Plzeň – Olomouc 5:3 (kon.) | K. Vary – Znojmo 8:4 (kon.) | Sparta – Třinec 2:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:3 (0:0, 4:2, 1:1)
HC Olomouc
Pátek 09.12.2011, 13:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po neuvěřitelném tlaku Olomouce, kdy nejenže gól se vznášel ve vzduchu, ale už poletoval nad Polívkovo brankou, Plzeň zabojovala a MARTIN VÁCHAL uklízí puk do prázdné branky. Asistence Martin Pašek.
     
    58:53
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Že by drama? Plzeňská pětice propadla, nechala soupeře ujet do rychlého přečíslení a ROMAN RÁC dává přesnou střelou dává Olomouci šanci na body. Asistence Radek Číp, Jakub Lehečka.
     
    36:25
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Plzeňská čtveřice propadla vzadu a Polívka sám na všechno nestačil. Proti Haasově střele se ještě vytáhl, pak však Voznica rychle přihrál MARTINU DUFKOVI, který stahuje plzeňské vedení jen na dvě branky. Asistence Jakub Voznica.
     
    30:41
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Tak to jsem to zakřikla. Polívka neviděl pořádně přes bojující hradbu těl před sebou a střela JAKUBA LEHEČKY ze střední vzdálenosti z kruhu po jeho levici mu propadá za záda. Asistence Jakub Šaur.
     
    28:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A ta se podařila. Prakticky ihned po buly zavěsil puk pod víko ANTONÍN BASTL. Trenér hostů se na lavičce na své hodně a hlasitě zlobí. Asistence Tomáš Šimandl.
     
    25:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další branka putuje na konto Lukáše, který po trefě RADKA HÁJKA, jež mu mu prošla mezi nohama, dobrovolně opouští branku. Asistence Tomáš Blumentrit, Michal Pour.
     
    21:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná hokejová akce, v rychlém přečíslení dvou na jednoho Němec přihrál přesně na hokejku JANA BAXY, jemuž stačilo hůl přesně nastavit a poslal puk přímo do sítě. Plzeň jde rychle do dvoubrankového vedení! Asistence Martin Němec, Marcel Karpíšek.
     
    20:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    DANIEL PEJCHAR pohotovou střelou nachytal Lukáše nepřipraveného, který ve stoje snad na pokus plzeňského útočníka nestačil zareagovat. Asistence Jakub Ruprecht, Tomáš Pacanda.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 21. Pejchar (Ruprecht, Pacanda), 22. Baxa (Němec, Karpíšek), 26. Hájek (Blumentrit, Pour), 29. Bastl (Šimandl), 60. Vachal (Pašek) - 31. Lehečka (Šaur), 37. Dufek (Voznica), 59. Rác (Číp, Lehečka)


    HC Škoda Plzeň: Polívka - Houfek, Ruprecht, Slavík, Němec, Bastl, Pejchar, Karpíšek, Váchal, Kubalík, Baxa, Petruška, Noga, Pacanda, Pour, Hájek, Varačka, Blumentrit, Pašek, Šimandl.
    HC Olomouc: Lukáš (od 26. minuty Dusík) - Škůrek, Schejbal, Číp, Hes, Tomeček, Novotný, Šaur, Voznica, Haas, Vondra, Bartoš, Dufek, Lehečka, Machala, Rác, Sedlář.
    bahis siteleri