NY Rangers – Tampa 2:3 (po s.n.) | Philadelphia – Pittsburgh 3:2 (kon.)
po s.n.
New York Rangers
2:3 (1:0, 1:1,0:1 - 0:0, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Pátek 09.12.2011, 01:00 • Madison Square Garden, New York (USA) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Úvodní sestavy:

    New York Rangers: Lundqvist (Biron) - McDonagh, Girardi - Del Zotto, Eminger- Wyowitka, Stralman - Gaborik, Stepan, Anisimov - Callahan, Richards, Fedotenko - Avery, Dubinsky, Prust - Mitchell, Boyle, Hagelin.

    Tampa Bay Lightning: Garon (Roloson) - Brewer, Hedman - Clark, Gervais - Bergeron, Gilroy - Downie, Stamkos, St.Louis - Malone, Lecavalier, Purcell - Connolly, Moore, Hall - Pyatt, Thompson - Tyrell.
     
    Domácí New York Rangers si sice připsaly v minulém zápase porážku od Toronta (2:4), přesto v posledních zápasech "Jezdci" válí a vyhoupli se až na šesté místo východní konference. Pro Rangers hraje i fakt, že před čtyřmi dny v prvním vzájemné zápase sezony porazili Tampu 4:2.

    Chřadnoucí Tampa Bay Lighting je ve výsledkové krizi. Z posledních šesti utkání nula bodů svědčí o všem. Blesky klesly až na třinácté místo v konferenci, za nimi se krčí jíž jen neworské Islanders a Carolina, na kterou mají svěřenci trenéra Guye Bouchera náskok jen dvou bodů.
     
    Utkání dnes budou rozhodovat pánové Chris Rooney a David Banfield, na čarách jim budou asistovat Lonnie Cameron a Vaughan Rody.
     
    V brance hostů se rozcvičuje Mathieu Garon, který dostal přednost před zkušeným Rolosonem. Domácí bránu bude hájit Lundqvist, což není žádným překvapením.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:43
    Kotouč se prozatím pohybuje ve středním pásmu, po nahrávce Hedmana se teď ocitl v ofsajdu kapitán hostů Lecavalier.
     
    1:15
    Domácí Rangers se nastěhovali před brankou Garona a jeho pozornost zkoušel Gáborík. Střela ale byla sražena obranou "Blesků".
     
    2:02
    Čtvrtá formace New Yorku Rangers ukázala důraz. John Mitchell zavezl kotouč před Garona a Boyle jen těsně netrefil branku hostů.
     
    3:40
    Tampa je pod permanentním tlakem "Jezdců". Domácí hráči v modrých dresech jsou permanentně v útočním pásmu.
     
    3:59
    Velká šance hostů, vůbec první v tomto zápase. Po pravé straně ujížděl Dana Tyrell a po střetu Lundqvista s Blair Jonesem je útočník hostů hodně otřesen. Asi se vydá do kabiny na ošetření, přesto dostal dvě minuty za nedovolené bránění gólmana. Přesilovka Rangers.
     
    4:43
    Tak nakonec si Jones chladí obličej na trestné lavici, na hřišti to ale před brankou Garona hoří. Nejprve Richards dorážel za ležícího brankáře, poté to zkoušel i Stralman. Oba neúspěšně.
     
    5:56
    Po uplynutí přesilovky domácích poslal Lecavalier do brejku Bretta Connolyho. Ten to na Lundqvista zkoušel bekhendovým blafákem, ale gólman Rangers jej skvěle vybruslil.
     
    6:36
    Další vyloučení na straně Tampy Bay. Po komerční přestávce začne druhá přesilovka New York Rangers. Za katr se posadil Steve Downie, který nešikovně podrazil Del Zotta.
     
    6:59
    Střela Dereka Stepana a málem dorážka do odkryté branky! Autorem neúspěšné dorážky je domácí kapitán Ryan Callahan. Skóre zůstává i nadále bezbrankové.
     
    7:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přeci jen se prosazuje domácí kapitán. Brad Richards získal puk na obranné modré, v útočním pásmu Tampy posunul puk na levou stranu, kde číhal RYAN CALLAHAN a ten tvrdou střelou překonává Garona. Využitá přesilová hra. Asistence: Brad Richards, Derek Stepan.
     
