Podbeskidzie – Bełchatów 1:0 (kon.) | Wisla Krakov – Pol. Waršava 0:1 (kon.)
konec
Wisla Krakov
0:1 (0:0)
Polonia Waršava
Pátek 09.12.2011, 20:30 • Stadion Miejski im. Henryka Reymana (33 326 diváků) • Polská Ekstraklasa
Předzápasové kurzy
     
    Zápas jako hrom! Velice napínavé utkání až do posledních vteřin. Šest minut před koncem mířil přesně Pavel Šultés a poslal hostující Polonii do vedení. Domácí Wisła i přes několik vynikajících šancí v nastaveném čase vyrovnat nedokázala. Utkání okořenilo mnoho ostrých zákroků, osm žlutých karet a dvě červené. Příjemný zbytek pátečního večera vám přeje Tomáš Martínek
    Střely celkově: 10:15. Střely na branku: 1:5. Rohové kopy: 8:6. Postavení mimo hru: 1:2. Žluté karty: 3:5. Červené karty: 1:1. (22:36:30)
     
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Mohlo být vyrovnáno! Bunoza prodlužoval centr Kirma, který se dostal na nohu Davida Bitona. Sám na úrovni penalty uklízí míč vedle branky a rozhodčí píská konec utkání!
     
    90+5
    Závar po standardce Wisły před brankou Michała Gliwy. Brankář ale schovává míč do náruče.
     
    90+4
    Druhá červená karta v zápase, závěr je hodně hektický. Maciej Sadlok přidržel za dres protihráče, což znamená automaticky žlutou kartu. Po součtu z jeho prvním napomenutím z šestadvacáté minuty je to jasná červená!
     
    90+3
    Žluté napomenutí také pro Tomasze Jodłowiece, který jej údajně fauloval...
     
    90+3
    Gordan Bunoza teď nesmyslně nadává a strká do všech protihráčů, které potkal. Před malou chvíli upadl na hranici šestnáctky a žádá odpískání. Po menší strkanici dostává žlutou kartu.
     
    90+2
    Zdržovací taktika u rohového praporku Wisły. Ježovi se teď kličkování nepovedlo a domácí můžou útočit.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty. Do předu uhánějí hráči Polonie, obrana je hodně otevřená...
     
    90
    Hrubý faul Tomáše Jirsáka ve středu hřiště. Zezadu zajel do Róberta Ježe a může být rád jen za žlutou kartu.
     
    88
    Střelec vedoucí branky Pavel Šultés jde z placu. Nahrazuje jej čistokrevný obránce Aleksandar Todorovski, reprezentant Makedonie. Polonia se asi chystá na totální obranu.
     
    87
    Polonia se překvapivě zatáhla podobně, jako před pár minutami domácí Wisła. Brání v jedenácti hráčích a to by se jim mohlo nevyplatit. Andraž Kirm dával míč do pokutového území, kde se nacházelo hned několik domácích útočníků.
     
    86
    Patryk Małecki čekal po centru Bunozy "za bukem". Míč dostal na pravou nohu, ale střela letící na branku byla ztečována Čotrou na roh. Mohlo být vyrovnáno!
     
    85
    Polonia je při chuti, další ránu na Pareika vyslal Róbert Jež. Míč šel vedle levé tyče asi o dva metry.
     
    84
    Polonia právě vstřelila branku!
    Krásně sehraná standardní situace! Česko-slovenskou spolupráci zakončuje PAVEL ŠULTÉS, který dostal na hranici velkého vápna přihrávku po zemi od Róberta Ježe. Šultés vystřelil a balon si našel cestu mezi všemi končetinami až do sítě.
     
    81
    Po vyloučení Juniora Díaze se ze hřiště úplně vytratil aktivní Melikson. Polonia posílá do velkého vápna jeden centr za druhým, ale nic z toho. Wszołek je teď faulován v blízkosti branky Pareika a hráčům Krakówa bude horko...
     
    79
    Polonia útočí do plných, Wisła se zatáhla na svoji polovinu hřiště. Wilk ovšem získává míč a posílá dlouhý balon naslepo na Davida Bitona, ten byl ale pomalý.
     
    77
    Trenér Zieliński poprvé využívá možnosti střídání a v černém dresu Polonie vbíhá do arény Paweł Wszołek. Ze hřiště byl stáhnut Tomasz Brzyski.
     
    76
    Wisła se na chvíli vzdálila od své brány, ale nic kloudného nevymyslela.

    Tomáš Martínek

    Branky: 84. Šultés

    Karty:   41. Wilk (WIS), 90. Jirsák (WIS), 90+3. Bunoza (WIS) - 23. Sadlok (PLW), 33. Cani (PLW), 52. Brzyski (PLW), 90+3. Jodłowiec (PLW)   57. Díaz (WIS) - 90+4. Sadlok (PLW)


    Wisla Krakov: Pareiko - Lamey (46. Jirsák), Jovanović, Díaz, Paljić (7. Bunoza) - Wilk, Núňez - Iljev (62. Kirm), Melikson, Małecki - Biton. Trenér: Kazimierz Moskal. Trenér: Kazimierz Moskal.
    Polonia Waršava: Gliwa - Tosik, Baszczyński, Sadlok, Čotra - Šultés (88. Todorovski), Jodłowiec, Trałka, Jež, Brzyski (77. Wszołek) - Cani. Trenér: Jacek Zieliński.

    Rozhodčí: Paweł Gil
    bahis siteleri