Vsetín – Kometa Brno 2:1 (kon.) | K. Vary – PZ Kladno 10:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 1:7 (kon.)
Třinec – Havířov 4:2 (kon.) | Zlín – Jihlava 2:6 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 5:1 (kon.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 3:0 (kon.) | HC Kladno – Chomutov 2:4 (kon.) | Sparta – Slavia 9:1 (kon.)
Letňany – Písek 4:3 (po s.n.) | Liberec – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
po s.n.
HC Letci Letňany
4:3 (1:0, 2:2, 0:1)
IHC Králové Písek
Sobota 10.12.2011, 15:30 • Ice Arena Letňany • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Letňany právě vstřelily branku!
    O dvou bodech pro domácí tedy rozhodl úspěšným nájezdem TOMÁŠ BREJCHA.
     
    44:55
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek v oslabení vyrovnává, když MIROSLAV INDRÁK využívá zaváhání Šíra na modré čáře a v samostatném úniku trefuje přesně roh domácí branky! Bez asistence.
     
    39:56
    Letňany právě vstřelily branku!
    Vše je zase jinak. Čtyři vteřiny před sirénou zakončuje samostatný únik kličkou do bekhendu VÁCLAV KARABÁČEK. Bránící hráč mu jen stínoval, absolutně s ním nestíhal bruslit, a domácí tak nadělili Píseckým do šatny nepříjemný dárek. Asistence Štěpán Švábík.
     
    38:51
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí si zase komplikují situaci. Poté co nedokázali z jasné pozice vyhodit puk z pásma. Poslali ho hosté od modré před branku a tam již s dorážkou do odkryté branky neměl problém DOMINIK VLK. Asistence Miroslav Indrák a Kevin Reiniš.
     
    36:52
    Letňany právě vstřelily branku!
    Jinak už tomu bylo v případě střely TOMÁŠE BREJCHY, který se uvolnil mezi kruhy a zametl puk po víko až naskočila lahév gólmana hostů. Asistence David Kaplan
     
    32:06
    Písek právě vstřelil branku!
    Ale teď už to hosté konečně prothrli. Po přihrávce od zadního mantinelu se neukvapil DOMINIK VLK a v klidu zavěsil do vinglu domácí branky. Asistence Miroslav Indrák.
     
    7:14
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí sice hráli přesilovku nejprve dost rozháraně, pak ale na modré vystřelil MARTIN ŠTOSEK a kotouč zapadl pod břevno branky hostů. Asistence David Chvátal a Václav Karabáček.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 8. Štosek (Chvátal, Karabáček), 37. Brejcha (Kaplan), 40. Karabáček (Švábík), 65. Brejcha - 33. Vlk (Indrák), 39. Vlk (Indrák, Reiniš), 45. Indrák


    HC Letci Letňany: Švihálek (Eder) - Brejcha, Šír, Hes, Uhlíř, Nebeský, Janda, Štosek, Švábík, Ječný, Kraus, Kaplan, Chvátal, Karabáček, Jenček, Arnošt, Homolka, Vacek, Litera, Neuman. Trenér Moravec.
    IHC Králové Písek: Mazuch (Škuta) - Březina, Schwamberger, Indrák, Švanda, Banci, Ciboch, Vlk, Žáček, Dudák, Březina, Horažďovský, Reiniš, Bernad, Volf, Hanus, Janásek. Trenér Heindl.

    Rozhodčí: Vokřál - Marek, Frodl
    bahis siteleri