    8:19
    Tom Pyatt z tábora hostů se snažil natlačit před Lundqvistovu branku, ovšem jediné čeho dokázal byla přihrávka zpoza branky naslepo. Tampa je prozatím horší, Rangers mají navrch.
     
    8:55
    Útok Dereka Stepana vypadal nadějně, nakonec jeho střelu zblokoval Eric Brewer.
     
    9:46
    Steven Stamkos unikal po levé straně, ale kotouč na obránce Bretta Clarka neprotlačil.
     
    9:51
    Dana Tyrell se vracel s Brandonem Prustem, počínal si ale nedovoleným způsobem a protihráče podrazil. Třetí početní výhoda hráčů z Madison Square Garden.
     
    10:37
    Neworčané se permanentně snaží usadit v obranném pásmu Tampy Bay, leč neúspěšně. Nyní to bude zkoušet speciální formace Gáboríka.
     
    11:44
    Tampa sbírala cenné cenné vteřiny v útočním pásmu. Sekundu před koncem přesilovky střílí od modré Ryan McDonagh, Garon ale zasahuje bez problémů.
     
    12:23
    Je po přesilovce, ale pozornost brankáře v bílém opět vyzkoušeli hráči Rangers. Ruslan Fedotenko to napálil pouze do Garonovy vyrážečky.
     
    12:39
    Druhá delší komerční pauza. Blesky jsou v zápase o něco horší z čehož pramení zbytečné fauly holí. Rangers hráli již třikrát v početní výhodě, jednu z nich využil Callahan.
     
    13:15
    I Lightning vystrkují růžky. Bruno Gervais hledal před bránou Lecavaliera nebo Stamkose. K ani jednomu se kotouč nedostal a útočit teď budou domácí.
     
    14:03
    Rangers vedou v dosavadním průběhu utkání na střely 8:5, nyní se bude vhazovat po levici Mathiueu Garona.
     
    14:21
    Kouč hostů Guy Boucher je na střídačce hodně zamračený, není se čemu divit. Před chvílí tu byl další útok domácích a málem branka. Dubinsky si ovšem na Garona nepřišel.
     
    15:33
    Vincet Lecavalier si vybruslil na střed a ve velké šanci nedává tváří v tvář Lundqvistovi. Za pár vteřin na druhé straně přečíslení dvou hráčů Rangers, ale Gáboríkův bekhendový forhend Garona nepřemohl.
     
    17:03
    Domácí jsou opět nastěhovaní před Garonem. Kotouč míchají po rozích až se puk dostává mezi kruhy k volnému Fedotěnkovi, ten ale nemá přesnou mušku.
     
    17:45
    Hostující Brett Connolly vyváží puk z pásma, ale to je jediné, co teď hráči Lighting dosáhli. Sice je hra přerušena po zákroku Lundqvista, pořádný zákrok ale švédský reprezentant řešit nemusel.
     
    18:24
    Tampa Bay teď zkouší udeřit z hole Halla, Lundqvist je ale jistý. Na druhé straně zahrozil Anisimov, ale dopadl stejně jako jeho soupeř před chvílí.
     
    19:31
    Callahanova dělovka z dálky neměla šanci na úspěch. Jedno z posledních buly v této třetině.
     
    19:48
    Tak přeci jen ještě jedna šance, Brian Boyle střílí z pravé strany. Garon raději přerušuje hru a bude tady ještě jedno buly.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Střely na branku v první třetině: 13:7.
    Domácí New York Rangers mají navrch a zaslouženě vedou o jednu branku. Tampa Bay má horší pohyb a pokud jej nezlepší, úspěch na body v hlavním městě USA asi mít nebude. Prostřední část utkání začne přibližně v 1:59.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    Rangers pokračují v aktivní hře. U kotouče jsou obránci a budou zakládat postupný útok.
     
    21:27
    Bývalí dva hráči Tampy Bay Fedotěnko s Richardsem teď zaútočili, ale Garon nemusel zasahovat. Obránci hostů útok domácích zpacifikovali.
     
