NY Rangers – Tampa 2:3 (po s.n.) | Philadelphia – Pittsburgh 3:2 (kon.)
po s.n.
New York Rangers
2:3 (1:0, 1:1,0:1 - 0:0, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Pátek 09.12.2011, 01:00 • Madison Square Garden, New York (USA) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:19
    Bude se vylučovat. Steven Stamkos tvrdě vypálil na Lundqvista, který měl problémy, ale vše zvládl. Pak přišel běžný střet Malona s Del Zottem a útočník Tampy je vyloučen za hrubost.
     
    51:54
    Smějící se Ryan Malone jde na trestnou lavici. Na kostce nad ledem se dívá, čím že se to provinil proti pravidlům. Byla to hokejka, kterou měl nebezpečně vysoko. Přesilovka New York Rangers.
     
    41:19
    Tom Pyatt jej viditelně zahákoval a už sedí na lavici hanby. Dvě minuty na zvýšení náskoku pro Rangers.
     
    35:34
    Vyloučení na obou stranách. Dominic Moore si jde podruhé v zápase odpočinout na trestnou lavici za stejný prohřešek - sekání do gólmana po odpískání. Za Rangers odchází za hrubost Michael Del Zotto a poměr hráčů na ledě zůstává stejný.
     
    33:23
    Za hrubost je vyloučeno hned pět hráčů! Ze strany Tampy Bay Stamkos, Bergeron a Downie. Za Rangers se na trestnou lavici posadí Dubinksy a Anisimov. Posledně jmenovaný nakonec odjíždí do kabiny, asi dostal vyšší trest.
     
    31:53
    Tampa bude mít šanci skóre dokonce otočit! McDonagh si půjde odpočinout na dvě minuty za hákování Stevena Stamkose.
     
    29:04
    Dominic Moore je vyloučen za sekání, Del Zotto za hrubost. Pokrčuje se ve stejném počtu hráčů jako před touto akcí.
     
    27:16
    Střela Stamkose a následuje přerušení. Brewer dostal úder do hlavy a Tampa si zahraje ve dvojnásobné početní výhodě! Na trestnou lavici již zamířil Steve Eminger, důvodem trestu je nebezpečná hra vysokou holí.
     
    25:40
    Přesilovka hostů, první v tomto zápase. Útočník Carl Hagelin si přidržel protihráče a již zahřívá lavičku na trestné lavici. Po komerční pauze tady bude buly před Lundqvistem.
     
    9:51
    Dana Tyrell se vracel s Brandonem Prustem, počínal si ale nedovoleným způsobem a protihráče podrazil. Třetí početní výhoda hráčů z Madison Square Garden.
     
    6:36
    Další vyloučení na straně Tampy Bay. Po komerční přestávce začne druhá přesilovka New York Rangers. Za katr se posadil Steve Downie, který nešikovně podrazil Del Zotta.
     
    3:59
    Velká šance hostů, vůbec první v tomto zápase. Po pravé straně ujížděl Dana Tyrell a po střetu Lundqvista s Blair Jonesem je útočník hostů hodně otřesen. Asi se vydá do kabiny na ošetření, přesto dostal dvě minuty za nedovolené bránění gólmana. Přesilovka Rangers.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 8. Callahan (Richards, Stepan), 34. Anisimov (Del Zotto, Dubinsky) - 32. Malone, 59. Moore (Hedman, Brewer), 65. Moore


    New York Rangers: Lundqvist (Biron) - McDonagh, Girardi - Del Zotto, Eminger- Wyowitka, Stralman - Gaborik, Stepan, Anisimov - Callahan, Richards, Fedotenko - Avery, Dubinsky, Prust - Mitchell, Boyle, Hagelin.
    Tampa Bay Lightning: Garon (Roloson) - Brewer, Hedman - Clark, Gervais - Bergeron, Gilroy - Downie, Stamkos, St.Louis - Malone, Lecavalier, Purcell - Connolly, Moore, Hall - Pyatt, Thompson, Tyrell - Jones, Shannon.

    Rozhodčí: Rooney, Banfield - Cameron, Rody
    bahis siteleri