapáč si svojou aktivítou vypýtal ďalšiu presilovú hru.
     
    5:56
    Rapáč sa po Matejkovom nedovolenom bránení ocitol na zemi, za pukom tak za bránku ísť nemohol.

    Marián Handzuš

    Branky a nahrávky: 45. Kuľha (Rapáč, Vandas), 59. Koskinen (Kuľha, Rapáč) - 9. Galamboš (Važan, Zukal)


    HK Poprad: Melicherčík (Fedor) - Brejčák, Suchý, Novotný, Kovačevič, Šterbák, Fabian, Kramár, Malina - Vandas, Koskinen, Kuľha - Kroták, Kmiť, Vaic - Svitana, Hult, Rapáč - Škovira, Kraft, Gellerstedt.
    HK VITAR Martin: Šimko (Dzubina) - Kozák, Rúfus, Zukal, Výborný, Matejka, Drgoň, Tupý, Brcko - Kriška, Markovič, Važan - Macejka, Škoda, Ižvolt - Murček, Galamboš, Zeliska - Themár, Vartovník, Škumát.

    Rozhodčí: Višňovský - Gajan, Grečko

    Diváci: 1386
    bahis siteleri