    22:08
    Dominic Moore vystřelil na Lundqvista a střelu se pokoušel ještě dorazit. To se nelíbilo obráncům Rangers a byla z toho malá šťouchanice.
     
    23:14
    Hra nemá takové tempo jako v první třetině, přesto nyní vidíme útok Tampy zakončený střelou Erica Brewera.
     
    24:04
    Icing "Jezdců" znamená buly před branou Lundqvista. To Tampa vyhrává, ale je vyhnána až za branku Garona.
     
    25:13
    Střely po šesti minutách hry 1:1, to není žádná ofenzivní smršť. Teď ale zaútočila Tampa a málem tu bylo vyrovnání! Dominic Moore byl na brankovišti nejaktivnější a několik dorážek volalo po brance.
     
    25:40
    Přesilovka hostů, první v tomto zápase. Útočník Carl Hagelin si přidržel protihráče a již zahřívá lavičku na trestné lavici. Po komerční pauze tady bude buly před Lundqvistem.
     
    26:21
    Statistika Tampy v přesilovkách není moc dobrá: z posledních patnácti početnách výhod "Blesky" skórovaly jen jedinkrát. I v této přesilovce to dokazují, před bránu domácích se dostávají těžko.
     
    27:16
    Střela Stamkose a následuje přerušení. Brewer dostal úder do hlavy a Tampa si zahraje ve dvojnásobné početní výhodě! Na trestnou lavici již zamířil Steve Eminger, důvodem trestu je nebezpečná hra vysokou holí.
     
    27:36
    Lecavalier vyhrál buly a Tampa bude hrát třičtvrtě minuty o dva hráče navíc!
     
    27:51
    Tampa je v pásmu New York Rangers. Zakončoval Purcell, ale ani po střele Stamkose tu není vyrovnání.
     
    28:36
    Dubinsky a Wyowitka teď dělají rozruch před Garonem. V oslabení se Rangers počínají dobře.
     
    28:53
    Po střele Brewera dorážel odkrytý puk Moore. Lundqvist puk ještě neměl ve své rukavici, ale Moore byl ztrestán Del Zottem. Budou následovat tresty...
     
    29:04
    Dominic Moore je vyloučen za sekání, Del Zotto za hrubost. Pokrčuje se ve stejném počtu hráčů jako před touto akcí.
     
    29:31
    Velká příležitost Tampy Bay a krásný zákrok Lundqvista. Connolly našel před brankovištěm Halla, ale domácí brankář jej vychytal.
     
    30:44
    Ryan Shannon, útočník Tampy, se teď vydal po levé straně. Obrana Rangers je sice pevná, ale Lightning zlepšili svou hru.
     
    31:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po velké chybě v rozehrávce Rangers se k puku dostal naprosto volný RYAN MALONE a z prostoru mezikruží nedal Lundqvistovi sebemenší šanci. Asistence: Bez asistence.
     
    31:53
    Tampa bude mít šanci skóre dokonce otočit! McDonagh si půjde odpočinout na dvě minuty za hákování Stevena Stamkose.
     
    32:12
    Ryan Callahan motá hlavu obráncům Tampy i v oslabení. Dostal se dokonce před branku Garona, ale nestačil seštelovat svá mířidla.
     
    32:30
    Purcell operuje za brankou a pomáhá mu Stamkos. Tampa je nastěhovaná u Lundqvista, ale puk jde z pásma ven.
     
    33:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí dávají gól v oslabení a po gestu úspěšného střelce je tady hromadná potyčka! ARTĚM ANISIMOV zakončil krásnou kombinaci v oslabení do prázdné branky. Právě střelec branky byl nejaktivnějším rváčem. Nejprve se pral s Lecavalierem, poté i s Moorem a Bergeronem. Asistence: Michael Del Zotto, Brandon Dubinsky.
     
    33:23
    Za hrubost je vyloučeno hned pět hráčů! Ze strany Tampy Bay Stamkos, Bergeron a Downie. Za Rangers se na trestnou lavici posadí Dubinksy a Anisimov. Posledně jmenovaný nakonec odjíždí do kabiny, asi dostal vyšší trest.
     
