Podbeskidzie – Bełchatów 1:0 (kon.) | Wisla Krakov – Pol. Waršava 0:1 (kon.)
konec
Podbeskidzie Bielsko Biała
1:0 (0:0)
GKS Bełchatów
Pátek 09.12.2011, 18:00 • Stadion Miejski (4279 diváků) • Polská Ekstraklasa
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ondřej Šourek teď výborně uhlídal Nowaka. Následně střídá Liran Cohen, místo něj vbíhá na hřiště s dvacítkou hrající Maciej Rogalski.
     
    76
    Tomas Wróbel odchází ze hřiště jako poslední z tábora hostů. Trenér Kieresz dává na hřiště to nejlepší a nejzkušenější - do pole přišel Grzegorz Kuświk.
     
    71
    Ondřej Šourek dlouho otálel s rozehrávkou až si vysloužil první žlutou kartu zápasu.
     
    69
    Druhá změna v sestavě hostů. Trenér Kieresz poslal na hřiště Dawida Nowaka, z "placu" byl ztažen Damian Zbozień.
     
    63
    Útočník GKS Bełchatów Paweł Buzała, autor čtyř branek v sezoně, nahradil na hrací ploše Marcina Žewlakowa.
     
    61
    Sylwester Patejuk jde za potlesku domácích tribun ze hřiště. Středopolař Mariusz Sacha bude hrát na jeho pozici ve středu hřiště.
     
    58
    Podbeskidzie právě vstřelili branku!
    Po krátkém sprintu s míčem se k dalšímu pokusu z dálky odhodlal SEBASTIAN ZIAJKA a jeho přesný projektyl k levé tyči nedal Sapelovi šanci!
     
    54
    Domácí málem z ničeho nic udeřili! Dělovka z dvaceti metrů Ziajky udělala problémy Richardu Zajacovi, ostrá hlavička Sapely měla také kousek ke gólu. Největší šance domácího souboru v tomto utkání.
     
    51
    Žewlakow dostal míč do běhu, balon si pěkně zasekl, ale k radosti domácích fanoušků sestřeluje pouze obránce Bielsko Białe.
     
    46
    Do druhé půle nastupuje český obránce Ondřej Šourek. Ten nahradil zřejmě zraněného Slováka Juraje Dančíka.
     
    39
    Podbeskidzie má míč na nohou stále časteji. Proto přichází přihrávka na penaltový puntík, kde se s míčem teatrálně skácel na zem domácí Sebastian Ziajka. Kontakt tam možná byl, ale pro faul si šel až moc okatě.
     
    25
    Kiks domácího obránce Konieczneho a tím pádem velká šance Lukasze Sapely! Téměř z malého vápna ale napálil jen levou tyč branky Richarda Zajace. První pořádná gólová šance zápasu.

    Tomáš Martínek

    Branky: 58. Ziajka

    Karty:   71. Šourek (PDB)


    Podbeskidzie Bielsko Biała: Zajac - Sokołowski, Dančík (46. Šourek), Konieczny, Król, Ziajka, Łatka, Cohen (90+3. Rogalski), Nather, Patejuk (61. Sacha), Demjan.
    GKS Bełchatów: Sapela - Fonfara, Szmatiuk, Tanevski, Lacić, Wróbel (76. Kuświk), Baran, Zbozień (69. Nowak), Sawala, Kosowski, Żewłakow (63. Buzała).

    Rozhodčí: Daniel Stefański
    bahis siteleri