Frölunda – Linköping 2:4 (kon.) | Jokerit – Motor ČB 7:2 (kon.) | Pardubice – Salzburg 1:2 (kon.)
Plzeň – Luleå 1:2 (po s.n.)
konec
Jokerit Helsinky
7:2 (2:1, 3:0, 2:1)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 16.12.2011, 17:15European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Mountfield právě vstřelil branku!
    ROSTISLAV MARTYNEK zužitkoval nádhernou přihrávku Kašpaříka a zametl kotouč do branky. Pohledná branka znamená korekci skóre.
     
    57:02
    Jokerit právě vstřelil branku!
    NICHLAS HARDT se opřel do puku, je z toho další krásný gól v síti Kantora a zvýšení na 7:1. HC Mountfield dnes nebyl Jokeritu rovnocenným soupeřem.
     
    53:02
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Z první kloudné střely ve třetí třetině Jokerit zvyšuje na 6:1. JANI RITA šikovně vystřelil přes Mikuše a kotouč prosvištěl kolem ramena Pavla Kantora.
     
    28:32
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A je to 5:1! Pohotově se opřel do puku ANTTI KERÄLÄ, zavěsil puk pod břevno a o vítězi je s největší pravděpodobností jasno. Výborný si bere time-out.
     
    27:44
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Další chyba českobudějovické obrany, tentokrát si laxně počínal Kranjc. Ten se nechal obrat o kotouč, Jokerit parádně vyšachoval protihráče a NICHLAS HARDT dopřává přesným zakončením svému týmu pohodlný náskok.
     
    22:25
    Jokerit právě vstřelil branku!
    JANNE LAHTI propálil z velkého úhlu Kováře, když našel snad jedinou skulinku v postoji budějovického brankáře. Asistence: Pulkkinen.
     
    08:21
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak kdo čekal defenzivní hru a dlouhé čekání na první vstřelený gól, kroutí v 9. minutě zápasu hlavou. Jihočeši se nechali přečíslit, Antti Kerälä, se šikovně vyhnul Langhammerovi a nadvakrát dokázal překonat Kováře. Jokerit znovu ve vedení.
     
    06:55
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Kašpařík sice neproměnil svůj nájezd, když si nabruslil do okénka v helsinské obraně, ale ještě stačil vrátit puk do ohně před brankáře. Tuohimaa nepokryl kotouč před JIŘÍM ŠIMÁNKEM, jenž doklepl puk do sítě.
     
    04:43
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Ukázková teč BENA EAVESE dostává Jokerit do vedení! Němeček nedokázal Eavese odtlačit z předbrankového prostoru, útočník Helsinek krásně sklepl nahození Niemiho.

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 5. Eaves (Niemi), 9. Kerälä (Pulkkinen), 23. Lahti (Pulkkinen), 28. Hardt (Eaves, Filppula), 29. Kerälä (Lahti), 54. Rita, 58. Hardt (Mäki) - 7. Šimánek (Kašpařík), 59. Martynek (Kašpařík, Šimánek)


    Jokerit Helsinky: Tuohimaa (Hetenyi) - Dehner, Nordlund, Eronen, Väänänen, Niemi, Kivistö, Manelius - Hardt, Filppula, Eaves - Lahti, Kerälä, Pulkkinen - Jarkko Ruutu, Hahl, Rita - Mäki, Heino, Tyrväinen - Teräväinen.

    Banes Motor České Budějovice: Kovář (od 29. Kantor) - Ptáček, Kranjc, J. Novák, Němeček, Mikuš, Kolarz, Dvořák - Martynek, Kašpařík, Šimánek - Gulaš, Kotalík, L. Květoň - Červený, Langhammer, Podlešák - Sailer, Mertl, R. Pšurný - Kuchejda.

    Rozhodčí: Thomas Andersson, Patrick Sjöberg - Christian Kaspar, Andreas Siegl
    bahis siteleri