    33:23
    Tak nakonec jsou tresty rozdány zřejmě takto: Steve Downie 2+10, Steven Stamkos 2, Marc-Andre Bergeron 2+2 - Brandon Dubinsky 2+2, Anisimov 2+2+10+do konce utání ... trestů je hodně, snad je to tako správně. Uvidíme v kolika budou hráči na ledě.
     
    33:23
    Tampa hraje přesilovku 5 na 3!
     
    34:30
    Situace se uklidnila a Tampa hraje přesilovku pěti proti čtyřem. Nepřesně pálil kapitán hostů Vincent Lecavalier.
     
    35:30
    Další bitka. Tentokrát po ataku na Dominica Moora, který dorážel svou střelu na Lundqvista. Na ledě je opět mnoho rukavic a hokejek. Pohledného hokeje teď moc nevidíme, hra je neustále přerušována...
     
    35:34
    Vyloučení na obou stranách. Dominic Moore si jde podruhé v zápase odpočinout na trestnou lavici za stejný prohřešek - sekání do gólmana po odpískání. Za Rangers odchází za hrubost Michael Del Zotto a poměr hráčů na ledě zůstává stejný.
     
    35:45
    Další únik v oslabení od Mariána Gáboríka, zastavuje jej ale čárový rozhodčí: píská ofsajd.
     
    36:47
    Lundqvist si zachytá více než v první třetině, před chvílí zasahoval po střele Toma Pyatta. Hraje se teď čtyři na čtyři.
     
    38:31
    I Rangers mají po delší době pěknou šanci. Fedotěnka ale zblokoval v dobré příležitosti Bruno Gervais.
     
    38:56
    Lecavalier s Hedmanem zpacifikovali Prusta. Ten se ale k puku dostal podruhé, Garon vyráží puk do rohu.
     
    39:24
    Možná poslední buly v druhé třetině. Hra se rychle přesouvá od Garona před Lundqvista, ale Hedman vystřelit neokázal.
     
    39:52
    Bergeron se snažil netrefit obránce před sebou, ale jediný koho ohrozil bylo plexisklo za Lundqvistem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Střely na branku ve druhé třetině: 6:14.
    Trenér domácích John Tortorella, který mimochodem s Tampou Bay vyválčil jejich jediný Stanley Cup v roce 2004, domlouvá při odchodu do kabin svému elitnímu obránci Ryanu McDonaghovi. Oba ale můžou být spokojeni, v rušné druhé třetině uhájili Rangers svůj náskok a vedou 2:1. Tampa Bay ale hru výrazně zlepšila, bude to ještě zajímavý duel. Poslední třetina začne přibližně ve 3:00.
     
    Soupis trestů čítá na každé straně deset záznamů! Snad uvidíme více hokeje a méně potyček. Zápas je zatím zajímavý.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Icing New York Rangers a hra se přesouvá před Henrika Lundqvista.
     
    41:19
    Tampa Bay má obrovské problémy s rozehrávkou. Potíže jim dělá i pouhý jeden napadající hráč. Následuje faul na Gáboríka.
     
    41:19
    Tom Pyatt jej viditelně zahákoval a už sedí na lavici hanby. Dvě minuty na zvýšení náskoku pro Rangers.
     
    42:41
    Pěkné přihrávky v pásmu Lightning zakončuje po ose Del Zotto, Dubinsky, Callahan posledně jmenovaný. Garon ale výtečně chytá.
     
    43:38
    Je po přesilovce, přesto Gáborík dvakrát zaměstnal strážce tří tyčí branky Tampy Bay. Rangers vedou pořád o jedinou branku.
     
    44:59
    Navrátilec z trestné lavice Pyatt zakládá útočnou akci "Blesků". Pomáhá mu Lecavalier se Stamkosem, ale puk je jen za brankou Lundqvista.
     
    45:50
    Rangers se již radovali z třetí branky, ale po odrazu puku do vzduchu, poté od Garona asi do břevna či tyče se puk potuloval někde u brankové čáry. Rozhodčí ale rozhazují rukama na znamení pokračování ve hře. Toto gól nebyl...
     
