Chabarovsk – Barys 7:1 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 2:3 (po s.n.) | Kazaň – Ufa 3:2 (kon.)
po s.n.
Avangard Omsk
2:3 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 11.12.2011, 11:00 • Arena Omsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Střelcem rozhodující branky v samostatných nájezdech je nakonec JEVGENIJ KUZNĚCOV. Proměnil oba dva své pokusy a hlavně díky němu si Traktor do dalekého Čeljabinsku odveze dva body.
     
    55:25
    Avangard právě vstřelil branku!
    JEGOR AVERIN dostal přihrávku před Garnetta a krásným blafákem si s ním pohrál. V přesilovce tak vyrovnal na 2:2! Aistence: Alexej Kaljužnij, Roman Červenka.
     
    44:58
    Avangard právě vstřelil branku!
    ROMAN ČERVENKA se prosadil z takřka nulového úhlu po šikovné přihrávce Alexeje Kaljužnijho. K brance mu možná jemnou tečí pomohl i brankář Garnett. Asistence: Alexej Kaljužnyj.
     
    34:38
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jenže z ničeho nic přichází rychlý brejk Traktoru a jeho druhý gól. Antipov našel v přečíslení dva na jednoho KONSTANTINA PANOVA, který se z pravé strany trefil za přesouvajícího se Rama. Asistence: Vladimir Antipov.
     
    26:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    VLADIMIR ANTIPOV si najel ze druhé vlny na vrchol levého kruhu a po přihrávce od levého mantinelu propálil vše, co mu stálo v cestě. Hosté jdou do vedení. Asistence: Petri Kontiola.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 45. Červenka (Kaljužnij), 56. Averin (Kaljužnij, Červenka) - 27. Antipov (Kontiola), 35. Panov (Antipov), 65. Kuzněcov


    Avangard Omsk: Rämö – Rjabykin, Škoula, Bělov, Alexandrov, Ljamin, Pivcakin, Gusev, Pěrvušin – Červenka, Popov, Kaljužnyj – Perežogin, Sjomin, Frolov – Averin, Kalinin, Nestěrov – Volkov, Orlov, Ivanov.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett – Quint, Razin, Giroux, Katičev, Rjazancev, Vasilčenko, Šinin – Čistov, Jakuceňa, Kuzněcov J. – Kontiola, Panov, Antipov – Popov, Glinkin, Burdasov – Mamin, Dugin, Buturlin.

    Rozhodčí: Ravodin, Naumov – Strelcov, Tarasov
    bahis siteleri