Třebíč – Kadaň 3:0 (kon.) | Benátky n/J – Beroun 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 6:4 (kon.)
Chomutov – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Most 6:3 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 4:2 (kon.)
Písek – Jihlava 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:4 (2:0, 2:2, 2:2)
HC Olomouc
Pondělí 12.12.2011, 17:30 • Zimní stadion Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, tři body zůstávají v Kotlině. Milan Kostourek zachytil rozehrávku hostí, v přečíslení přihrál JANU SEMORÁDOVI, který už jenom zavezl kotouč do branky. Asistence: Milan Kostourek.
     
    58:43
    Po buly nebezpečně vypálil Ministr, teď se Neruda musel pořádně činit, chytá ramenem.
     
    58:40
    Kašík na střídačce!
     
    55:48
    Havlíčkův Brod si bere oddechový čas.
     
    55:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Chvilku to vypadalo, že by Němec mohl ujet do přečíslení, jenže svojí zpětnou přihrávkou jenom namazal hostům, kteří z toho těží čtvrtou branku. Ve třech hráčích se řítili hosté na Nerudu. Pekr vypálil na branku, gólman vyrazil ale jenom k PETRU HALUZOVI, jenž z blízkosti dorazil do sítě. Asistence: Matěj Pekr.
     
    55:13
    Ještě je tu šance pro Olomouc. Domácí Aleš Jelínek (HBR) se totiž provinil hákováním.
     
    53:37
    Ministr spěchal z trestné a málem přihlížel šesté brance v síti Kohoutů. Po zmatcích před brankou se kotouč odrazil od Jankovičovy brusle a projel vedle tyče.
     
    51:48
    Poloodkrytá branka a Milan Kostourek promáchl přihrávku.
     
    51:29
    Ihned po buly se do útoku probíjel Jan Semorád, což se vůbec nezamlouvalo Milanu Ministrovi (OLO), který hákoval a jde si odsedět dvouminutový trest.
     
    51:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Úspěšný exekutor VOJTĚCH NĚMEC slaví hattrick. Svůj blafák do forhendu dotáhl v přesný pokus pod horní tyčku.
     
    51:19
    V pádu do prázdné klece dorážel Jan Semorád, byl sražen a zároveň jeden z olomouckých hráčů vhodil před kotouč hokejku. Trestné střílení pro domácí!
     
    51:04
    Němec poslal kotouč před branku na hůl Moravy, ten míjí!
     
    50:19
    Po buly v útočné třetině se faulem loktem provinil Jiří Řípa (OLO).
     
    48:59
    Vzápětí ale Štěpánek sám před Kašíkem a další pohotový zákrok betonem.
     
    46:48
    Semorád se vysunul po levé straně, nebezpečně ohrozil Kašíka, který vyrazil a následně měl štěstí, že Semorád dostal sekeru, a nemohl tak dorážet.
    Za katr putuje Radim Kucharczyk (OLO) za sekání.
     
    45:29
    Podobná situace i na druhé straně. Proti Kucharczykově střele z blízkosti se zaskvěl Nerudův beton.
     
    44:58
    Musil z rohu nahodil na branku, kde puk tečoval bruslí Jankovič. Kus černé gumy proletěl těsně vedle tyče.
     
    Dnešní utkání v Kotlině sleduje 1191 diváků.
     
    41:59
    Fantastický zákrok Libora Kašíka proti střele Romana Vondráčka. Mladý gólman vytáhl pohotovou lapačku, za což sklidil ovace nejen v sektoru hostí.
     
    40:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To bylo rychlé! V Kotlině bude ještě drama. LUKÁŠ KUCSERA s pomocí Radima Kucharczyka projel kolem dvou Rebelů, ocitl se sám před Nerudou, zkušeně si počkal a položil si ho. Pak už neměl vůbec těžkou úlohu. Asistence. Radim Kucharczyk, Petr Kolouch
     
    39:09
    Další přesná přihrávka na volného Rebela před brankou. Kašík zlikvidoval pokus Václava Meidla z bezprostřední blízkosti.
     
    34:35
    Kostourek se Štěpánkem skvěle kombinovali, první jmenovaný měl na hokejce jasný gól. Před ležícím Kašíkem ale napálil jen do jeho betonu.
     
    33:51
    Tohle muselo pořádně bolet! Jonáš Fiedler spěchal za pukem, u mantinelu ale zakopl a narazil do něj hlavou. Je okamžitě v péči lékařů. Jeho stav nevypadá vůbec dobře.
     
    32:52
    Olomouc právě vstřelila branku!

    MATĚJ PEKR krásnou střelou nad lapačku nedal Nerudovi šanci. Olomouc znovu snižuje na rozdíl dvou branek.
     
    32:52
    Matěj Pekr ujížděl na Nerudu a byl faulovaný, pojede trestné střílení!
     