    47:09
    Hraje se dlouho bez přerušení. Za Lundqvistem bojuje Malone se Stralmanem, ale Wyowitka získává puk.
     
    47:52
    Vincent Lecavalier mohl srovnat, ale výborně se s oporou Tampy vrátil Marián Gáborík. Tampa teď dusí Rangers v jejich pásmu, elitní formace Lightning hraje velice dobře.
     
    48:40
    Komerční přestávka v Madison Square Garden. New York stále drží vedení 2:1, ale hra se vyrovnala. I Tampa Bay dokazuje, že by ráda odčinila sérii proher, kterými si prošla v posledních zápasech. Zpomalený záběr o přestávce ukázal, že puk po střele Prusta cestoval přesně po brankové čáře, než jej odpálil ve spolupráci s Garoem Eric Brewer.
     
    49:56
    Ryan Malone vystřelil na Lundqvista, kterému zakrýval výhled Steve Downie. Tampa se teď tlačí za vyrovnáním, Rangers jen vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    50:19
    Blesky i nadále v útoku. John Mitchell vyhodil kotouč mimo ledovou plochu a hráči mohou vystřídat.
     
    50:23
    Věc dnes v zápase nevídaná - již deset minut se nevylučovalo. Je to jen dobře, hra má spád a rodí se brankové šance.
     
    50:54
    Purcell bojuje s Pyattem v rohu útočného pásma, puk ale získává Stepan a vyváží jej co nejdále od Lundqvista.
     
    51:01
    Dělovka Bretta Clarka míjí svatyni Lundqvista, Rangers teď otáčejí hru a po delší době se podívají jako to vypadá v pásmu Tampy.
     
    51:54
    Smějící se Ryan Malone jde na trestnou lavici. Na kostce nad ledem se dívá, čím že se to provinil proti pravidlům. Byla to hokejka, kterou měl nebezpečně vysoko. Přesilovka New York Rangers.
     
    52:51
    Mdlá početní převaha Rangers, kromě jedné střely Gáboríka nevymysleli "Jezdci" prakticky nic. Mají posledních třicet sekund.
     
    53:55
    Tampa Bay přežila přesilovku bez úhony a může spřádat plány na závěrečný nápor.
     
    54:20
    Brandon Prust fotbalově držel puk v pásmu Tampy Bay. Hra se už ale otáčí a k útoku žene Lightning šutér Steven Stamkos.
     
    54:46
    Buly před Lundqvistem a zdá se další obléhání jeho branky. Rangers teď ubrali na tempu a to se jim může nevyplatit...
     
    54:56
    Celkově 26:24 na střely pro Tampu, v této třetině to je pouze 5:5. Lecavalier vyhrál buly a "Blesky" napadají v několika hráčích domácí zadáky. Už asi minutu je puk v obranném pásmu NY Rangers.
     
    56:19
    Bude se vylučovat. Steven Stamkos tvrdě vypálil na Lundqvista, který měl problémy, ale vše zvládl. Pak přišel běžný střet Malona s Del Zottem a útočník Tampy je vyloučen za hrubost.
     
    57:10
    Domácí hrají co potřebují. Vedou o jednu branku a navíc mají možnost přesilovky. Pyatt se sice pokusil vydat dopředu, rychle ale o koutouč přišel.
     
    58:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    Fantastická akce DOMINICA MOORA, druhý gól v zápase v oslabení! Moore získal puk, projel celé hřiště zleva na pravo a přesným bekhendem překonává Lundqvista střelou do pravého růžku. Asistence: Victor Hedman, Eric Brewer.
     
    59:10
    Zápas je srovnán, ale Tampa Bay chce více. Poslední minuty se odehrávají výhradně v obranném pásmu Rangers.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Střely na branku ve třetí třetině: 5:9.
    To byl závěr! Vypadalo to, že domácí Rangers si výhru již pohlídají, ale gól Dominica Moora 117 sekund před koncem v oslabení posílá zápas do prodloužení. To začne po krátké pauze.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:20
    Gáborík se Stepanem chtěli rychle rozhodnout, ale Garon byl proti. Další šance Dereka Stepana, ovšem Garon drží šance Tampy Bay nad vodou.
     
