Omsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Lev 4:2 (kon.) | Petrohrad – Kazaň 1:4 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
CSKA Moskva
Pátek 09.12.2011, 13:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:59
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení. Z pravého křídla si do mezikruží vybruslil ANDREJ IVANOV a střelou švihem k levé tyči Staňovy brány nedává hostujícímu gólmanovi šanci. Asistence: Evžen Orlov.
     
    47:12
    CSKA vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom je vyrovnáno! CSKA zavezlo puk do útočného pásma, po přihrávce od soupeře se k němu dostal v mezikruží DENIS PARŠIN, který i v pádu dokázal prostřelit švihem Kuzněcova. Bez asistence.
     
    31:21
    CSKA vstřelilo branku!
    Přesto se hosté nakonec v přesilové hře prosazují. ALEX BADJUKOV tísněn třemi obránci dokázal vystřelit a trefil přesně k levé tyči Kuzněcovy brány. Ten byl na jeho pokus krátký. Asistence: Alexej Jašin.
     
    11:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Přesilovka rychle využita, k puku se na levém kruhu pro vhazování dostal ALEXANDER PEREŽOGIN a ještě než se k němu sjeli hostující obránci vystřelil a překvapil trochu gólmana Staňu. Pro útočníka domácích je to již druhý gól. Asistence: Roman Červenka, Dimitrij Rjabykin.
     
    5:44
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Velkou práci odvedl Frolov, který zatáhl puk do pásma, obkroužil se kolem brány, vykoledoval si faul a při ponechané výhodě dokázal přihrát na druhé křídlo volnému ALEXANDRU PEREŽOGINOVI, který puk uklízí přesně kolem levé tyče Staňovy brány. Signalizovaný trest se neukládá. Asistence: Alexander Frolov.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 6. Perežogin (Frolov), 12. Perežogin (Červenka, Rjabykin), 52. Ivanov (Orlov) - 32. Badjukov (Jašin), 48. Paršin


    Avangard Omsk: Kuzněcov (Ramo) - Rjabykin, Škoula, J. Alexadrov, A. Bělov, Pivcakin, Ljamin, Gusev - Červenka, Kaljužnyj, A. Popov, Frolov, D. Sjomin, Perežogin, Volkov, S. Kalinin, Nestěrov, Ivanov, Kurjanov, Pervušin, Eagles.
    CSKA Moskva: Staňa (Gajdučenko) - Pašnin, Guskov, Rjasenskij, Čáslava, Sergejev, Buravčikov, Rylov – Zubov, Širokov, Jašin, Kugryšev, Barbašev, Persson, Paršin, Kulemin, Badjukov, Pronin, Andronov, Bucajev, Prohorkin.

    Rozhodčí: Romasko, Šenev - Stretlsov, Tarasov
    bahis siteleri