    31:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nyní už to TOMÁŠI PROTIVNÉMU vyšlo. Po klasické přesilovkové souhře vypálil od modré a jeho střela nad vyrážečku se zastavila až o síť. Asistence: Marian Morava.
     
    29:55
    Rebelové dostali puk do sítě, ale rozhodčí rozpažuje! Hostující Řípa totiž posunul branku. Domácí ochozy se hodně zlobí!
     
    25:30
    A Roman Rác byl blízko dalšího snížení. Obdržel přihrávku zpoza branky, sám před Nerudou ale nedokázal kotouč patřičně zpracovat.
     
    23:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vyhrané vhazování před Nerudou přináší kýžené ovoce, hosté snižují! Kapitán JAKUB BARTOŇ napřáhl na modré, domácí gólman nestačil zaklapnout betony včas, puk mu propadl a doskákal až za čáru. Asistence: Petr Haluza, Jiří Řípa.
     
    22:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo jde do tříbrankového trháku. Velkou měrou se na tom podílel opět Vojtěch Němec, když napřáhl v mezikruží a tvrdou střelou pořádně zaměstnal Kašíka. Hostující gólman střelu sice vyrazil, avšak jen k volnému ROMANU VONDRÁČKOVI, který dorážel do odkryté klece. Asistence: Vojtěch Němec.
     
    16:06
    Puk se tak nějak zvláštně odrazil před Kašíkem. Hostující brankář puk zalehl a rozhodčí okamžitě přerušil hru. Jenže kotouč pod kontrolou neměl, mělo se pokračoval. Ochozy v Kotlině se pochopitelně zlobí.
     
    13:20
    Hadrava zakládal útočnou akci, Alexandr Lhotský (OLO) ho zahákoval. Dostává trest ve výši dvou minut. Pokračujeme v přesilové hře Rebelů v poměru 4:3.
     
    11:56
    Kostourek si dovolil před Kašíkem tečoval Jelínkovu střelu od modré, to se nelíbilo Janu Mikelovi (OLO), odpyká si proto dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    7:53
    Libor Kašík (OLO) dvě minuty za zdržování hry. Trest odpykává Roman Rác.
     
    7:53
    Obrovská chyba na modré! Němec spěchal za pukem a mohl jet sám na Kašíka. Hostující brankář ale vyjel za pukem, za což bude "odměněn" dvouminutovým trestem.
     
    6:40
    Neruda (HBR) přikryl puk před dotírajícími protihráči, stalo se tak ale za úrovní brankové čáry, následuje tedy dvouminutový trest. Trest odpykává Pavel Musil.
     
    4:47
    Olomouc si bere oddechový čas.
     
    4:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup skvělý vstup v podání Rebelů a především v podání VOJTĚCHA NĚMCE. Brodský rychlík se ve středním pásmu ujal kotouče, obehrál dva hráče Mory, vybruslil si do mezikruží a střelou zápěstím umístil přesně k tyči. Kašík se vyrážečkou natahoval marně. Asistence: Bronislav Jankovič, Radim Ostrčil.
     
    3:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Z první vážnější akce domácí vytěžili maximum! V rohu Milan Kostourek vybojoval puk, vymotal se ze sevření dvou hráčů Olomouce a před brankou našel volného VOJTĚCHA NĚMCE, který zachoval klidnou hlavu, položil si brankáře a bez problému zasunul do odkryté klece. Asistence: Milan Kostourek.
     
    2:37
    Zmatky před Nerudou! Jakub Herman se ocitl sám před brankářem a mohl v pohodě skórovat, Neruda v pozici ležmo zažehnal velké nebezpečí.
     
    Dochází ke změně v havlíčkobrodském brankovišti. Mezi tyče se postaví Stanislav Neruda.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 4. Němec (Kostourek), 5. Neměc (Jankovič, Ostrčil), 23. Vondráček (Němec), 32. Protivný (Morava), 52. Němec, 60. Semorád (Kostourek) - 24. Bartoň (Haluza, Řípa), 33. Pekr , 41. Kucsera (Kucharczyk, Kolouch), 56. Haluza (Pekr)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Morava "C", Ostrčil, Pavlík "A", Novotný, Protivný, Jelínek, Sova - Kostourek, Němec "A", Vondráček, Jankovič, Semorád, Meidl, Zábranský, Fiedler, Stehlík, Štěpánek, Musil
    HC Olomouc: Kašík (Lukáš) - Nedbálek, Mikel, Janáček, Staněk, Kotva, Bartoň "C", Lhotský, Horák - Ministr, Pšurný, Herman, Dopita, Řípa, Marosz, Haluza, Kolouch, Kucsera, Rác, Pekr, Kucharczyk.

    Rozhodčí: Kubičík - Adamec, Poruba
    bahis siteleri