    61:14
    Brad Richards z otočky pálí jen do Garonova betonu. Z levé strany přichází dělovka Girardiho, ta ale míjí branku úplně. Drtivý tlak Rangers!
     
    62:33
    Střelu Stamkose Brandon Dubinsky zblokoval a sklízí potlesk domácího publika. Neworskou halou se ozývá "Let's Go Rangers"...
     
    63:18
    Nejprve ujížděl skoro osamocen na Lundqvista Steven Stamkos, ovšem úspěšný nebyl. V zápětí míříli na druhou stranu hřiště hned tři hokejisté Rangers na jediného obránce, Garon ale nepouští kotouč za svá záda.
     
    64:11
    Richards našel naprosto volného Callahana, Garon zasahuje zákrokem z říše snů! O pár sekund později další dělovka Callahana, po něm rána Richardse do tyče. Hektický závěr, Rangers měli prémiový bod na dosah!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Střely na branku v prodloužení: 6:1.
    K výhře měli v prodloužení jednoznačně blíže hráči Rangers, ale obrovské šance jim zmařil fantastický Mathieu Garon. Následují samostatné nájezdy, což bývá loterie...
     
    Jako první jede hráč Tampy, Lundqvist si čistí brankoviště.
     
    Tak ne, rozjíždí se John Mitchell...
     
    Garon nechal beton skoro na čáře a chytá. Stav je 0:0 a pojede Malone.
     
    Po první sérii je skóre 0:0. Lundqvistovi Malone jen vyprášil vyrážečku.
     
    Brad Richards se trefuje do levé tyče Garona. Forhendový blafák úspěšný nebyl.
     
    Co na to Dominic Moore?
     
    Švihem si oblíbil pravý roh Lundqvistovy brány a Tampa Bay vede v nájezdech 1:0!
     
    Třetím "nájezdníkem" z tábora New York Rangers je Marian Gáborík, ale vymyslel složité zakončení, které dobře vybruslil Garon. Tampa Bay vítězí...
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    DOMINIC MOORE se stává hrdinou Tampy Bay a rozhoduje i samostatné nájezdy! Poté, co vyrovnal v doslova hodině dvanácté přidává Lightning i prémiové bod. Při nájezdech si počínal suverénně a švihem nedal Lundqvistovi šanci.
     
    Konec zápasu.
     
    Vyhlašují se hvězdy utkání. Třetím hráčem zápasu je Ryan Malone. Dvě hvězdičky svítí u Henrika Lundqvista a nejlepším mužem na hřišti byl zvolen po zásluze Dominic Moore.
     
    Vyrovnaný zápas zamířil, nejspíše spavedlivě, do prodloužení. Tam měli hokejisté Rangers obrovské příležitosti, ale Mathieu Garon Tampu podržel. Stejně jako při samostatných nájezdech, kde pochytal postupně Mitchella, Richardse i Gáboríka. Tampě tak stačil jediný zásah Dominica Moora a vítězové Stanley Cupu z roku 2004 vyhrávají po šesti porážkách v řadě! Krásný zbytek noci vám přeje Tomáš Martínek.
    Střely na branku: 30:31 (13:7, 6:14, 5:9 - 6:1) (04:00:15)

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 8. Callahan (Richards, Stepan), 34. Anisimov (Del Zotto, Dubinsky) - 32. Malone, 59. Moore (Hedman, Brewer), 65. Moore


    New York Rangers: Lundqvist (Biron) - McDonagh, Girardi - Del Zotto, Eminger- Wyowitka, Stralman - Gaborik, Stepan, Anisimov - Callahan, Richards, Fedotenko - Avery, Dubinsky, Prust - Mitchell, Boyle, Hagelin.
    Tampa Bay Lightning: Garon (Roloson) - Brewer, Hedman - Clark, Gervais - Bergeron, Gilroy - Downie, Stamkos, St.Louis - Malone, Lecavalier, Purcell - Connolly, Moore, Hall - Pyatt, Thompson, Tyrell - Jones, Shannon.

    Rozhodčí: Rooney, Banfield - Cameron, Rody
    bahis siteleri